Zorgmatras Opiniões 1365

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt. Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos

Sobre Zorgmatras

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Goed kussen ,mooie kwaliteit

Goed kussen ,mooie kwaliteit. en handig doormiddel van ritssluiting kussen vulling minder maken.

11 de agosto de 2025

Beste Wouter,

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Decibels motor vallen tegen

De koelte is perfect...alleen het geluid van de motor valt me nogal tegen. Is luider dan een ventilator. Desalniettemin gebruik ik de koeltopper dagelijks. Steek oordopjes in!

6 de agosto de 2025

Beste Clara de Smet,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtig en geen stress om het overtrek…

prachtig en geen stress om het overtrek en dekbed goed te doen zeer tevreden blijft mooi id was

4 de agosto de 2025

Beste Tonny,

Hartelijk dank voor de positieve review, dit waarderen wij enorm.

Gewoon geweldig

De service is geweldig ,ik had zelf iets fout gedaan en het was geen probleem om het te veranderen dank je wel voor dit geweldig dekbed en overtrek in 1 .

17 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Beste Hennie van der Heide,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Classificada 3 em 5 estrelas

Alles bijna goed

Twee maal waren producten van de bestelling per ongeluk niet meegestuurd, maar de oplossing werd soepel geboden.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit

1 de agosto de 2025

Beste J. Wolters,

Bedankt voor uw beoordeling, excuses dat u 2 keer een foute levering heeft moeten ontdekken gelukkig hebben we dit wel correct kunnen oplossen.

Snel, goed, wasbaar op 60 graden

De bestelling kwam snel, de voorraadinformatie klopte en de dekbedden bevallen goed. Zijn ook heet genoeg wasbaar ivm allergie erg fijn. Wat wil je nog meer.

30 de julho de 2025

Beste Maike Simons,

We zijn blij dat u een prettige ervaring heeft gehad.

Classificada 5 em 5 estrelas

De Dekbedden zonder hoes slapen…

De Dekbedden zonder hoes slapen heerlijk en zijn een lust voor het oog met de bijpassende onderlakens en slopen.
Snelle levering, goede service. Kortom heel tevreden.

5 de agosto de 2025

Beste Hans en Henny Arts,

Uw positieve reactie geeft ons veel motivatie.

Positieve ervaring

Positieve ervaring!
Snelle levering en dekbed bevalt prima!

31 de julho de 2025

Beste Geachte W,

We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen, achteraf betalen, op tijd geleverd, prima kwaliteit

25 de julho de 2025

Beste Tineke1959,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft willen delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een topbedrijf, contactvriendelijk en oplossingsgericht.

Een goed bedrijf kent men aan de bereikbaarheid en het meedenken aan oplossingen. Doordat onze bestelling in de verlofperiode geplaatst werd, was de zending niet onmiddellijk vertrokken. Bij navraag via het chatsysteem, kregen we niet alleen direct antwoord, er werd ook gekeken of de bestelling alsnog kon verzonden worden. De dag zelf is het verzonden, en de dag erna (weekend) kwam het reeds toe.Mooi verpakt en prima kwaliteit.

25 de julho de 2025

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor de uitgebreide review.
Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het product voldoet aan de…

Het product voldoet aan de verwachtingen en is op tijd geleverd.

30 de junho de 2025

Beste Tom,

Bedankt voor deze goede beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk bestellen en snelle levering…

Makkelijk bestellen en snelle levering van koelende matrastopper. Precies op tijd voor het verkoelen van een tropische plaknacht!

30 de junho de 2025

Beste Tineke de Boer,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product en dat het mooi optijd is aangekomen!

Team Zorgmatras

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.