Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver mais
Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver mais
De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Ver mais
Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt. Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10... Ver mais
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dek bed is mooi en lekker zacht maar nog te koud voor de koude nachten ! Verder goed geholpen met de verkoper . Hans R.

Resposta da Zorgmatras
Superzachte, mooie en warme dekbedden. De kleinste maat past net in onze 6 kg wasmachine. Daarna op koudere stand in de droger. Super makkelijk.

Resposta da Zorgmatras
Mooi product op maar gemaakt. Snel geleverd. Mooie beige kleur. Houdt mijn moeders matras droog en schoon.

Resposta da Zorgmatras
Bestelling snel geleverd,goed verpakt. Kwaliteit van twee in een dekbed is erg goed, niet te koud en niet te warm. Katoen voelt heerlijk aan.

Resposta da Zorgmatras
Flexibel en de chauffeur heeft de matras naar het appartement gebracht.

Resposta da Zorgmatras
Heel fijne communicatie, super producten, heel correct !!!
Kreeg men bon niet gevalideerd, zonder probleem door zorgmatras rechtgezet/geholpen, daarvoor "bedankt"

Resposta da Zorgmatras
nooit iets bestellen wat eventueel retour moet je krijgt geen goede retourticket waardoor je heel veel problemen krijgt

Resposta da Zorgmatras
Besteld en gekregen wat ik besteld heb. Kussen is fijn, dus geen klachten. Bestelling was er binnen een paar dagen, ook prima.

Resposta da Zorgmatras
Dekbed van 200 gram bevalt al uitstekend. Breedtemaat 160 cm super.

Resposta da Zorgmatras
Het matras paste perfect, soepel , mooi materiaal,we zijn blij met dit matras, en snel geleverd, en netjes verpakt.

Resposta da Zorgmatras
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie producten
Ik heb nog steeds last van bedwantsen. Ze komen gewoon op het matras ook al zit de hoes erom heen.

Resposta da Zorgmatras
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.