Zusss Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had twee thee mokken van Zusss besteld. Helaas tijdens het vervoeren, was er 1 mok beschadigd. Jullie hebben netjes een nieuwe mok gestuurd. Ook vond ik de “sorry” erg attent en leuk. Kortom goede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij onze bestelling was een klein foutje gemaakt, na ontvangst met Zusss gemaild en uitgelegd wat het probleempje was. Hierop kreeg ik direct reactie, mocht de foute bestelling houden en ze hebben dir... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle informatie/terugkoppeling, nadat je bestelling hebt geplaatst. Komen aangegeven levering goed na. De producten voldoen aan foto's en omschrijving op de site en overtreffen mijn verwach... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Ourivesaria
  4. Loja de mapas

Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

510 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet klantvriendelijk om een goede…

Niet klantvriendelijk om een goede klant verzendkosten in rekening te brengen: zowel met de bezorging als bij de retournering!

30 de abril de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Zusss

Hai Betty, bedankt voor je berichtje. Zoals aangegeven op onze website zijn deze kosten inderdaad voor eigen rekening. Daarentegen hebben we zeer regelmatig leuke acties met kortingen of gratis artikelen, ik zie dat je hiervan ook gebruik hebt kunnen maken. Groetjes Zusss

hartverwarmend

Mooie, originele cadeautjes voor mezelf en anderen! De levering gebeurt snel en correct... Ik bestel graag bij jullie ;)

14 de abril de 2026

Resposta da Zusss

Hallo, wat een heel mooi berichtje en zo fijn om te horen. Hier worden wij blij van! Groetjes Zusss

Classificada 3 em 5 estrelas

Mijn beoordeling is niet zo positief na…

Mijn beoordeling is niet zo positief na een verschil van mening toen ik vanuit Oman iets wilde bestellen. De aanbieding was opeens niet meer geldig. De verzending was gewoon voor Nederland

13 de abril de 2026

Resposta da Zusss

Hai Ineke, we hebben dit ook netjes per mail uitgelegd. De blouse waar het om gaat was op 4 Februari in de DAG-actie. De datum van jouw bestelling was 6 Februari, op dat moment was deze blouse niet meer in de DAG-actie en was het voor de Sale prijs te bestellen. Groetjes Zusss

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering...na een melding van…

Snelle levering...na een melding van een verkeerde bestelling...direct gereageerd en de juiste bestelling verzonden

31 de dezembro de 2025

Hai Conny,

Bedankt voor je berichtje en fijn om te horen dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen.
Groetjes Zusss

Classificada 2 em 5 estrelas

Goedkope knoopjes op een redelijk…

Goedkope knoopjes op een redelijk prijzig vestje. Zo zonde vergelijkbare vestjes op de markt. Laat het verschil zien in kwaliteit, denk ik dan. Daarom maar twee sterrren…

9 de abril de 2026

Resposta da Zusss

Hai Janet, bedankt voor je feedback, daar zijn we altijd enorm blij mee en gaan we ook zeker doorzetten naar onze afdeling Ontwerp. Het is zo dat we voor deze "parelmoer" knoopjes hebben gekozen vanwege de kleur die goed past bij de licht blauwe kleur van het vest en hier een "zomers-zee-effect" aan geeft. De knoopjes zijn ook duidelijk zichtbaar op de foto van het vest op onze website, jammer dat dit niet goed bij jou is overgekomen. Maar we gaan je feedback intern doorzetten. Groetjes Zusss

Kleur klopt niet

8 de abril de 2026

Resposta da Zusss

Bedankt voor je berichtje. Kun je even een mail sturen met een foto van het artikel en vermelding van het ordernummer naar info@zusss.nl dan gaan we dit uiteraard netjes in behandeling nemen voor je.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn en leuk assortiment

Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb staan. Assortiment ook uitgebreid met de voorraad potten , taart mes/schep en de gastendoekjes. Fan van dit merk💪

20 de abril de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Zusss

Hai Brian, wat leuk dat je ons hebt gevonden en zo fan bent...hier worden we blij van! Groetjes Zusss

Classificada 5 em 5 estrelas

Eine toll gestalte Homepage-mit vielen…

Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!!
Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festgestellt… Ich hätte mehr mitnehmen sollen.

7 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.