Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had twee thee mokken van Zusss besteld. Helaas tijdens het vervoeren, was er 1 mok beschadigd. Jullie hebben netjes een nieuwe mok gestuurd. Ook vond ik de “sorry” erg attent en leuk. Kortom goede... Ver mais
Bij onze bestelling was een klein foutje gemaakt, na ontvangst met Zusss gemaild en uitgelegd wat het probleempje was. Hierop kreeg ik direct reactie, mocht de foute bestelling houden en ze hebben dir... Ver mais
Goede en snelle informatie/terugkoppeling, nadat je bestelling hebt geplaatst. Komen aangegeven levering goed na. De producten voldoen aan foto's en omschrijving op de site en overtreffen mijn verwach... Ver mais
Informações sobre a empresa
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Informações de contacto
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Holanda
- 0786459138
- info@zusss.nl
- zusss.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ontzettend goede service
Ontzettend goede service! Bestelling was kwijt geraakt door post bezorger. Bedrag netjes terug gekregen

Resposta da Zusss
Heel snelle levering en zeer aangename…
Heel snelle levering en zeer aangename interactie. Ben heel blij met mijn aanwinst ☺️
Retour keurig afgehandeld
De rok was te klein maar kan hem zo terug doen en heb mijn geld terug
Ontgoochelende vorm
Ik bestelde een cadeaubon en drukte hem daarna af. Buiten een QR-code stond er zo goed als niets op dat blad. Dit zijn toch zaken die je als geschenk geeft. Is het dan zo moeilijk om het geheel er een beetje feestelijk te laten uitzien? Blijkbaar wel ...
Mooie kwaliteit van de producten
Mooie kwaliteit van de producten. Fijne vlotte levering en uitstekende service. Er wordt snel gereageerd als je per mail naderhand nog een vraag hebt.
Slechte stofkwaliteit
Laatste jaren laten de stoffen te wensen over ...snel pillen ...of het lijkt dat al maanden gedragen is .
Dan is zelfs in de sale nog te duur.
Toppers zijn het!!
Als er vragen zijn worden ze altijd beantwoord.
Super aardig!
En als er iets niet klopt word het keurig opgelost.
Super blij met Zuss!
Mooi op tijd en niet moeilijk doen bij…
Mooi op tijd en niet moeilijk doen bij terug sturen
Leuk vestje
Vond het een leuk vestje ,het bleek ook zo te zijn .
Ik ben wat terughoudend met bestellen bij jullie .
Vorige keer is terug moeten sturen .
Kosten waren voor mij ?
En de terugbetaling duurde echt heel lang .
Het wordt wel aangegeven ,dat het echt zo lang zou duren had ik niet verwacht .
Heel blij net mijn nieuwe outfit
Heel blij net mijn nieuwe outfit. Snel geleverd en dat is fijn wanneer je net iets leuks koopt.
Artikelen worden snel verzonden en…
Artikelen worden snel verzonden en netjes afgeleverd.
Ook retouren worden goed afgehandeld
Heel mooi kwalitatief goed kledingstuk…
Heel mooi kwalitatief goed kledingstuk die prima verpakt was en snel geleverd werd. Ik hoop dat die ook lang mee gaat en mooi blijft.
Mijn verrassingspakket werd niet…
Mijn verrassingspakket werd niet opgehaald. terug verstuurd. ZUSS zette onmiddellijk het bedrag terug op mijn rekening.
Ik bestelde opnieuw maar liet weten dat er een pakket onder weg was. Geen verrassing meer, maar nu wel goed ontvangen.
Ook 10/10 voor de klantendienst van ZUSS.
Mooi truitje besteld
Mooi truitje besteld, maar pasvorm klopt niet. Truitje valt veel kleiner uit dan is aangegeven op de webshop. Hierdoor al 2x een grotere maat moeten bestellen, waarbij de retourkosten aardig oplopen...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.