UANSTÆNDIG OPFØRSEL AF EJEREN lasse
Denne anmeldelse er skrevet ud fra en begivenhed foregået hos
Lt Motorservice Nyledsbakken 11 - 13 4500 Nyk Sj som driver Bilsyn plus
Magen til uansvarlig opførsel skal man lede meget længe efter , han forstår ikke at tage ansvar for sin synsmand
Her er til dato den værste episode set indenfor syn af biler
27/7 kommer ejeren af en Suzuki til syn hos dem og den synes uden anmærkninger
6/8 altså kun 9 dage efter den er nysynet køber vi den og med de fejl ejeren kender til og dem vi selv opdager bliver vi enige om en pris
Vi skal have anhængertræk på og sender den på værksted og efter den er kommet på lift finder de en masse alvorlige fejl som ikke burde være godkendt og det er bla
Forbro med 2 rusthuller og svejst 2 steder
Styretøj bider grundet defekt i styretøjet
Rustne bremserør
For tynde ulovlige bremseskiver
Hænger i bremsen
Vi kontakter synsstedet telefonisk 1/9 , hvor vi får en fornuftig snak med synsmanden der fortæller at det selvfølelig skal ordnes men da ejeren lasse er på ferie til Mandag vil han ringe til os der
MEN
Han ringer IKKE , så da klokken er blevet 14.34 ringer vi men telefonen bliver ikke taget
Han ringer så tilbage og er så fuld af løgn som han kan være da han påstår man godt må svejse i en forbro og at det ikke var nogen gavebod !
Undskyld mig lige engang det vil sige at det skal koste mig mindst 12.500 til 15000 kr i rep for at bilen kan blive synet igen !!
Yderligere mere er han så fræk at sige at vi kan jo bare klage til færdselsstyrelsen selvom han godt ved det skal gøres inden for en måned og vi nu har nået 5 uger og at færdselsstyrelsen har lang behandlingstid
Vi kontaktede også flere værksteder i bilsyn plus kæden som spurgte med det samme hvilket værksted det var foregået på men da vi havde sendt ham en mail han kunne tænke over igår ville vi ikke udlevere nogen men de åndede lettede op da de hørte det ikke var hos dem og de fortalte alle sammenstemmende at man selvfølgelig ikke må svejse på en forbro
Nu har han haft chancen for en aftale og den har han forspildt med den dårlige attitude så nu vil vi gå i gang med at advare alle andre der har tænkt på at få synet bil der og vi vil selvfølgelig snakke med alle relevante oplysningsmedier om denne episode og vi har også tid til at vente på en afgørelse fra færdselsstyrelsen , men vælger nok at sætte en advokat på ham da det ser ud til der mangler anstændighed og ansvarslighed fra det værksted
Lt Motorservice på Nyledsbakken i Nyk Sj kan bestemt ikke anbefales !!
###### OPFØLGNING Tirsdag D 6/9 - 22######
Er i dag blevet ringet op af kædens problemknuser men der blev ikke opnået enighed om en løsning på problemet da den ansvarlige for bilsyn plus deroppe kun vil tilbyde en brøkdel af hvad det koster at få bilen synet igen
Så pas på hvis I har tænkt på at få synet bil hos Bilsyn plus som måske hellere skulle hedde Bilsyn minus for et stort minus på kontoen kan et sådan syn give dig og vi kan bestemt anbefale at undersøge det enkelte synssted grundigt da der findes gode og dårlige
Kurt som problemknuseren hedder egner sig bestemt ikke til den rolle , han nævnte flere gange at de var ikke erstatningspligtige dvs at de kan bare lave kæmpefejl der koster for dig som kunde og trække på skuldrene og sige det bare ærgeligt og så påstod han yderligere mere at man måtte svejse i den forbro hvilket er ulovligt og altså også en løgn fra ham kurt
Deres elendige syn hos lt motorservice på Nyledsbakken i Nyk Sj kommer til at koste os en værkstedsregning på mellem 12.500 til 15.000 kr og da vi blev spurgt hvad vi ville acceptere som plaster på såret var vi så reelle kun at nævne 6.000 kr ,men det lille beløb kunne de ikke finde hvorefter de tilbød 3.250 kr som vi selvfølge afslog , så hellere hjælpe alle jer andre derude med disse afsløringer af hvad der foregår hos de brådne kar hos Bilsyn plus / minus