Opinião sobre Golvshop

Classificada 2 em 5 estrelas

En krånglig process med retur och uteblivna svar

Handlat från Golvshop tidigare och varit nöjd. Men senaste inköpet och hanteringen kring det är jag inte särskilt nöjd med.

Stört omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst och via mail kommer inget svar.

Önskade avbryta en beställning några timmar efter lagd beställning men på grund av segdragen ärendehantering behöver jag nu bekosta returfrakt.

Andra e-butiker brukar ge dig en returfrakt automatiskt via deras webbutik men här måste man vänta på returfraktsedel som uppges ta 1-3 dagar.

Väljer en annan smidigare leverantör nästa gång.

19 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Golvshop

Hej Calle,

Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att hanteringen av din senaste beställning inte motsvarade dina förväntningar.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när returprocessen drar ut på tiden. Vår kundservice finns tillgänglig via telefon under vardagar, och på vår webbplats hittar du kontaktformulär om du vill nå oss via e-post. För närvarande har vi en svarstid på upp till 24 timmar och finns tillgängliga både vardagar, kvällar och helger. Vi tar din feedback på allvar och ser över våra rutiner för att göra kontakt och returhantering snabbare och smidigare för våra kunder.

Om du fortfarande behöver hjälp med din retur, vänligen kontakta vår kundservice via telefon eller e-post så hjälper vi dig omgående.

Golvshop
Wilma