Det jag beställde skulle inte hinna fram i tid som jag hoppats, mejlade kundservice som svarade att paketet var skickat, men att de skulle kreditera mig betalningen och jag kunde behålla produkten.
Leia as opiniões dos outros
Allt var kanonbra, från beställning till leverans. En väldigt trevlig man i telefonen som gav oss svar på alla våra frågor innan han gjorde beställningen åt oss. Fick bra information via mail om när l... Ver mais
Riktigt bra service och snabbaste leveransen jag har varit med om.Aldrig handlat från golvshopen tidigare och var osäker på om jag ens skulle göra det då jag inte känner till företaget. Men jag vart... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Neptunigatan 82, 21118, Malmö, Suécia
- 010-140 01 02
- kundservice@golvshop.se
- golvshop.se
Det jag beställde skulle inte hinna…
Uppskjuten leverans
Vi köpte golv från dem och leveransen gick smidigt och kom i tid. Däremot beställde vi även golvunderlägg, och där har det tyvärr strulat. Det stod att leveranstiden var 4–7 arbetsdagar, men vi har fortfarande inte fått dem. Idag fick jag ett nytt mejl där det nu står 5–10 arbetsdagar istället.
Vi ringde även deras kundtjänst igår och satt i telefonkön i 30 minuter, trots att vi stod som nummer ett i kön – men ingen svarade. Nu står vi här med golven hemma, men kan inte lägga dem eftersom underläggen fortfarande inte har kommit.
Poderá usar IA para responderLer mais
En krånglig process med retur och uteblivna svar
Handlat från Golvshop tidigare och varit nöjd. Men senaste inköpet och hanteringen kring det är jag inte särskilt nöjd med.
Stört omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst och via mail kommer inget svar.
Önskade avbryta en beställning några timmar efter lagd beställning men på grund av segdragen ärendehantering behöver jag nu bekosta returfrakt.
Andra e-butiker brukar ge dig en returfrakt automatiskt via deras webbutik men här måste man vänta på returfraktsedel som uppges ta 1-3 dagar.
Väljer en annan smidigare leverantör nästa gång.

Resposta da Golvshop
Köpte en duschkabin men de skicka fel…
Köpte en duschkabin men de skicka fel duschkar. De svarar varken på e-post eller telefon! Varning!
Svarar varken på telefon eller mail.
Svarar varken på telefon eller mail.
Varan fanns plötsligt inte hos leverantör
Beställning och betalning gick iväg. Varan skulle komma inom 2-5 dagar.
Efter detta hördes inget på flera dagar. De svarar inte på telefon, man blir hela tiden satt i telefonkö, plats nr 1’men vad gör det när man efter en timme inte kommer fram.
Till slut säger de att varan inte finns. Pengarna tillbaka
Bortkastad tid. Beställ ditt golv någon annanstans
Erhöll leverans med en vara av två som…
Erhöll leverans med en vara av två som var bristfälligt emballerad och transportskadad, Inget leveransbesked om när andra varan ska komma.
Svarar inte på mail.
Uruselt helt enkelt!
Jag fick en vedklyv istället för…
Jag fick en vedklyv istället för vedkap! Ägnat 8 (åtta) timmar i väntan och samtal för att få ordning på saken. Trots att man nästan alltid är nummer ett i telefonkön får man vänta ibland över en timme. Bluff alltså. Ingen vilja eller engagemang att försöka lösa situationen. Vedklyven står fortfarande på tomten en månad efter felleveransen å väntar på att bli hämtad. Golvshop har varit en hemsk mardröm för mig!
Varning om du bor i lgh
Varning! Handla INTE här om du bor i lägenhet för de har endast hemleverans och DHL saknar förmågan att styra om till utlämningsställe eller lämna utanför dörren om lgh och ger 6 timmars intervall för när de kommer, så det slutar med att man får köra till DHL:s kontor i ett industriområde utanför stan. Och jag hatar när företag lägger upp exakt samma utbud i flera olika webshoppar, de här heter egentligen leijma.se men säljer exakt samma saker med exakt samma villkor och webinterface på bygghemma.se, byggshop.se, byggshop.se och glovshop.se. Jag rekommenderar t ex istället Badhuset.se.
Stor försening i leveransen. Det tog Golvshop lång tid att ingripa
Det blev en väldigt stor försening i leveransen, vilket blev dyrt för mig eftersom jag hade anställt hantverkare att lägga golvet. Det visade sig att förseningen berodde på att någon hade gett leverantören fel telefonnummer till mig. Alla kan göra misstag, men golvshop väntade flera dagar med att påbörja letandet för att ta reda på var plankorna var och det tog också väldigt lång tid innan någon orkade ringa mig tillbaka och tala om att något gjordes.
Värdelöst
Värdelöst! Jag har väntat på grejer en månad nu och försökt kontakta dem tre gånger via mail och hemsidan men får aldrig något svar. Kommer aldrig mer att beställa från Golvshop!
Beställde grus
Beställde grus. Bra pris och skulle levereras om 5-10 arbetsdagar men kom efter 2. Bara positivt!
Jag blev bemött på ett positivt sätt. Och kunnigt. Fortsätt med det
Ni har en positiv och kunnig personal. Var stolt över den.
Helt värdelösa
Helt värdelösa, beställt en skyffel för en månad sen och inte fått den än,och inga meddelande om när den kan tänkas komma😡😡
Personal och preset på era varor och…
Personal och preset på era varor och kvalitet .
Oseriöst företag, avråder
Oseriöst företag. Kan tyvärr inte rekommendera. Beställt från bygghemma tidigare, detta tydligen "samma" företag (beställt därifrån en gång, aldrig mer). Beställde en kaminfläkt med två fläktar, där ena fläkten knappt går snurra på då fläkten är helt kall. Den snurrar inte av värme heller. Hörde av mig om reklamation både på telefon och mail. Fick svar 12 dagar senare på mail att jag ska "smörja in" fläkten. Ingen information om vad jag ska smörja med, matolja eller vad. Personen jag pratade med på telefon lät ytterst okunnig, så inte förvånad över att mailet håller samma standard. Mitt intryck är att personen som skrivit mailet inte har en susning om vad den pratar om utan mer skrivit något för att bara skriva. Tyvärr aldrig varit med om att man "smörjer in fläktar" och då arbetat merparten av mitt liv i industri med betydligt större fläktar. Trots att man blir upprörd över sån inkompetens så kunde jag ärligt talat inte hålla mig för skratt. Tyvärr ändå inte värt 800 kr för att skratta sig dubbelvikt.
Finns gott om seriösa företag på marknaden att vända sig till. Tyvärr gjorde jag misstaget att läsa recensioner EFTER beställningen och inte innan, insåg att jag borde gjort det då det var fler med dåliga upplevelser. Jätteglad att jag inte gjorde en större beställning därifrån utan bara en produkt. Tror detta golvshop mer är ett skojar-företag som lever lite på att folk gör en beställning därifrån. Budgeten för kundtjänsten verkar inte stor, hade plats 1 i kön i 28 minuter då jag ringde.
bra kommunikation med personalen !!!
Fick hjälp men kan vara bättre
Fick hjälp utan krångel med en toalettstol som kom trasig. Enda dåliga är långa väntetider till kundservice. Skicka in mail eller blankett visade sig vara värdelöst bättre att ringa. Men även då kan man få vänta länge på svar. Efter att dem svarat går allt smidigt.
Lätt att få tag i et
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.