Opinião sobre Smålandsgran

Classificada 1 em 5 estrelas

Usel upplevelse!

Usel upplevelse!
Jag beställde två kungsgranar (300-350 cm ,1770sek st) samt två julgransfötter (Outdoor L ,1295 sek st) ifrån Smålandsgran med leverans lördag 29/11 kl 08:00-16:00. Jag var hemma hela dagen och redo när granarna skulle levereras. Vid 20-tiden står det att det är 7 stopp före. Jag stannade därför hemma hela lördagen för att kunna ta emot min beställning. På natten till söndag får jag en notis om att leveransen blivit framflyttad till söndagen 30/11 08:00-16:00. Samma dag som leveransen nu skulle komma hade jag bjudit in till glöggmingel, pepparkakor samt bokat en kör som skulle sjunga in 1a advent. Denna tillställning skulle hållas vid 17:00. Jag var optimistisk och såg att granarna snart skulle komma. Vid 16:00 fick jag dock kontakta alla gäster och meddela att tillställningen blivit inställd då jag stod utan granar. Detta var något som visade sig vara väldigt tur för leveransen kom fram kl 23:45 på kvällen. Dom stackars killarna som levererade granarna var superstressade och klagade över att dom var extremt underbemannade. Dom hade efter mig 17 st leveranser kvar att göra denna kvällen så kan tänka mig att det var kunder som fick sina granar levererade betydligt senare än mig den natten.

Hur som helst så hjälpte leveranskillarna mig med att sätta upp granarna i de julgransfötter som jag även beställt från smålandsgran. Dessa visade sig hålla undermålig kvalitet och morgonen därpå så låg granarna på backen. Dessa julgransfötter visade sig vara helt obrukbara då metallen som skulle hålla armarna på plats var för svag och dessa böjde sig vilket gjorde att dom inte klarade att stå upp. Jag stod nu med fötter och granar som var obrukbara. Granarna hade dessutom tagit skada och blivit fula av fallet, julgransbelysningen hade gått sönder och toppstjärnnor från Svenskt Tenn blivit buckliga och skadade. Väderförhållanden var bra och dessa granar stod inne i en skyddad innergård vilket gör att det inte blåser något där dessa var placerade.

Så för att summera min upplevelse lade jag hen hel helg på att vänta hemma på granarna, fick ställa in glöggmingel, pepparkakor samt kören som var bokad i sista sekund, kontakta 60+ gäster om att tillställningen blivit inställd samt stod med glögg, pepparkakor och jag har inte haft några julgranar i vinter. Inte alls den ”stressfria julgransupplevelsen” som utlovades…

Efterköpshanteringen är ickseexisterande. Dom har en chatbot som är värdelös, inget telefonnummer att ringa och en kundtjänst via mail som verkar checkat ut efter jul. Jag har inte hört något ifrån dem och det går inte heller att få tag på någon! Uselt alltihop!

Jag har tidigare varit en trogen och glad kund av smålandsgran men denna beställning och hantering av ärende är under all kritik! Det känns som att något har hänt inne i bolaget, när jag kollar på allabolag.se ser jag att konkurs inleddes redan 20250115. Jag har försökt nå VD Anna Benson utan framgång.

JAG REKOMMENDERAR INGEN ATT HANDLA FRÅN SMÅLANDSGRAN!

2 de dezembro de 2025
Opinião espontânea