Sämst kundservice, absolut ingen nöjd kund garanti då man inte kan reklamera när nätet är av. Fick en julgran som var 165cm när jag beställt 200-250. Fick inte byta ut mot rätt gran och ingen kompensa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Riktigt dåligt. Levererades inte på den tid som jag valt via hemsidan. Granen var död. Den drack ingenting och började barra redan när jag klädde den. Och den var mindre än storleken jag beställt. Ald... Ver mais
Beställde en Kungsgran 1,5-2 m men fick en "minigran". Den enda granen som fanns kvar enligt chauffören. Granen var så liten att min vanliga julgransfot för Kungsgran inte gick att använda. Har reklam... Ver mais
Trogen kund sedan flera år. Bekvämt med leverans vid dörr. Tiden uppdateras dessutom samma dag med sms. Varit mycket nöjd med Eko rödgran.
Informações sobre a empresa
Vi har över 50 års erfarenhet och handplockar samtliga granar från utvalda odlingar. Du slipper släpa och dra på tunnelbanan eller spårvagnen, smutsa ner bilen eller dina kläder. Julgranen levereras direkt till dörren. Hundratusentals nöjda kunder har redan testat oss. Beställ innan 19.00 för leverans nästa dag (se valbara datum i kassan). Endast frakt på 175 kr tillkommer oavsett längd, zon eller antal produkter.
Informações de contacto
Siggesbo 103, 385 94, Bergkvara, Suécia
- info@smalandsgran.se
- smålandsgran.se
Não respondeu a opiniões negativas
Trogen kund sedan flera år
Trogen kund sedan flera år.
Bekvämt med leverans vid dörr. Tiden uppdateras dessutom samma dag med sms.
Varit mycket nöjd med Eko rödgran.
Leveransen av granen funkar alltid…
Leveransen av granen funkar alltid smidigt, trevligt bemötande av leveranskillarna och så får man ju alltid en riktigt fin och väldoftande gran, ända hem till dörren. Oslagbart!
Fel men rätt
Vi hade beställt en 2-2,5 m hög kungsgran men fick en 3 m hög rödgran. Som var jättefin och som vi behöll!
Utmärkt kundservice
Otroligt fina granar med lång hållbarhet utan att barra!
Så fina granar, kungsgran 2024, 2025 testade vi en rödgran. Lika nöjda med båda! Perfekt skick vid leverans och vid behov kan man ju boka att de hämtar den också! Toppen, har redan bokat gran för julen 2026
Garanterat fler beställningar
Perfekt från beställning, leverans och granen. Alltså så fin!
Fin gran levererad vid dörren o tid
Fin gran levererad vid dörren o tid. Bra info
er kundtjänst är urusel
Fin gran som alltid
Fin gran som alltid, levererad hem. Det enda som gör att jag inte sätter fem stjärnor är att det var oklart när granen skulle komma, jag fick inte mitt sms innan utan fick kontakta er för att få veta.
Etta på grantoppen!👍
Hittills har vi fått fina granar varje år som luktar gran och barrar lite, är lagom stora och vackert vuxna. Leveransen funkar oklanderligt. Toppen helt enkelt!!
Baserat på tidigare års meriter….
Nyss köpt till julen 26!
Granen var superfin
Granen var superfin, levererades när den skulle och har hållt sig fräsch.
Fina granat alla år jag beställt
Fina granat alla år jag beställt.
Smidigt att beställa och få hem den, oslagbart.
Inte ofta man beställer en gran i…
Inte ofta man beställer en gran i januari. Men med Smålandsgran är man trygg i förvissningen om att allt kommer att fungera som tidigare år.
Toppenfin gran & bra leverans
Superkvalite!
Har beställt i 2 år nu och de har varit jättefina och har stått i över 1 månad.
Kanonöjda!!
Usel upplevelse!
Usel upplevelse!
Jag beställde två kungsgranar (300-350 cm ,1770sek st) samt två julgransfötter (Outdoor L ,1295 sek st) ifrån Smålandsgran med leverans lördag 29/11 kl 08:00-16:00. Jag var hemma hela dagen och redo när granarna skulle levereras. Vid 20-tiden står det att det är 7 stopp före. Jag stannade därför hemma hela lördagen för att kunna ta emot min beställning. På natten till söndag får jag en notis om att leveransen blivit framflyttad till söndagen 30/11 08:00-16:00. Samma dag som leveransen nu skulle komma hade jag bjudit in till glöggmingel, pepparkakor samt bokat en kör som skulle sjunga in 1a advent. Denna tillställning skulle hållas vid 17:00. Jag var optimistisk och såg att granarna snart skulle komma. Vid 16:00 fick jag dock kontakta alla gäster och meddela att tillställningen blivit inställd då jag stod utan granar. Detta var något som visade sig vara väldigt tur för leveransen kom fram kl 23:45 på kvällen. Dom stackars killarna som levererade granarna var superstressade och klagade över att dom var extremt underbemannade. Dom hade efter mig 17 st leveranser kvar att göra denna kvällen så kan tänka mig att det var kunder som fick sina granar levererade betydligt senare än mig den natten.
Hur som helst så hjälpte leveranskillarna mig med att sätta upp granarna i de julgransfötter som jag även beställt från smålandsgran. Dessa visade sig hålla undermålig kvalitet och morgonen därpå så låg granarna på backen. Dessa julgransfötter visade sig vara helt obrukbara då metallen som skulle hålla armarna på plats var för svag och dessa böjde sig vilket gjorde att dom inte klarade att stå upp. Jag stod nu med fötter och granar som var obrukbara. Granarna hade dessutom tagit skada och blivit fula av fallet, julgransbelysningen hade gått sönder och toppstjärnnor från Svenskt Tenn blivit buckliga och skadade. Väderförhållanden var bra och dessa granar stod inne i en skyddad innergård vilket gör att det inte blåser något där dessa var placerade.
Så för att summera min upplevelse lade jag hen hel helg på att vänta hemma på granarna, fick ställa in glöggmingel, pepparkakor samt kören som var bokad i sista sekund, kontakta 60+ gäster om att tillställningen blivit inställd samt stod med glögg, pepparkakor och jag har inte haft några julgranar i vinter. Inte alls den ”stressfria julgransupplevelsen” som utlovades…
Efterköpshanteringen är ickseexisterande. Dom har en chatbot som är värdelös, inget telefonnummer att ringa och en kundtjänst via mail som verkar checkat ut efter jul. Jag har inte hört något ifrån dem och det går inte heller att få tag på någon! Uselt alltihop!
Jag har tidigare varit en trogen och glad kund av smålandsgran men denna beställning och hantering av ärende är under all kritik! Det känns som att något har hänt inne i bolaget, när jag kollar på allabolag.se ser jag att konkurs inleddes redan 20250115. Jag har försökt nå VD Anna Benson utan framgång.
JAG REKOMMENDERAR INGEN ATT HANDLA FRÅN SMÅLANDSGRAN!
Beware of unexpected invoice after order
We ordered a Christmas tree with pickup included. The receipt/order confirmation states that tree pickup costs 0 SEK, yet we later received an invoice.
Despite repeated contact, the company was unable to explain why the invoice contradicts their own receipt.
Poor communication and unclear pricing. Keep all documentation and be cautious when ordering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.