Ik ben erg teleurgesteld
Ik ben erg teleurgesteld in hoe mijn situatie na mijn auto-ongeluk is behandeld. Ik ben zelf nooit door de verzekering gecontacteerd en heb uiteindelijk alles zelf moeten regelen. Omdat dit de eerste keer was dat ik zoiets meemaakte, wist ik als 21-jarige student niet goed hoe ik dit moest aanpakken. Juist daarom had ik meer ondersteuning verwacht.
Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail en telefoon, maar op mijn mails heb ik nooit reactie gekregen. Telefonisch kom je eerst bij een robot terecht en wanneer je uiteindelijk een medewerker spreekt, wordt er kortaf gereageerd en lijkt het alsof men niets weet van het ongeluk. Ik werd steeds doorverwezen naar andere lijnen en kreeg geen duidelijke hulp bij het afhandelen van mijn schade.
Ook heb ik eerder geprobeerd contact op te nemen voor pechhulp toen ik vastzat in de sneeuw. De lijn was steeds te druk en na lang wachten werd de verbinding meerdere keren verbroken. Uiteindelijk moest ik zelf een takelwagen regelen en alles uit eigen zak betalen.
Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet of mijn zaak na het ongeluk volledig is afgehandeld door de verzekering. Dat vind ik erg zorgwekkend. Ik zou daarom graag willen dat er contact met mij wordt opgenomen om duidelijkheid te krijgen. Mijn e-mail is:
Al met al heb ik het gevoel dat ik er als klant alleen voor stond en dat er weinig moeite is gedaan om mij te helpen. Dat is erg teleurstellend voor een verzekering waar je op hoort te kunnen rekenen.
Resposta da Allianz Direct - Nederland