Goede ervaring gehad met de mannen van…
Goede ervaring gehad met de mannen van 1-2wielers.
Sem histórico de convites para avaliação
Goede ervaring gehad met de mannen van 1-2wielers.
Goede service, snelle levering. Keurig nette fietsen. Vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag ophalen. Top adres! Komen hier zeker terug.
Goed geholpen en een mooie fiets gekocht.
zeer vriendelijke verkoper.
Gr Pieter.
Mooi aanbod fietsen en snel geregeld. Bedankt.
een mooie batavus fiets gekocht bij 1-2wielers in Sneek.
Ik ben erg tevreden en kom zeker weer eens terug!
Wij waren al een tijdje opzoek naar 2 Qwic fietsen met middenmoter. Naar een lange zoektocht kwamen we bij Robin uit en hebben we hem de opdracht gegeven om te gaan zoeken voor ons. Naar 2 weken kregen we een telefoontje dat ze 2 fietsen hadden gevonden die voldeed aan onze wensen!
We zijn super tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van 1-2wielers!
Robin bedankt!
Groet Henk en Jessica
Mooie fietsen voor mijn dochters gekocht.
Goede service! Zeer klantvriendelijk!
Ook bij problemen met fiets wordt er naar een oplossing gezocht.
Zeker een aanrader om je fiets te kopen.
M.Donker
Mooi bedrijf
Ik heb er een keurige fiets gekocht
Voor een nette prijs.
En mooi volgens afspraak afgeleverd.
Erg klantvriendelijk kom er zeker weer
Frank van der zee
Bedankt voor de mooie transport fiets! En uiteraard met de goede service.
Tot de volgende keer!