Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt smørrebrød der i dag, 65 kr stykket, de var så ringe, vi kan købe dem tre gange bedre ved vores Brugs. Troede vi skulle forkæle os selv, det er den største skuffelse uden lige.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig unik helhedsoplevelse: lige fra vi trådte ind ad døren følte vi os meget velkomne til en forkælelses aften. Maden var virkelig i top: Smukke anretninger og en smagsoplevelse, så englene må... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt utroligt kedelig og smagsløse julebuffet! Vi var en stor gruppe, der skulle nyde Den Gamle Kro’s Julebuffet med All inclusive. En kæmpe skuffelse! Buffetbordet helt uden hygge eller pynt…:... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Comida, bebidas e tabaco

Informação fornecida por diversas fontes externas

Den Gamle Kro i Gråsten er byens gode spisested gennem mere end 150 år.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Den gamle kro

Den gamle kro. MEGA hyggelig. Vi sad i gardnerstuen, jeg kender en af opvaskerne personligt. Vi modtog ikke bestik, glas eller tallerkner, med noget snavs på. God mad, bøffen var dejlig, sovsen var lidt smageløs, men ellers helt perfekt. Tjenerne var rigtig venlige og imødekommende. Min kompliment til kokken.

15 de novembro de 2023

mere end gennemstegt

Vi var fem to af os bestilte herregårds bøf hjemmelavet bearnaisesauce og pomfritter pomfritter var gode og sprøde men bearnaisesauce var skilt og bøfferne var mere en gemen stegt det var ikke nogen god oplevelse men det kan jo være de havde en dårlig dag i køkkenet finder nok et andet sted næste gang jeg er i Gråsten

28 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte Den gamle kro i forbindelse…

Vi besøgte Den gamle kro i forbindelse med en cykelferie. Da vi var 10 personer havde jeg på forhånd bestilt bord og bestilt hvad vi ville spise. Vi valgte alle 10 Wienerschnitzel og det fortrød vi ikke. Vi var alle enigeom at det var den bedste Wienerschnitzel vi længe havde fået, ikke mindst de brasede kartofler var super lækre. Betjeningen var superkvik og imødekommende. Eneste ulempe var at kroen lukker tidligt, så der var ikke mulighed for at sidde og hyggesnakke efter maden.

3 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Må vi betale?

God velkomst og en hæderlig herregårdsbøf men så gik gæsterne i garderstuen totalt i glemmebogen. Dessert var egentlig på ønskelisten men da personalet aldrig kom til Muhammed, så måtte Muhammed til bjerget uden dessert - Må vi betale?

14 de julho de 2023

Fantastik god aften

Vi havde en fantastik god aften! Rigtig god mad, vi fik tre retter, og de smagte alle helt fantastisk. Vinen var også god - og så havde vi en rigtig dygtig, høflig og opmærksom tjener.
Vi kommer helt sikkert igen. For vi mærkede den stemning, som vi kender Den gamle Kro for, i gamle dage.

2 de junho de 2023

Mangende opfyldning.

Dejligt sted med fin atmosfære.. Vi var vel ca. 50 til frokost. Hønsesalat med bacon er en fin ret..Her serveret i et stort fad med megen hønsesalat og pyntet med få men dækkende baconskiver. De første 8 spisegæster fik bacon!! Ingen fyldop med bacon til de resterende 42 gæster. ØvØv
Kun ostegnaldinger tilbage, da jeg nåede til "ostebordet"
Min konklusion: I må fanme ikke løbe tør for bacon eller ost. Husk: Bacon og fløde har aldrig ødelagt en ret. Måske vi ses en anden gang.

30 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt utroligt kedelig og smagsløse…

Helt utroligt kedelig og smagsløse julebuffet!
En kæmpe skuffelse!
Buffetbordet helt uden hygge eller pynt…: Intet for øjnene, intet for smagsløgene udover kedeligt mad.
Maden var så total ordinær og trist. Ikke kælet for noget. Bare klasket på fade og sat ind på et bord.
Derudover Blødt svær på stegen, smagsløs og vandpumpet skinke. Tarteletter uden smag. Helt utrolig dårlig kokkerering. Kokken og Jomfruen guld ved siden af.
Prisen helt overskruet for Den dårligste julebuffet ever!

24 de novembro de 2022
logótipo da Den Gamle Kro

Resposta da Den Gamle Kro

Hej Lene, det lyder træls, da vi ikke havde julebuffet d. 25.11 tænker jeg du har været på en anden Den Gamle Kro. Vi afholdte smørrebrødsfestival den aften.
Mvh Den gamle kro.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik et stykke rugbrød med…

Jeg fik et stykke rugbrød med fiskefilet. Fiskefileten smagte godt men var så lille at man næsten skulle bruge en lup.
En kop cappuccino var en dårlig oplevelse. Den var så tynd som opvaskevand. Det er nok en dårlig ide at spare på pulveret til drikken
Personalet var for en gangs skyld søde og rare.

8 de setembro de 2022

En smagsløs oplevelse

Vi bestilte en rejecocktail og en omgang krobøffer.
Der gik ikke lang tid fra bestilling til maden var færdig.
Der var masser af rejer, men de smagte desværre kun af vand. Tror de har været tøet op, da både rejer, dressing og salat var smagsløse og vandede.
Bøffen var ok, men den hjemmelavet?? bearnaisesovs var desværre ligeså smagsløs som rejerne.
Så desværre en kedelig oplevelse i et ellers hyggeligt sted.
Kvaliteten burde være væsentligt højere, når man tænker på den høje pris.
Så dagen efter kørte vi til Sønderborg, hvor kvaliteten var højere og prisen rimelig.

11 de dezembro de 2021

Turist fælde i Gråsten

Var til Sønderjysk kaffebord og det var ikke en hyggelig stemning: Vi sad i et meget fyldt forsamlingslokale, og ventede i lange køer for at komme op til kagebordet - mange fade var tomme. Kagerne var desværre heller ikke særlig imponerende i smag og variation. Kaffen var en tynd filterkaffe med langtidsholdbar mælk/kaffefløde til. Betjeningen var meget lidt imødekommende, triste, små sure og opgivende. Virkede som om de var der i samfundstjeneste og ikke fordi de ville være der. De gik rundt med spiritus, da man havde været ved kagerne 2. gang, med øjenrul blev man spurgt om man ville købe noget.
Det er ikke noget jeg kan anbefaler at man prøver.

8 de agosto de 2021

Turistfælde - Sønderjysk kaffebord

Var til Sønderjysk kaffebord og det var ikke hyggelig stemning: Vi sad i et meget fyldt forsamlingslokale, og ventede i lange køer for at komme op til kagebordet - mange fade var tomme. Kagerne var desværre heller ikke særlig imponerende i smag og variation. Der var et hår i den ene kage og kaffen var dårlig filterkaffe med langtidsholdbar mælk

4 de agosto de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

God mad, dårlig service

Vi kommer ind i mellem på Den Gamle Kro, fordi vi kan lide maden. Men servicen er desværre ikke så venlig og fleksibel, som man kunne ønske. Én slags sovs kan ikke byttes ud med en anden, pommes frites kan ikke byttes med alm. kartofler osv. Alt skal tilkøbes og man føler sig til besvær. Den ene gang blev vi placeret klods op af et stort privat selskab, hvor der var en konstant summen af høj snak og der blev holdt personlige taler. Meget træls for os, der bare gerne ville have et fredeligt måltid. Det lykkedes efter flere henvendelser at blive flyttet.

28 de julho de 2021

Vi var 3 voksne og 2 børn på 6 og 7 år

Vi var 3 voksne og 2 børn på 6 og 7 år, som selvfølgelig skulle prøve et sønderjysk kaffebord under vores sommerferie i Sønderjylland. Forventningerne var store for alle mand, men desværre levede besøget ikke op til forventningerne. Vi blev vist ind i vores egen lille private "garder" stue, men fik ikke noget at vide, om hvordan det foregår. Så da vi havde skænket en kop kaffe, valgte vi at tage vores meget små tarlerkner og begive os ind til kagebordet. Vi fik at vide, at der var 2 minutter til de var klar, så vi måtte vente. Da der var gået 10 minutter mere, kom en servitrice og sagde at vi kunne gå ind og tage kage. Da tallerknerne var meget små, fik alle kun et par små smagsprøver, hvorfor vi hurtigt var klar igen, men blev vist tilbage, da alle åbenbart ikke havde fået noget endnu (hvilket vi ikke vidste, da vi ikke kunne se kaffebordet). Stemning blandt gæsterne var ikke god, da personalet virkede presset og stresset. Vi fik følelsen af, at vi var en belastning. Vi føler stadigvæk vi har den gode oplevelse til gode ET ANDET STED.

11 de julho de 2021

Øv med øv på

Øv med øv på. Pariserbøf total gennemstegt og tør tør.. ud med den... dernæst frokost platte 3 stk. Mørbrad total gennemsteg tør og med indtørret skorpe... ved henvendelse..jo jo vi laver frisk(var kold, stiv og ikke til at skære i..) de må leve på engangs turister, fuldstændig uanstændigt mad. Kan IKKE anbefales, bliv væk

29 de maio de 2021

Lidt kedelig oplevelse

Lidt sløv betjening. Lidt kedelig wienerschnitzel. Visne blomster i sodavandsflasker på bordene. Besøgte også kroen for 3 år siden, hvor oplevelsen var noget bedre.

9 de outubro de 2020

Første

Første , sidste og eneste gang vi tager på Den gamle kro.
Rigtig hyggeligt navn, men så er alt også sagt....
Vi var 4 voksne og 1 barn der spiste der`.
Vi fik dagens ret, 4 skiver godt paneret og godt stegt flæsk, en sovs der ikke smagte af noget og kartofler der smagte af glaskartofler.
2 af os fik stjerneskud. Kedelige fiskefileter, en lille bitte skive røget laks , rejer der ikke smagt godt og en dressing, hvor vi mener De må have tabt sukkerskålen ned i.
Barnet fik en kedelig platte med enlille kold coktailpølse.
Nå, så bestilte vi en kande vand, men den kom uden isterninger eller citron. Det eneste der var i orden var mændenes kolde øl.
Alt i alt dårligere end cafeteriemad på "Den gamle kro"

7 de setembro de 2020

Dårlig indstilling

De vil næsten bestemme hvad man spiser,
Ville bestille bord til 6 mand,men så skal man vælge indenfor de 3 samme retter ? Hvor er forskellen om der kommer 3 mennesker af 2 gange eller 6 af en gang ?
De må ikke kunne finde ud af at lave mad til ret mange af gangen,
Der er da lige mange mennesker i resturangen,så det bliver ikke der vi skal holde familiemiddag,dårlig indstilling,

18 de julho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais