Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt smørrebrød der i dag, 65 kr stykket, de var så ringe, vi kan købe dem tre gange bedre ved vores Brugs. Troede vi skulle forkæle os selv, det er den største skuffelse uden lige.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig unik helhedsoplevelse: lige fra vi trådte ind ad døren følte vi os meget velkomne til en forkælelses aften. Maden var virkelig i top: Smukke anretninger og en smagsoplevelse, så englene må... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den gamle kro. MEGA hyggelig. Vi sad i gardnerstuen, jeg kender en af opvaskerne personligt. Vi modtog ikke bestik, glas eller tallerkner, med noget snavs på. God mad, bøffen var dejlig, sovsen var li... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt utroligt kedelig og smagsløse julebuffet! Vi var en stor gruppe, der skulle nyde Den Gamle Kro’s Julebuffet med All inclusive. En kæmpe skuffelse! Buffetbordet helt uden hygge eller pynt…:... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Comida, bebidas e tabaco

Informação fornecida por diversas fontes externas

Den Gamle Kro i Gråsten er byens gode spisested gennem mere end 150 år.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

SdrJysk kaffebord

Jeg var i dag, sammen med en veninde, til SdrJysk kaffebord.
Og det kan klart anbefales. Stort udvalg og god smag. Vi måtte spise alle de kager vi ville, og det kunne vi slet ikke :D
Fadene blev trimmet jævnligt og fyldt op igen.

Min eneste anke er bordet, vi blev placeret ved. Jeg havde bestilt plads i god tid (Der var stadig over 50 pladser på det tidspunkt) Alligevel blev vi sat ved et 6-mandsbord, men nogle ret højrøstede personer. Så svært at høre hinanden.

8 de julho de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Den 14 maj valgte vi at spise en…

Den 14 maj valgte vi at spise en frokost platte på kroen, det valg var en stor skuffelse, når jeg vælger at spise på en kro frem for et f.eks. Cafeteria, forventer jeg også at kunne spore kroens mad, og ikke mad der både af udsende og smag leder tanken hen til det lokale lavpris varehus. Brødet, var tørt, og koldt som om det lige var hentet op af fryseren, og pålægget minderne om det vi selv henter i Nettos kølediske, til gengæld var der noget godt isvand.

16 de maio de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen fleksibilitet

Hyggeligt sted. Desværre var der dog ingen fleksibilitet, så da vi gerne ville have hakkebøf med pommes frites istedet for frikadeller med pommes frites, som der var på børnemenuen, kunne det kun lade sig gøre, hvis vi købte en alm hakkebøf med hvide kartofler til 125 kr og så tilkøbte pommes frites til 30 kr. dvs 155 kr for aftensmad til et barn! Vi valgte bare at købe pommes frites. Portionen var dog så lille, at vi måtte bestille en ekstra og give yderligere 30 kr for den. Mændene i selskabet blev slet ikke mætte af de små portioner de fik. Og skulle man have ekstra kartofler eller lidt grønt til sin mad, så kostede det ekstra. Hvad der lignede rimelige priser kunne derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det er ikke et sted, vi kommer til at besøge igen.

21 de outubro de 2017
logótipo da Den Gamle Kro

Resposta da Den Gamle Kro

Vi er kede af at i føler i har haft en dårlig oplevelse på vores kro.
Det er korrekt at man ikke kan vælge sin mad ved at plukke fra forskellige menuer og sammensætte en helt tredie menu.
Vi er lidt uforstående over at i ikke blev mætte da vores portioner ikke just er små.
Igen vil vi sige at vi er kede af at i ikke havde et godt besøg ved os.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais