24MX Norge Opiniões 3991

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fordi dere, nok en gang, hadde nøyaktig hva jeg behøvde. Desverre var det påske, så leveringen tok litt tid, men det ville hendt uansett når eg er så seint ute å bestiller. Produktet var 110%, og pris... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes 24mx er å anbefale pga godt utvalg,stort sett veldig god kvalitet i forhold til pris etc! Er fast kunde hos 24mx å har aldri opplevd noe tull,og de holder det de lover. Forsendelser er bes... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Veldig lang leveringstid på varer som ble bestilt under black week. Nå hastet ikke denne leveransen, derfor får dere 3 stjerner og ikke mindre. Normalt sett lever 24mx opp til 4-5 stjerner.... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa desportiva
  3. Loja de veículos motorizados para competições

Escrito pela empresa

24MX er et selskap som forsøker å gi utstyr og deler til motocross, enduro, motorsykler og pit bike miljøet. Vi tar sikte på å gi et helt nytt nivå når du handler, samt et utmerket produktsortiment til utrolige priser.

Escrito pela empresa

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Informações de contacto

1 estrela

Raskt ,og riktig levert

15 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at leveringen var både rask og korrekt. Velkommen tilbake til oss igjen!

Alltid raskt levert

Alltid raskt levert, og gode priser.

16 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og prisene våre. Velkommen tilbake til oss igjen!

Ris og ros

Mx24 står på DEKALSETTET, noe jeg ikke så før jeg fikk det hjem. Og jeg brukte tross alt 2500kr på det. Så neste gang kjøper jeg et annet sted!! Ser jo under på svaret deres, at dere gjør ikke noe med dette heller. Håper DEKALSETTET ikke passer, for da bestiller jeg nytt på deres regning.

31 de janeiro de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du ikke er fornøyd med dekalsettet du mottok. MX24-logoen er en del av designet på dette settet, men vi forstår at dette kan være skuffende dersom man ikke har lagt merke til det på forhånd. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil ta den med oss videre. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp fremover, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Veldig god rask levering

Jeg syntes det var bra med leveringstid og selve produktet. Billig og god kvalitet

13 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd både med leveringstiden og produktet. Det er viktig for oss å kunne tilby god kvalitet til en god pris. Velkommen tilbake til oss igjen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk tilsendt feil vare og varen jeg…

Fikk tilsendt feil vare og varen jeg bestilte fantes ikke i butikken allikevel

12 de fevereiro de 2026

Takk for din tilbakemelding
Noen ganger går ting galt. Vi beklager dette.

Det er flott at du kontaktet kundeserviceteamet vårt med en gang, slik at de kan undersøke hva som gikk galt og finne en løsning for deg.

Hold øye med innboksen din, så du kan se når de svarer deg.

veldig fornøyd med alt jeg har bestilt

veldig fornøyd med alt jeg har bestilt

12 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du er så fornøyd med det du har bestilt. Det betyr mye for oss å vite at både produktene og leveringen har levd opp til forventningene dine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og håper utstyret gir deg mange gode opplevelser fremover.

Ønsker deg en riktig god tur videre.

Bestilling

Fekk alt og alt var i orden

11 de fevereiro de 2026

Hei,

Takk for din tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du har mottatt alt, og at alt var i orden. Vi vet hvor viktig det er at bestillingen kommer frem komplett og som forventet, så det setter vi stor pris på å høre.

Skulle du trenge noe mer fremover, er vi selvfølgelig her for deg.

Ønsker deg mange fine turer videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og riktig produkt

2 de fevereiro de 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Det er alltid kjekt å vite at pakken kom raskt frem og at alt var helt riktig. Da håper vi du får masse glede av produktet.

Meget rask levering ..

Meget rask levering ... trivelig :).

10 de fevereiro de 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre!

Det er veldig kjekt at du opplevde leveringen som rask og at alt gikk fint. Vi vet hvor viktig det er å få varene raskt når man venter på noe nytt utstyr.

Håper du får stor glede av det du har bestilt, og vi ønsker deg alltid velkommen tilbake.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryddig og flott nettbutikk.Med bar…

Ryddig og flott nettbutikk.Med bar utvalg.
Tar noen dager før varene kommer. Men det er alltid riktige ting. Lett med retur om du angrer eller noe ikke passer.

8 de fevereiro de 2026

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Det er veldig hyggelig å høre at du synes nettbutikken er ryddig og oversiktlig, og at du er fornøyd med utvalget vårt. Vi forstår at leveringstiden kan oppleves som noen dager ekstra, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre prosessen så effektiv som mulig.

Siden pakken sendes fra vårt hovedlager i Polen, kan det ta en ekstra dag eller to før den ankommer Brings terminal i Norge. I denne fasen vil du ikke kunne spore pakken. Sporingen vil bli oppdatert så snart Bring har skannet pakken.

Det betyr også mye at du opplever at varene som kommer alltid er riktige, og at returprosessen fungerer enkelt dersom noe ikke passer. Vi ønsker at det skal være trygt og smidig å handle hos oss fra start til slutt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi en oss tilbakemelding, og håper vi kan hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe nytt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke fått ting som er bestillt

Ikke fått ting som er bestillt

9 de fevereiro de 2026

Takk for meldingen din.
Vi har sjekket bestillingen du refererer til.
Ifølge sporingsinformasjonen ankom pakken leveringsstedet 13. februar.

Vi har bedt vår kundeservice om å kontakte deg via e-post for å hjelpe deg videre, da det ser ut til at det kan være en annen forsendelse.

Rask levering

Rask levering, og varen var som beskrevet

8 de fevereiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Det er godt å høre at leveringen var rask og at varen stemte med beskrivelsen.

hurtig levering betyr alt

hurtig levering betyr alt

5 de fevereiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Det er fint å høre at den raske leveringen betyr mye for deg.

Rask levering. Gode deler

God info ved bestilling og pakking +at det er oppfølging helt til varen er levert👍😁

5 de fevereiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Det er veldig positivt å høre at du er fornøyd med både leveringen, delene og informasjonen underveis i bestilling og levering.

God kvalitet

God kvalitet

26 de junho de 2025

Takk for din anmeldelse.

Det er flott å høre at du er fornøyd med kvaliteten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Manglet pigg i dekk

Manglet pigg i dekk

2 de fevereiro de 2026

Hei,
takk for din tilbakemelding.
Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi ser at du allerede har kontaktet kundeservicen vår angående dette, så du vil da få hjelp til å løse dette.

Veldig bra ull undertøy

Veldig bra ull undertøy, behagelig å gå med og virker til å være god kvalitet. Fornøyd:)

1 de fevereiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Så bra å høre at ullundertøyet er behagelig å bruke og oppleves som god kvalitet.

24MX

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais