24MX Norge Opiniões 3991

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fordi dere, nok en gang, hadde nøyaktig hva jeg behøvde. Desverre var det påske, så leveringen tok litt tid, men det ville hendt uansett når eg er så seint ute å bestiller. Produktet var 110%, og pris... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mx24 står på DEKALSETTET, noe jeg ikke så før jeg fikk det hjem. Og jeg brukte tross alt 2500kr på det. Så neste gang kjøper jeg et annet sted!! Ser jo under på svaret deres, at dere gjør ikke noe med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes 24mx er å anbefale pga godt utvalg,stort sett veldig god kvalitet i forhold til pris etc! Er fast kunde hos 24mx å har aldri opplevd noe tull,og de holder det de lover. Forsendelser er bes... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Veldig lang leveringstid på varer som ble bestilt under black week. Nå hastet ikke denne leveransen, derfor får dere 3 stjerner og ikke mindre. Normalt sett lever 24mx opp til 4-5 stjerner.... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa desportiva
  3. Loja de veículos motorizados para competições

Escrito pela empresa

24MX er et selskap som forsøker å gi utstyr og deler til motocross, enduro, motorsykler og pit bike miljøet. Vi tar sikte på å gi et helt nytt nivå når du handler, samt et utmerket produktsortiment til utrolige priser.

Escrito pela empresa

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og problemfri handel!

Rask og problemfri handel!

29 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Det er flott å høre at handelen var rask og problemfri.

Super bra opplevelse med 24MX

Super bra opplevelse med 24MX. Kjøpte snøscooter støvler og de var bedre enn annonsert! Super fornøyd med de. Verdt hver en krone, kjøper mitt neste utstyr på 24MX Norge 😊

28 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så bra opplevelse med 24MX, og at snøscooterstøvlene var bedre enn forventet. Vi setter stor pris på at du vil handle hos oss igjen.

Har mye bra

Har mye bra, sender raskt.

28 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Så bra å høre at du er fornøyd med utvalget og den raske leveringen.

Veldig rask levering

Takk for din anmeldelse.

Det er godt å høre at leveringen var rask.

Great service

Great service

Resposta da 24MX Norge

Thank you for your review.

We’re glad to hear that you experienced great service.

Best regards

Ekspederingen går fort

Ekspederingen går fort, oppdareringer på pakken flere ganger.
Veldig lettvint retur hvis behov.

Takk for din anmeldelse.

Det er veldig bra å høre at ekspederingen går fort, at du får gode oppdateringer på pakken underveis, og at returprosessen oppleves som enkel.

Rask levering

21 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Så bra å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Prisene som vises føles som markedsførinsgsjuks

Prisene som vises og reklameres for med rabatter stemmer ofte ikke overens med den størrelsen du trenger. De tar frem en størrelse S med 64% rabatt og den du trenger i L eller XL har 30%. Dette irriterer meg som kunde og jeg føler at markedsføringa er et lureri.
Det er ofte ting ikke er på lager i rett størrelse. Det burde heller vært i en del av nettbutikken som heter outlet. Jeg ser at problemet med veilledende priser er gjennomgående for og vise de beste rabattene.
Dialogen med kundeservice kunne vært lettere og ikke over mail, gjerne med all info på en plass og historikk i en samtale.

21 de janeiro de 2026

takk for din tilbakemelding.

Vi forstår at prissettingen kan vekke spørsmål, og vi vil gjerne forklare hvordan den fungerer. Prisene våre justeres løpende ved hjelp av algoritmer som tar hensyn til markedet, inkludert priser hos andre forhandlere og våre egne innkjøpskostnader. Dette gjør det mulig for oss å tilby konkurransedyktige priser til kundene våre, men betyr også at prisene kan endre seg ofte og uten forvarsel.

Noen ganger kan det bety at en viss størrelse ikke får like stor rabatt som en annen – vi er lei oss hvis det føles urettferdig! Det kan også skyldes forskjellig lagerstatus for ulike størrelser – hvis vi har mye av en størrelse på lager, kan vi senke prisen mer for å balansere etterspørselen.

TEAM XLMOTO

Rask levering

Rask levering.
Bra pris
Helt konge 😎

20 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Kjekt å høre at du er fornøyd med både rask levering og bra pris.

Rask levering☺️

17 de agosto de 2025

Takk for din anmeldelse.

Så bra å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Kjempe fin jakke

Kjempe fin jakke. Akkurat som lovet. Tykk og god!

15 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Så flott å høre at jakken var akkurat som lovet og at du opplever den som tykk og god.

Classificada 4 em 5 estrelas

Litt lang leveringstid

11 de janeiro de 2026

Takk for din tilbakemelding

Vi har undersøkt bestillingen du refererer til. De fleste av våre pakker kommer frem i tide. Ifølge sporingsinformasjonen ble leveransen forsinket på grunn av snøvær.

Vi håper du er fornøyd med kjøpet ditt!

Vennlig hilsen,
24MX Team

Kjapt

Kjapt, enkelt og billig

7 de janeiro de 2026

Takk for din anmeldelse.

Hyggelig å høre at du opplevde handelen som kjapp, enkel og rimelig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Svært forsinket levering

Svært forsinket levering. Varen, som var en bursdagsgave, ble heller ikke levert til ny adresse selv om det ble bekreftet av dere i separat e-post fra deres kundeservice.
Barne, som skulle få gaven til sin bursdag, ble selvfølgelig veldig skuffet.

10 de janeiro de 2026

takk for din tilbakemelding.

Vi beklager å høre at bursdagen hans ikke ble slik du hadde planlagt.

Jeg ser at du har vært i kontakt med vår kundeservice, som bekreftet adresseendringen. Vi har bedt dem om å kontakte deg slik at de kan undersøke hvorfor leveransen gikk galt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jwl sein levering ingen sporing gikk an…

Jwl sein levering ingen sporing gikk an å se.

5 de janeiro de 2026

takk for din tilbakemelding.
Vi har sett på bestillingen du viser til.

Jeg kan se, at du allerede har fået hjælp fra vores kundeservice med dette, og at du modtog din pakke med kun et par dages forsinkelse på trods af de vanskelige vejrforhold i hele Europa og at vores transporter måtte stoppe mange gange.

Leverte varene som bestilt

Leverte varene som bestilt !
Alt var bra bortsett fra " Acerbid" håndbeskyttere , svake greier. Kan umulig tåle ett velt !

19 de outubro de 2025

Takk for din anmeldelse.

Fint å høre at varene ble levert som bestilt. Samtidig setter vi pris på at du deler din erfaring med håndbeskytterne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode priser

Gode priser, relativt rask levering.

28 de dezembro de 2025

Takk for din anmeldelse.

Vi setter pris på at du er fornøyd med prisene og opplevde leveringen som relativt rask.

24MX

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais