Duidelijke communicatie en manden zijn precies wat ik besteld had. De bezorger bracht ze zelfs 1 trap omhoog zonder te klagen.. doen andere bezorgers niet! Dank jullie
Leia as opiniões dos outros
Topkwaliteit en perfecte service! Heel blij want lang gezocht naar juiste model. Geweven tas met rits is nieuwe eyecatcher!!
Heel tevreden met de levering! De mandjes zagen er exact uit zoals op de foto: mooie, stevige exemplaren. De levering gebeurde sneller dan ik had verwacht. Een dikke 10/10 voor Nederland :)
Informações sobre a empresa
Aangeenbrug, een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en zich kenmerkt zich door handwerk van échte vaklieden en zeer sterke kwalitatieve natuurproducten. Het resultaat? Rieten manden, woondecoratie en (zit)meubelen volgens de laatste trends of zelfs volledig op maat gemaakt.
Origineel abacht in een modern jasje
- Vragen over onze producten? Uw rotanmeubelen vakkundig laten onderhouden? Neem contact op met onze klantenservice.
- Ambachtelijke rotanmeubelen van Aangeenbrug bieden eindeloze mogelijkheden. Aangeenbrug maakt alles op maat: naast rotan meubelen hebben we al vijf generaties lang ervaring in het produceren van rieten manden. Service en kwaliteit staat bij Aangeenbrug ook echt al meer dan 100 jaar op nummer 1. Leuk als je een enthousiaste review plaatst van het product of de service die je hebt ontvangen! Heb je vragen over een product? Neem dan contact op met info@aangeenbrug.nl.
Informações de contacto
Grevelingstraat 69A, 2161 WE, Lisse, Holanda
- 0252 414 165
- info@aangeenbrug.nl
- aangeenbrug.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prima
Mijn bestelling is snel geleverd, maar jammer dat ik een diesel toeslag moest betalen.
Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt en vind ik geen goede service
Een snelle en correcte levering
Mooie kwaliteit Picknick mand
Makkelijk te bestellen,bestelling vlot klaar gemaakt en perfect ingepakt verzonden
Precies als op de foto
Vriendelijk contact
Vriendelijk contact, meedenkend en een uitstekende service van het product naar de uiteindelijke locatie.
It is the second time we have placed an…
It is the second time we have placed an order with Aangeenbrug’s for rattan furniture four our terrasse. The communication and delivery have worked perfectly and very fast. The quality of our beautifully crafted chairs is satisfying.
10 stars for Aangeenbrg‘s mandenmakerj.
Heel tevreden met de levering
Tevreden van het product maar de…
Tevreden van het product maar de rugleuning 20 cm hoger zou de max zijn
Gebrekkige luxe kastmand
Luxe kastmand besteld. Bij ontvangst blijken er rotan stengels gewoon doorgeknapt te zijn en steken er metalen hechtingen uit de mand.
Zoals aangegeven in hun klantenzone verscheidene foto’s bezorgd (close-ups, overzichtsfoto’s, …) - het blijft een ambachtelijk produkt, gemaakt met natuurlijke materialen, dus kan gebeuren denken we in eerste instantie.
Maar wat er volgt is een waardeloze communicatie met hun customer service. Op geen enkele van de foto’s zien zij een probleem en is “alles in orde”. De gebreken zijn nochtans zéér zichtbaar en je hoeft geen expert te zijn om te zien dat de mand een grote kans maakt op uit elkaar vallen door ontvlechting.
Luxe-kastmand dus…
Het meest ultieme wat ik bereik is om de mand terug te sturen, maar aangezien er geen probleem is voor Aangeenbrug’s verlies ik de verzendkosten en dat weiger ik. Dit lijkt me een geval dat zeker onder garantie valt.
Eerste keer - laatste keer

Resposta da Aangeenbrug's mandenmakerij
Snelle verwerkingen mooi product alleen…
Snelle verwerkingen mooi product alleen was de lamp voor mij te groot. Wacht nog op mijn retour. Dat duurde wat langer
Panier à linge
Panier à linge de bonne qualité. Satisfait de ma commande. Livraison rapide.
Mooi ambachtelijk werk
Mooi ambachtelijk werk, stevige producten gaat vast jaren mee. Zeer tevreden!!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, mooie producten, goede prijs en snelle levering!! Top!!!