ACE Lighting Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke bediening en zeer goede uitleg over een door ons gekozen lamp . Zoals steeds , dit was onze tweede aankoop hier en zijn zeer tevreden . Er werden ook vergelijkbare lampen getoond zodat we... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Lamp gekocht, super mooi. helaas te groot model.. willen deze graag omruilen tegen de kleinere variant van dezelfde lamp/fabrikant. reactie ACE Lighting is het niet mogelijk, je hebt de lamp opgeha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Topzaak. Altijd goede uitleg. Leveren goede kwaliteit. Als het dan toch eens mis gaat, zorgen ze voor onmiddellijke vervanging. Vandaag een led spot van oktober 2019 die niet meer brandde zonder dis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken en het bezoeken van vele (verlichtings-)winkels hier onze 100% passende armaturen gevonden! Niet goedkoop maar elke euro waard.. We wachten nog op één armatuur en dan zal onze living su... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Consultor de iluminação

Wil je jouw interieur of project die stralende afwerking geven met design verlichting? Kom je licht opsteken bij ACE Lighting! 💡 Ontdek al onze lampen van topdesigners en creëer een exclusieve look in huis. Met meer dan 35 jaar ervaring geven onze experts je graag lichtadvies op maat in onze winkels te Antwerpen, via mail, telefoon of chat. 📏 Shop bovendien gemakkelijk online en geniet van gratis en snelle levering.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

661 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gemakkelijk

Gemakkelijk, ik kende de lamp al, wist dat hij goed is

29 de novembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Heel fijn van je om je ervaring hier met ons te delen, bedankt! Geniet van je nieuwe lamp ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had de verkeerde lamp besteld

Ik had de verkeerde lamp besteld, ben snel en plezierig geholpen om die om te ruilen voor de juiste.

19 de novembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Bedankt om je ervaring met ons te delen! We hopen dat je snel van je nieuwe lamp kan genieten 😍

Nessino

Mooie, kwaliteitsvolle lamp aan een mooie prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

12 de novembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Helemaal akkoord! Bedankt om je review hier met ons te delen over je bestelling. 🙌

Classificada 3 em 5 estrelas

De levering duurde even en dit is niet…

De levering duurde even en dit is niet duidelijk tijdig kenbaar gemaakt. Ik heb zel moet informeren

4 de novembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Dag Jan, bedankt om ons je feedback te bezorgen! Jammer dat we geen sterker indruk konden achterlaten maar we begrijpen het en streven ernaar beter te communiceren in de toekomst. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop en mocht je nog advies nodig hebben, dan zijn we er voor je! - Natacha - Team E-commerce

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn team in een fijne winkel!

Fijn team in een fijne winkel!

Dank voor het mee-denken.

De parking is ook superhandig om je bestelling meteen te kunnen inladen :).

5 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da ACE Lighting

Heel erg bedankt voor je fijne beoordeling! We horen het graag als we je nog van dienst mogen zijn. En anders nog veel lichtplezier gewenst! 🙌

Great customer service

Made an error in my order, send an email, got an immediate response with a fix. That's all one can ask for.

17 de setembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Thank you for taking the time to leave us such a positive review! We remain at your service 😊

Perfect

Perfect. Snelle levering, verzorgde verpakking, product tip top in orde!

13 de agosto de 2024

Resposta da ACE Lighting

Dat is fijn om te horen. Bedankt om de tijd te nemen om hier je mening met ons te delen!