Alles wordt zeer leuk en netjes ingepakt en het zijn allemaal mooie artikelen. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens wat extraatjes erbij.
Leia as opiniões dos outros
Wederom een heerlijk cursus gevolgd. Deze zomer zes feestjes. Zes zoom avonden met Hilde heerlijk getangelt. Alles super geregeld. Op naar de volgende lessen serie in november en december. Maar ee... Ver mais
Liebe Hilde, vielen Dank für die zuverlässige Zusendung. Das Buch ist für mich durch das schöne Papier und den hochwertigen Druck etwas Besonderes , ein kleiner Schatz. Auch die Anleitungen sind gut z... Ver mais
De Zomerworkshops in juli-aug op 6 woensdagen en op 4 woensdagen in nov-dec de Tinsel All the Way-workshops waren GE WEL DIG... Op een ontspannen en humoristische manier liet Hilde ons de prachtigste,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij ACT2Tangle ga je op reis met tekenen. Ik neem jou mee in de wereld van Zentangle. Zentangle heeft mijn leven veranderd op een aantal belangrijke punten. De rust in mijn hoofd die ik ervaar, de kalmte in mijn lichaam, het los kunnen laten van zelfkritiek en oordelen en natuurlijk het kunnen tekenen van deze prachtige kunstvorm. Naast de kalmte is er ook super veel plezier tijdens het tekenen. Het creatieve proces vraagt aandacht en laat gedachten stromen waardoor je hand opeens iets heel anders tekent dan je hoofd had bedacht. Deze verandering heb ik decennia lang gezocht in mindfulness en meditatie. Voor mij werkte dat niet en er zijn vast meer mensen voor wie dat ook zo is. ACT2Tangle is vanuit die gedachte opgestart, ik wil mijn kennis doorgeven en anderen ook helpen rust en ontspanning te ervaren. Officieel verkooppunt van Zentangle materialen en Viviva Colorsheets en uiteraard vele andere producten. Let op! Er is geen fysieke winkel.
Informações de contacto
Wimbledonpark 67, 1185 XL, Amstelveen, Holanda
- +31683771964
- info@act2tangle.com
- act2tangle.com
Hilde besteedt veel zorg aan het…
Hilde besteedt veel zorg aan het verzenden van de bestelling. Alles is mooi ingepakt en meestal zit er een welkom extraatje bij. Haar website is een paradijs voor zentangle en teken liefhebbers! Een aanrader!
Leuke webshop
Je bestelling is altijd voorzien van een kadootje en leuk ingepakt, er is echt aandacht aan besteed. En Hilde heeft leuke items in haar webshop die je bij andere webshops niet gauw zult vinden. Ik zeg ga kijken op haar webshop en wordt lid van haar nieuwsbrief!

Super service en ingepakt
Wat een super service en wat had je de bestelling weer leuk ingepakt. Kan niet wachten om je washitape te proberen. Ik kan er weer tegenaan. Dankjewel!
ACT2tangle geeft de klanten geen…
ACT2tangle geeft de klanten geen bericht dat PP22 tijdelijk uitverkocht is en de website niet bijgewerkt en verzuimt om netjes een e-mailbericht te sturen dat de bestelling opnieuw besteld moet worden.
Dit is / was één keer maar geen tweede keer dat ik iets bij ACT2tangle besteld heb!

Resposta da ACT2Tangle
Goede service. De materialen waren snel in huis, leuk verpakt en met extraatjes.
Bestelling goed en ook heel mooi…
Bestelling goed en ook heel mooi verpakt en ook nog extraatjes erbij
Bestelling snel in huis met een leuke verrassing. Het uitpakken was al een feestje. Alles keurig geleverd en met de meeste zorg behandeld.
Duidelijke website waardoor de keuze heel gemakkelijk was.
Aflevering van het bestelde was snel en inhoud van het pakketje zeer creatief.
Ik heb geen slechte ervaring zou niet…
Ik heb geen slechte ervaring zou niet weten wat. Dus alles is goed.
Leuke webshop
Leuke webshop, uitgebreide nieuwsbrief, nieuwe producten. Gewoon fijn om een Nederlandse Zentangle site te hebben. En altijd een leuke attentie bij het versturen van je bestelling.

Wat een leuke website!
Mijn eerste Zentangle-les bij Hilde (alweer tijdje geleden) was een positieve ervaring. Na afloop kreeg ik een zakje mee met een potlood, paar pennen, een doezelaar (tortillion) en paar tiles om mee te oefenen.
Hilde verzorgt de website (webshop) en haar lessen met goede begeleiding, veel inspiratie en liefde. Van alles is aanwezig om je Zentangle-belevenissen compleet te maken! :-)

Zorgvuldig verzonden
Netjes ingepakt, snelle levering. Een leuke attentie bij de bestelling alles met zo veel zorg behandeld.

Everything is lovely
Everything is lovely, just as expected, Hilde - thanks so much, and thanks for the extra goodies!

Resposta da ACT2Tangle
Het was een feestje om de zorgvuldige…
Het was een feestje om de zorgvuldige pakketjes te openen. Een cadeau aan mezelf. Liefs Benita

Resposta da ACT2Tangle
Zeer persoonlijk contact en snelle…
Zeer persoonlijk contact en snelle bezorging met veel liefde verpakt

Hilde is fantastisch!
Hilde is fantastisch! De bestellingen zijn vlot, netjes ingepakt en altijd met een kleine verrassing!

Snelle levering in cadeau-verpakking
Snelle levering in cadeau-verpakking. Altijd weer leuk om een bestelling bij Hilde te plaatsen.

Resposta da ACT2Tangle
Vond het zo schattig dat er een…
Vond het zo schattig dat er een extraatje bij mijn bestelling zat omdat de verzendkosten zo hoog waren in vergelijking tot de bestelling.👏🏼

Mijn bestelling
Een foutje in mijn bestelling was super opgelost! Snelle levering en leuk verpakt! Dank je wel Hilde 🥰

Resposta da ACT2Tangle
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.