Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Actic lurar studenter! Ger en bra deal, dubblar priset utan förvarning och nekar muntliga avtal. Deras support är under all kritik och vägrar lyssna. Verkar vara livrädda för cheferna. Kommer aldrig m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har varit medlem i 10 år, men blev väldigt besviken. Jag var tvungen att pausa mitt medlemskap på grund av en operation och fick ändå betala cirka 225 kr i avgift. Jag förstår verkligen inte var... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Personalen är otrevliga dåligt bemötande framför allt mot ungdomar. Detta gäller salem actic. Dom hotar hela tiden med klippa kortet eller längre ban, har det blivit något satans fortnite spel eller.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bemötande verkar helt ok än så länge. Bra gym o fin lokal. MEN musiken på passen är hemsk o på den får man även en ständigt skrikande tjejröst från ledaren. Kan de inte bara ge instruktioner o sed... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ginásio
  2. Centro aquático

Actic är en ledande friskvårdskedja med drygt 100 anläggningar och över 160 000 medlemmar i Sverige & Norge. Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv genom att erbjuda inspirerande träning på våra gym och bad.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

133 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni tar pengar från mitt konto öven…

Ni tar pengar från mitt konto öven kommer jag inte till Actic . Jag är jo medlem hos er men det är inte rätt att ni ta pengar från människor om dem kommer inte och simma det är precis som tjuv 😡😡😡jag letar aldrig på Actic . Jag hade priset på era regler 😡😡😡😡😡lämna tillbaka min pengar

30 de janeiro de 2024

Sämst

Sämst, betalar full pris då får man inte ens basta, drar kortet elpriset är dyrt i mer än ett år..men pengarna tar dem gärna från dig

8 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Robert Frykmalm kan jag starkt…

Robert Frykmalm kan jag starkt rekommendera, tack för dina pass Robert är en väldigt bra PT han har lärt mig en massa om hälsa och träning. Jag är väldigt nöjd med allt han lärt och har peppar än så att man vill komma och träna. Då jag lider av astma har han även lärt mig en massa om andning osv. Tack Robert Frykmalm ⭐️🙏💪🏼

28 de dezembro de 2023

Actic vasa handelsplats

Jag har provtränat 7 dagar på Acitc i Södertälje ( Vasa Handelsplats) Jag betalade 99kr ( hos andra gym är det gratis) Och ångrade mig direkt. Personalen är otrevlig och sitter bara med sin telefon, När jag kom och skulle teckna min provträning fanns det inget engagemang att visa mig vart omklädningsrummet fanns, när jag frågade fick jag '' där borta'' till svar. Omklädningsrummen är ofräscha med papperskorgar som väller över. Under bemannade tider enligt hemsidan finns ingen personal på plats. Gymmet godkänner att små barn mellan 8-12 år tränar och använder maskiner som en vuxen. Otroligt oseriöst gym, rekommenderar Friskis och Svettis som har trevlig personal och fräscha lokaler.

11 de dezembro de 2023

Roligare träning!

Har tränat med PT Robert Frykmalm i några månader nu och är otroligt nöjd. Robert ser direkt vilka muskelgrupper som behöver stärkas för att uppnå dina egna personliga mål. Med en kunnig PT på plats blir träningen effektivare och roligare!

25 de novembro de 2023

Robert Frykmalm bästa PT:N i Örebro

Robert Frykmalm bästa PT:N i Örebro. Har aldrig tränat tidigare i mitt liv & Robert fick mig att våga träna & känner mig väldigt trygg & bekväm med mina träningspass.
Rekommenderar starkt!

8 de novembro de 2023

Actic, Slottsgatan, Örebro

Gått på Actic, Slottsgatan, Örebro, sedan många år. Nu går jag på seniorpass, bra pass för oss seniorer cirkelgympan med Gustaf Håkansson och tabata, flow, dans med pigga Elin Luuk. Alltid roligt att gå på alla passen. Kan varmt rekommenderas.

8 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Robert Frykmalm på Slottsgatan är PT:n…

Robert Frykmalm på Slottsgatan är PT:n som peppar, inspirerar & ger det där ”lilla extra” för att få dig att nå din fulla potential. Är alltid helt slut, påfylld med energi & längtar alltid efter nästa pass. Garanterad träningsvärk!

27 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag var medlem med icke-bindande…

Jag var medlem med icke-bindande medlemskap sade upp mig för ett tag sen och betalde min sista faktura för några månader sen, därefter får jag ett Mail om att det fattas en betalning så jag betalade den och släppte det. För 1 månad sen fick jag en påminnelse avgift från något företag som actic hade beordrat så jag betalde surt den med men tänkte inte mer på det efter. Nu så har jag fått ett brev ifrån kronofogden med uppgift från actic att jag ska betala en skuld till dom och nu börjar jag bli riktigt arg, vet att jag inte är den ändå som hamnat här pga actic. Skriv inte upp er på actic med deras autogiro, händer att dom skriver in fel banknummer oxå så ni får en påminnelse avgift usch för dom!!

28 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan verkligen rekommendera PT Robert på…

Kan verkligen rekommendera PT Robert på Actic gym Slottsgatan.
Är otroligt peppande och noggrann med att det blir rätt för att undvika skador. Sen jag började träna, sover jag bättre, har bättre balans och mår mycket bättre. Bästa jag gjort att börja träna med Robert!

20 de outubro de 2023

Actic Slottsgatan i…

Tränat flera år på Actic Slottsgatan i Örebro
Är supernöjd med stället , både gym och pass ,
Har nu börjat träna med PT som är grymt kul.
Rekommenderar er att testa PT Robert Frykmalm , lovar att ni blir nöjda!

19 de outubro de 2023

Uppskattar inte sina kunder

Skulle ha läst omdömena här tidigare!

Jag har nu sagt upp mitt medlemskap hos Actic.
Det beror dels på att Actic har en kundservice, som har svårt att förstå problemet och svarar helt uppåt väggarna. Det svaras också på ett väldigt fyrkantigt och inövat sätt. (Är Emilia S. ensam i supporten?) När det blir för besvärligt svarar hon inte alls.

Det beror även på att jag noterat att Actic inte är mån om sina trogna kunder och saknar flexibilitet.

Jag kommer inte tillbaka och jag kommer inte att rekommendera dem - snarare det motsatta, om någon skulle fråga.

16 de outubro de 2023

Unfair Charges and Misconduct by ACTIC Gym

I had a terrible experience with ACTIC Gym in Stockholm, and I feel the need to share it with others. I signed up for a membership at their Hagsätra unit located at Ormkärrsvägen 78, 124 59 Bandhagen, but the gym was closed without any notification regarding its reopening from the end of May 2023. Despite the closure, ACTIC continued to charge me monthly fees up until now.

I tried to contact ACTIC multiple times via email, but it was difficult to reach them by phone. They assured me that my monthly payment would be frozen on numerous occasions, but this was never implemented. I also requested the cancellation of my membership as I intended to join another gym outside of the ACTIC network, but they did not honor my request.

As a result, I had to pay for May, June, July, and August for a service I could not use and could not cancel my subscription. ACTIC's conduct has raised concerns about its integrity as a company, and it appears that its membership plans may be deceptive. Despite the reopening of the Hagsätra gym, I have lost trust in ACTIC due to the mishandling of my situation and the financial impact it has caused.

I kindly requested immediate cancellation of my membership with ACTIC and reimbursement for the monthly payments made for a minimum of three months (June, July, and August), totaling 987 SEK. Unfortunately, they did not respond to my request.

I regret signing up with ACTIC Gym and would not recommend them to anyone. Their customer service is terrible, and they do not honor their commitments. Stay away from this gym if you want to avoid similar issues.

12 de outubro de 2023

PT Robert Frykmalm på Arctic

PT Robert Frykmalm på Arctic, Slottsgatan Örebro. Är Supernöjd med den hjälpen jag får av Robert! Jag har lärt mig mycket jag inte visste om träning. Han får mig att inse att det är viktigt med bra en grund inom träning. Redan efter 8 pass ca, så har ja mindre smärta i kroppen. Jag sover bättre på bara några veckor. Så jag rekommenderar starkt honom! Actic är det bästa gym jag varit på. Trevlig personal och en härlig miljö. Det var en rejäl vändning för mig att få träna med Robert och på Arctic. Bra bemötande! Åter igen Supernöjd 👍💪

6 de outubro de 2023

Robert PT på gymmet

Robert PT på gymmet. Han är en grym PT och skulle starkt rekommendera honom. Han gör allt för att få sina gymmare att utvecklas och därmed stöttar alltid för att man ska fortsätta kämpa. Robert är en trygg punkt gällande gym.

3 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.