Actic lurar studenter! Ger en bra deal, dubblar priset utan förvarning och nekar muntliga avtal. Deras support är under all kritik och vägrar lyssna. Verkar vara livrädda för cheferna. Kommer aldrig m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har varit medlem i 10 år, men blev väldigt besviken. Jag var tvungen att pausa mitt medlemskap på grund av en operation och fick ändå betala cirka 225 kr i avgift. Jag förstår verkligen inte var... Ver mais
Personalen är otrevliga dåligt bemötande framför allt mot ungdomar. Detta gäller salem actic. Dom hotar hela tiden med klippa kortet eller längre ban, har det blivit något satans fortnite spel eller.... Ver mais
Bemötande verkar helt ok än så länge. Bra gym o fin lokal. MEN musiken på passen är hemsk o på den får man även en ständigt skrikande tjejröst från ledaren. Kan de inte bara ge instruktioner o sed... Ver mais
Informações sobre a empresa
Actic är en ledande friskvårdskedja med drygt 100 anläggningar och över 160 000 medlemmar i Sverige & Norge. Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv genom att erbjuda inspirerande träning på våra gym och bad.
Informações de contacto
Drotting Kristinas Esplanad 2, 17067, Solna, Suécia
- kundsupport@actic.se
- actic.se
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Varning för Actic - sämsta gymmet
Köpte träningskort 12 månader. Vid köpet meddelades att det inte var någon bindningstid utöver detta.
Men nu påstår dom att jag bundit upp mig på abonnemang med uppsägningstid och ytterliggare kostnader! Nej fy faan för att luras. Stor varning för dessa bedragare!
Jäkligt ofräscht är det också, borde lära sig att städa, äckligt att låta snus ligga kvar på golv och maskiner i månader
Mycket dåligt actic
Köpte kort innan pandemin, till lägre pris under blackweek. Frös kortet. 6 månader Efter frysning så gick de upp till Ordinarie pris då min avtalstid är slut 1 år. Men inte min bindningstid den har jag i 6 månader till. Nu måste jag betala fullt pris i 6 månader!! Dåligt dåligt actic...
Actic 👎👎👎
vinst drivande företag som bara bryr sig bara om pengar, själv tillhör jag till riska gruppen (covid 19), före pandemin tackande jag 12 månader medlemskap, efter pandemin bad jag om att frysa min medlemskap tills faran är över , men fick Nej. Actic vägrade, 500 kr i månad åt skogen (5000 kr).
Aldrig mer Actic
Actic 👎👎👎
Actic Karlstad City
Otroligt härligt gym med härlig atmosfär, trevlig och hjälpsam personal som gör allt för att gymmet ska vara så trevligt och bra som möjligt. Finns ordentligt med klasser för den som tycker om det, ordentligt med utrustning och en bra ordning på allt. Älskar det här gymmet!
CUSTOMER SERVICE IS NOT SOMETHING THAT…
CUSTOMER SERVICE IS NOT SOMETHING THAT ACTIC CARES OR WANTS TO IMPROVE!
My gym closes at iregular times stopping me from actually using the service ive paid for and this was in existence before corona times so this is not an excuse.
Telephone customer service staff and systems are rude and unhelpful, even when basic questions are being asked such as why have extra charges been place on my account that they will then no explain or attempt to find out more information about.
Using the online account and on telephone my details or payment, address and contact details have failed to be updated for 8 months now. I've been charged for auto giro's that are not in effect and given late fees when no bill has been sent to my address. Which i have then called up about and the same thing has happen on 3 other ocassions.
If i was going to say one good thing about the gym is that there is a very helpful team member at the gym i go to in kalmar (Benjammin) but thats it.
Service is horrible. Extememly do not recommend
Actic Varberg Hajen är bland det sämsta…
Actic Varberg Hajen är bland det sämsta jag erfarit, dom är bara ute efter att cyniskt tjäna pengar på allt och alla. Fy f-n, där sätter jag inte min fot mer.
Sämst
Aldrig varit med om så drygt bemötande från en gymkedja som ändå gjorde fel. Nu kan jag inte bedömma gymmet i sig eller personalen på plats (dit jag skulle) utan jag kommer bedömma kundtjänst (eller vilken pajas jag då fick prata med i andra änden).
Grejen var att de hade fel pris på hemsidan för sina abonnemang en kort stund. Jag lyckades köpa 12 månaders abonnemang för 0 kr/mån (exkl medlemsavgift som jag betalade). Tyckte det var skumt, men priset stod i röd text som att det var nedsatt. Även kvittot från dem säger att jag endast betalat för medlemsavgiften. När det uppdagades på "mina sidor" det riktiga avtalet på 599 kr/mån med 2 månader gratis så ringer jag för att klaga och stå på mig vad jag köpt. Hade till och med förberedd kontringsförslag mot dem.
Men bemötandet var som att prata med en sten och "ja det blev en tabbe men vi kommer inte ge oss". Flera gånger påtalade jag att jag inte har köpt för 599 kr /mån utan 0 kr/mån. Även fast jag själv tyckte det var orimligt så stod jag på mig. De får ju liksom bita i det sura äpplet bara. Men det bästa pajasen till människa kunde ge mig var en extra månad gratis. Så totalt 3 mån gratis. Nej, bättre kunde dem faktiskt... Avtalet blev makulerat och pengarna återbetalas. Jag höll mig från att säga både det enda och det andra till honom. För vem tar 599 kr / mån när de kunde fått 0 kr / mån? Bra actic, ni kunde i alla fall gett bättre för ert egna misstag. Och kunde jag ge er mindre än EN stjärna så skulle jag.
Sämsta kundservice och sämsta…
Sämsta kundservice och sämsta erbjudande. Skulle aldrig skaffa medlemskap där igen. Bindningstid på 1 år och om man vill frysa kortet så kommer de neka alla och kommer hitta minsta lilla i ansökan bara för att neka plus tvinga dig att gymma. Rekommenderar INTE Actic till någon. Känns som att de vill ha bara pengar och tvingar folk eller jämför med "alla" Kundtjänst vet inte ens vad att vara mänsklig är och är utan professionalitet. Den enda positiva saken är att gymmet är ganska "ny" rasten kan diskuteras.
Ett gäng pajaser.
1.Kundtjänsten är värdelös går knappt att kontakta dom när man behöver hjälp.
2.De skickade mig till kronofogden utan förvarning eller påminnelseavi när jag försökte säga upp mitt avtal hos dom anledningen till uppsägningen var att de höjde på avgiften till det dubbla utan att kontakta mig.
3.Personalen är dryga och håller på med sina telefoner, hälsar knappt på en man när man besöker anläggningen.. man känner sig inte välkommen.
4. omklädningsrummet är alltid skitiga.. personalen borde fokusera på miljön istället för att hålla på med sina telefoner.
5. Under Corona tider så bör ni ha stängt och tänka på människors hälsa men det skiter ni fullständigt i eftersom pengar är prio nummer 1 för er.
Jag hoppas verkligen att ni går i konkurs så man slipper se er för gott.
Teckna aldrig medlemskap här.
Precis som tidigare skriver så ÄLSKAR de att ta ut påmminelseavgifter. Enligt de har de inte lyckats dra pengar trots att det funnit gott om pengar på kontot. Sämsta gymmet jag någonsin har haft ett medlemskap hos. De borde nog se över sina betalningsalternativ då de uppenbarligen inte fungerar.
Gillar inte hur de mjölkar en på påminnelseavgifter
Som gym bra, men gillar inte att betalsystemet med antingen kort (automatisk dragning) eller bankgiro. Har just det kontot för lite pengar just när det ska dras görs inga fler försök utan de skickar direkt en faktura MED PÅMINNELSEAVGIFT på 60kr. Kan de inte bara använda e-faktura så som alla andra företag lyckas göra?
Actic Hagacentrum Örebro
Actic Hagacentrum Örebro
Ni spelar musik på alldeles för hög volym och se till och variera musikutbudet eller ska musiken bara passa 25 åringar??
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.