Efter en ikke så god oplevelse med et andet firma, fandt jeg Active Wellness. Jeg havde nogle spørgsmål, fik hurtigt kontakt med Arne, der hurtigt ringede tilbage og gav god information. Nu har jeg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte en Ergo Max gåbånd på en let og overskuelig hjemmeside. Arne kom hele vejen fra Viborg og hertil Kbh NV. 2 dage efter bestilling, fordi han havede flere bestillinger i området, varen... Ver mais
God kundeservice. Jeg købte, efter en god snak med Arne, en Pedaltræner til genoptræning af mit knæ, efter et slemt fald på en løbetur. Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi har et stort udvalg af diverse produkter inden for motion og velvære, og vi sælger til hele Skandinavien samt Tyskland! | Vi tilbyder fri fragt på alle produkter
Informações de contacto
Jegindøvej 9, 8800, Viborg, Dinamarca
- activewellness.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Mega god service
Det er nu anden gang at jeg køber et løbebånd fra Arne. Da jeg var i udlandet da jeg bestilte det nye bånd, bad jeg om at det først skulle afsendes på en senere dato. Ingen problemer og båndet kom som aftalt. Super god og hurtig service! Kan kun anbefale dette firma.
Fantastisk service og lynhurtig levering
Nu har jeg fået min Mini Walker I ind ad døren, har åbnet pakken og konstateret, at alt er i den skønneste orden.
Så kæmpe tak for fantastisk service.
Så tusind tak for god, hurtig service.
En god oplevelse
En god oplevelse. Hurtig og venlig betjening, selv om man var ved at gå på ferie.Efter kun 2 dage kom gå/løbebåndet til Gilleleje, godt emb. Vi er vældig
glade for det og kan bestemt anbefale både firma og vare til andre. Henry Pedersen, Gilleleje
Super hurtig levering og telefonisk…
Super hurtig levering og telefonisk opfølgning på denne.
Bor selv i Viborg - samme by som Activewellness holder til i, så perfekt at handle med en lokal !
Anbefaler både gå-bånd og Active Wellness
Den 20. maj hentede jeg et gå-bånd Ergo Fit A1.
Var i showroomet i Viborg for at afprøve det inden køb.
Flink mand. Gav hånd ved ankomst og ved afgang - det kan en gammel knark som mig godt li` :-)
Kunne netop lige have det i min lille Aygo X (Cross).
Det var ikke meget der skulle samles. Når jeg ikke bruger det, klappes det NEMT sammen og fylder derfor ikke meget i dagligdagen.
Har brugt det en del gange siden. Det er rigtig solidt og føles som en rigtig god kvalitet, der kan holde i mange år. Prisen var også rigtig god.
Kan godt anbefale Ergo Fit A1 og Active Wellness.
Jeg er vildt glad for mit løbebånd
Jeg er vildt glad for mit løbebånd, har oplevet god service og et godt produkt.
Fantastisk service
Fantastisk service. Svigerfar havde fået et gåbånd han desværre ikke kunne bruge. Selvom fortrydelsesret var udløbet fik Arne sendt et andet gåbånd og sørget for at fragtmand hentede det gamle. Stort tak for hjælpen
Arne har været yderst professionel og…
Arne har været yderst professionel og meget fleksibel i forhold til at finde en rigtig god løsning. SUPER service!
Vil handle hos Active Wellness igen
Er super glad for mit valg faldt på Active Wellness da jeg købte løbe/gå bånd. Jeg fik lavet en fejl i min bestilling, men der var super service og smilende glad betjening ved ombytning. Løbebåndet er mega godt, købte det for bl.a. at kunne få nogen skridt på kontoen mens arbejdet bliver lavet, det bliver jeg glad for. Alt i alt en rigtig god oplevelse 🌞
Hurtigt levering
Hurtigt levering. Varen lever op til forventningerne. 👍
Helt fantastisk service af den…
Helt fantastisk service af den flinkeste mand, jeg længe har mødt 🤩 Tak for hjælpen Arne 🙏🏼
Nu skal der løbes 💪
Vibrationstræneren VB20 fra Active Wellness er bedste køb i 2025
Jeg var længe i tvivl om, hvilken vibrationstræner jeg skulle vælge. Der findes mange udbydere på det danske marked – og endnu flere internationalt. Jeg faldt over Active Wellness’ vibrationstræner VB20, som både virkede meget kraftfuld og samtidig var til en yderst konkurrencedygtig pris.
Jeg skrev til Arne for at få lidt ekstra vejledning, og han vendte hurtigt tilbage med grundigt svar og tekniske specifikationer. Det gav mig tryghed i beslutningen – og jeg bestilte VB20 hjem. Og WOW, hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det!
VB20 lever fuldt ud op til mine forventninger. Der er mange programmer (vibrationstyper) og intensitetsniveauer, så man nemt kan starte blidt og gradvist opbygge styrke og stamina. 10 minutter om dagen - og jeg har en følelse af at have gjort noget godt for min krop.
Jeg oplever forbedret blodcirkulation, en stimulering af mit lymfesystem (jeg kan se dræning), og bruger jeg den før træning, er mine muskler aktiverede, så jeg bedre får kontakt – især med f.eks. glutes.
Alt i alt er jeg virkelig begejstret for mit køb – og det er resten af familien også, for den bliver flittigt brugt herhjemme. En klar anbefaling herfra!
Super god rådgivning og service
Fik en super god rådgivning vedr. valg af gå/løbebånd samt god service.
Arne er en samvittighedsfuld mand, men det godt humør 😊
Mega god service
En halv time efter bestilling (om eftermiddagen) blev jeg ringet op, om det var fint at løbebåndet blev leveret med det samme, da det kun var en kort omvej på turen hjem efter nogle andre leveringer.
Så en time efter bestilling fik vi det leveret personligt. Det kalder jeg god service.
Jeg købte en Ergo Max gåbånd på en let…
Jeg købte en Ergo Max gåbånd på en let og overskuelig hjemmeside.
Arne kom hele vejen fra Viborg og hertil Kbh NV. 2 dage efter bestilling, fordi han havede flere bestillinger i området, varen blev transporteret helt ind til det rette sted i lejligheden, det er jeg meget taknemlig for, tusinde tak for det.
Arne er en frisk & kvik mand med det gode humør.
Jeg kan varmt anbefale ActiveWellnes.
Fantastisk service
Jeg bestilte igår tirsdag, efter en meget behagelig rådgivende samtale med Arne, et Ergo Fit gåbånd, og allerede i dag onsdag bankede Arne på min dør og leverede med et kæmpe smil og et vidunderligt godt humør mit gåbånd. Jeg er så glad for at jeg valgte et dansk firma, med en dansk hjemmeside, og en dansk mand der hedder Arne :-)
Jeg glæder mig til at prøve mit gåbånd.
Absolut fornøjelse
Absolut fornøjelse at handle med Arne fra Active Wellness, som giver både god kundeservice og rådgivning med et højt humør. Han strækker sig gerne den ekstra meter for sine kunder. Flotte produkter.
Fantastisk service og rigtige gode…
Fantastisk service og rigtige gode produkter - anbefaling herfra!
Køb af Activewalker.
Købte en activewalker efter en super god betjenning og vejledning fra direktøren Arne. Gåbåndet kom 2 dage efter bestillingen og super nemt at tilslutte. Skal bare sætte den i en stikkontakt og så kører den perfekt. Jeg bor i en lille lejlighed, og den er ligetil at gemme under sengen eller døren og tages frem ved brug.
Husk et form for underlag mod støjreduktion især i lejlighed.
Super godt og nemt. Kan nemt anbefale dette firma til andre.
Bestilte mit løbe/gåbånd
Bestilte mit løbe/gåbånd, da weekenden havde gjort sit indtog, modtog det i går tirsdag af den rareste gls mand som hjalp mig med at få det indenfor døren, super service.
Manglede dog mit underlag og fik en snak med Arne den rareste mand i verden, han sagde det var sendt afsted og det kom også lidt senere af en anden gls mand.
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og kan klart anbefale hjemmesidens udstyr, kvalitets mæssigt i orden.
Og Arne står klar til at hjælpe med eventuelle problemer, bedre service finder man sjældent et andet sted.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.