Efter en ikke så god oplevelse med et andet firma, fandt jeg Active Wellness. Jeg havde nogle spørgsmål, fik hurtigt kontakt med Arne, der hurtigt ringede tilbage og gav god information. Nu har jeg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er nu anden gang at jeg køber et løbebånd fra Arne. Da jeg var i udlandet da jeg bestilte det nye bånd, bad jeg om at det først skulle afsendes på en senere dato. Ingen problemer og båndet kom som... Ver mais
Jeg købte en Ergo Max gåbånd på en let og overskuelig hjemmeside. Arne kom hele vejen fra Viborg og hertil Kbh NV. 2 dage efter bestilling, fordi han havede flere bestillinger i området, varen... Ver mais
God kundeservice. Jeg købte, efter en god snak med Arne, en Pedaltræner til genoptræning af mit knæ, efter et slemt fald på en løbetur. Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi har et stort udvalg af diverse produkter inden for motion og velvære, og vi sælger til hele Skandinavien samt Tyskland! | Vi tilbyder fri fragt på alle produkter
Informações de contacto
Jegindøvej 9, 8800, Viborg, Dinamarca
- activewellness.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super god service👍🙂
Jeg elsker mit nye walkingpad 😃
Jeg har idag fået mit walkingpad 😃 Det kom efter 2 dage... det må jeg sige, er hurtig levering 😃 Jeg er mega glad for det 😃
Det er nemt at stille op, og så er det ellers bare i gang med at gå eller løbe 🚶♀️🏃♀️ Jeg elsker mit nye walkingpad 🥰
Utrolig god service 😉
jeg har købt et gåbånd hos ovenstående…
jeg har købt et gåbånd hos ovenstående firma og ringede for at få en vejledning og fik dette til UG
jeg syntes selv prisen var billig og var indforstået med kvalitet nok var på samme højde iforhold til prisen
men næ nej super lækker og god kvalitet på dette gåbånd jeg modtog 2 dage efter bestilling - kunne ikke få det igang og skrev til firmaet og inden for 2 minutter blev jeg kontaktet og fik en super god service der endten med " har du husket at sætte batteriet ind " nå nej og nu fungere det bare .... havde jeg kunne give 10 stjerne havde de også få dem ..
Mega god service!
Super glad for mit løbebånd. Jeg bruger det til at gå på mens jeg ser tv og så kan det gemmes væk under sofaen.
Jeg skrev en mail om jeg måtte afhente det, da jeg selv bor i Viborg.
Så tilbød Arne jeg også lige kunne prøve det inden i deres showroom. Mega god service, og hurtigt betjening!
Super tilfreds med mit gangbånd til…
Super tilfreds med mit gangbånd til 3400 kr, vældig god kvalitet til prisen - og nemt at anvende for gammel kone på 82.
MVH Hanne
Løbebånd
Bestilte et løbebånd (der i øvrigt var et ret godt tilbud på) i torsdags. Samtidig skrev jeg at jeg helst ville have det leveret enten i dag (mandag d. 21/8) eller den efterfølgende mandag, da jeg der var hjemme til at modtage pakken.
Løbebåndet er netop ankommet her til morgen og indtil videre er jeg super tilfreds (skal lige lære alle funktionerne at kende :-) )
Desuden er det supergodt, at man kan ønske leveringsdagen - jeg har ikke bil, så jeg ville aldrig kunne have hentet pakken på 30 kg i en pakkeshop, derfor godt at kunne være hjemme ved levering.
Hurtig levering på 2 dage, og varen lever helt op til forventningerne.
Tak til Arne for en fin kommunikation i…
Tak til Arne for en fin kommunikation i forbindelse med min genoptræning og køb af gåbånd.
De bedste anbefalinger herfra.
Meget tilfreds med mit nye gåbånd.
Meget tilfreds med mit nye gåbånd.
Meget tilfreds med e-mail korrespondance med firmaet.
Meget tilfreds med levering.
Ønskede bestemt dag og firmaet sørgede for, at pakken kom den ønskede dag
Ordre nr. 2380
God service selv da min vare var forsinket bliv jeg kontaktet med det samme og samme dag. Jeg ringede selv et par gange fordi jeg havde spørgsmål og næsten med det samme blev mobilen taget. Jeg er meget tilfreds ikke kun på produktet men også på kundeservice. Så jeg vil anbefale firmaet til venner, familie og fremmede 😊
God kundeservice
Købte et gåbånd som kunne klare 120 kg. Jeg vejer 115 kg, så tænkte det gik nok. Da jeg modtog gåbåndet fik jeg en følelse af, at jeg sejlede rundt på gåbåndet, så det var ikke tilfredsstillende, og kontaktede Arne fra Active wellness. I god dialog blev vi enige om, at jeg skulle købe et gåbånd med en lidt kraftigere motor, dette fungerer så fint, så glad kunde.Det gamle gåbånd afhentes uden meromkostninger, så god stil og god service.
Helt fantastisk kundeservice med…
Helt fantastisk kundeservice med fremragende produkter.
Kan kun gi’ min varmeste anbefalinger.
Jeg er meget glad for mit produkt
Jeg er meget glad for mit produkt, havde købt et gåbånd som er som forventet. Dog blev jeg ikke informeret om at min pakke var kommet. Jeg fik besked da den blev sendt men ikke leveret. Den blev bare sat i receptionen i min bygning hvor den stod i et par dage. Det var først da jeg selv tracked min pakke at jeg fandt ud af, at den var leveret. Heldigvis havde ingen taget den. Måske activewellness lige skal have fat i deres leveringsservice.
Har købt et Ergo fit gå-løbebånd
Har købt et Ergo fit gå-løbebånd, som fungerer rigtig godt, til en rigtig god pris og levering var hurtig! Kan kun anbefale activewellness.
Fantastisk kundeservice og tilfredsstillende produkt
Jeg har lige købt et gåbånd fra Active Wellness.
God service, venlig betjening, hurtig levering og et produkt som jeg er super glad for.
Kan sagtens anbefale Active wellness.
Efter længere research valgte jeg en…
Efter længere research valgte jeg en dansk webshop til køb af gåbånd, for at sikre dansk kundeservice hvis der skulle være problemer med båndet. Kort efter køb kommer der mislyde fra gåbåndet og jeg sender derfor video til Activewelness. Der reageres ikke på min mail, eller opfølgende mail først ved opkald til direktøren en måned efter aftales der telefonisk at mit gåbånd bliver ombyttet, hvis jeg lige sender en ny mail da mine andre er “langt nede i indbakken” - det gør jeg med det samme.
Denne mail og efterfølgende mails og opkald er der ikke reageret på. Jeg er dødhamrende skuffet, særligt når jeg valgte en dansk webshop i forventning om at sådan noget her ikke ville ske.
Jeg har nu bedt om at ophæve købet, for at få mine penge retur, så jeg kan købe et gåbånd et andet sted fra.
Jeg har købt en smuk massagestol
Jeg har købt en smuk massagestol, med nogle rigtig gode funktioner til mit brug.
Arnes service var i top fra start til slut, med god information om stolen. Videoen på hjemmesiden var også god og informativ.
Bestilte stolen mandag eftermiddag og modtog den her onsdag formiddag.
Whats not to like..
😀
Så behageligt
Købte min hvilestol herfra og kunne ikke være mere tilfreds. Den er så behagelig, at jeg nemt falder i søvn i den.
Har fået god behandling hele vejen…
Har fået god behandling hele vejen igennem. Arne hjalp og vejledte mig til det rigtige produkt. Hurtig levering var også et stort plus. Kan kun anbefale dem.
Vh Gönül
Super flinke
Jeg lavede et køb, og fortrød. Skrev til virksomheden på mail og fik hurtig svar. Annullering var ok og pengene kom hurtig retur. Rigtig fin service når man tænker på jeg ikke ligefrem var en god kunde 😀
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.