Efter en ikke så god oplevelse med et andet firma, fandt jeg Active Wellness. Jeg havde nogle spørgsmål, fik hurtigt kontakt med Arne, der hurtigt ringede tilbage og gav god information. Nu har jeg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er nu anden gang at jeg køber et løbebånd fra Arne. Da jeg var i udlandet da jeg bestilte det nye bånd, bad jeg om at det først skulle afsendes på en senere dato. Ingen problemer og båndet kom som... Ver mais
Jeg købte en Ergo Max gåbånd på en let og overskuelig hjemmeside. Arne kom hele vejen fra Viborg og hertil Kbh NV. 2 dage efter bestilling, fordi han havede flere bestillinger i området, varen... Ver mais
God kundeservice. Jeg købte, efter en god snak med Arne, en Pedaltræner til genoptræning af mit knæ, efter et slemt fald på en løbetur. Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi har et stort udvalg af diverse produkter inden for motion og velvære, og vi sælger til hele Skandinavien samt Tyskland! | Vi tilbyder fri fragt på alle produkter
Informações de contacto
Jegindøvej 9, 8800, Viborg, Dinamarca
- activewellness.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fabelagtig service hos Active Wellness
Rigtig fantastisk service hos Active Wellness. Denne anmeldelse er en forkortet udgave at den dialog jeg har haft. Jeg har købt et brugt gåbånd hos en privat, som fungerede fint, men efter transport hjem, virkede det pludselig ikke. Jeg adskilte de nødvendige covers, som dækkede de elektroniske ting på båndet, og målte tingene igennem. Det var ingen reaktion på styrepanelet, selvom der kom strøm til det – det var helt dødt. Det eneste der kunne konstateres på styrepanelet der virkede, var nødstop kontakten som aktiveres af en magnet. Jeg skrev en mail til Adam på Active Wellness om min hændelse, og spurgte om det var muligt at købe et nyt print til styrepanelet. Han var bare parat til at hjælpe, og var lidt imponeret over den tekniske dokumentation jeg havde sendt. Han ville hurtigst muligt få fremskaffe denne reservedel, og han ville sende den ganske gratis. Det er længe siden jeg har fået en sådan fabelagtig god service, og baseret på telefontalen, så er Adam er livsglad person, som man ikke kan andet end at blive glad af at snakke med.
Jeg er så glad for mit nye løbebånd
Jeg er så glad for mit nye løbebånd! 😊
Tak til Arne, for hurtig og kyndig vejledning.
Jeg havde ellers besluttet mig for et løbe/gåbånd, men det ville ikke passe ind på mine få kvm. Med Arnes (super hurtige) vejledning og gode service, kunne jeg bestille et som passer bedre ind i mit hjem, og som passer helt fint til mig 😊
Det er blevet brugt flittigt siden jeg modtog det, så jeg er bare rigtig tilfreds.
Ubeskrivelig service
Jeg skrev en mail små sent om aftenen omkring jeg havde købt et brugt gåbånd jeg ikke kunne få til og fungere, vedhæftet billeder og der gik ikk en halv time så havde jeg svar retur, og det endte med den del der manglet sendte Arne til mig uden beregning. Det ikke sidste gang jeg vil bruger den side, tværtimod.
Sikke en fantastisk service
Køb trygt hos ActiveWelness
Arne fra ActiveWelness er en mand, man kan stole på og som gør krumspring for sine kunder. Hjælpsom og imødekommende også hvis tingene går lidt skævt (produkterne fejlede ingenting!)
Det oplevede jeg selv. Hans kvalitetsvarer til absolut fair priser får en varm anbefaling herfra!
Fantastisk service
Vi blev mødt af en helt fantastisk service fra Arne, som gjorde at vi fandt det helt rigtige gåbånd.
Helt suverænt behandling.
Kanon service
Jeg kontaktede ejeren , flik fyr ...jeg fik gode råd .
Min bror og jeg tog forbi showroom / lageret, jeg afprøvede de forskellige modeller.
Jeg føler vejledning, og produktet lever op til min forventninger , tak for go service og en go handel ..
Har købt et gåbånd med gelænder
Har købt et gåbånd med gelænder. Det kom lynhurtigt. Dejligt.
Det var virkelig svært at samle, både fordi samlevejledningen kun er ét enkelt billede og fordi det var virkelig svært at få skruerne til at gribe fast i gevinnen. Jeg kunne også godt have brugt en vejledning i hvordan man strammer selve båndet. MEN..efter at have gættet os til at få det samlet rigtigt, er det et rigtig godt gåbånd til prisen.
Jeg ringede til ActiveWellness
Jeg ringede til ActiveWellness. Fordi jeg var meget i tvivl om hvilket gåbånd jeg skulle vælge. Efter flere spørgsmål, hvor Arne gav sig god tid til at besvare til spørgsmålene. Samtidig havde han et fantastisk humør 🙂
Jeg modtog gåbåndet Allerede efter et par dage. Desværre havde det en fejl, med at lave et ryk, når man gik på det. Tog kontakt til Activewellness, hvor jeg fik Arne i røret. Han sagde intet problem, jeg sender et nyt afsted I dag. Dagen efter modtog jeg det nye. Jeg kan varmt anbefale Activewellness. 5 stjerner herfra!
Varmeste anbefalinger!
Jeg kan varmt anbefale at bestille fra Activewellness. Det kan være et stort sats at blindkøbe f.eks. træningsudstyr online, når man bor for langt væk til lige at komme forbi et showroom og teste udstyret personligt. Man kan meget nemt komme til at fejlkøbe et produkt, hvor man egentlig skulle have haft en model med f.eks. en kraftigere motor, eller andre funktioner, Arne tager dog god kundeservice meget alvorligt, så du er altid i gode og trygge rammer med hans forretning, han finder en god løsning så du bliver tilfreds. Jeg har virkelig kun positivt at sige om min oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Active Wellness
Jeg kan kun anbefale Active Wellness. Der blev givet en verdensklasse service inden køb og en øjeblikkelig hjælp efter køb da jeg havde et par spørgsmål. Derudover kom mit gåbånd med lynets hast. Stor anbefaling.
Super rar oplevelse!
Super god oplevelse jeg havde med active wellness mega rar en jeg kom i telefon med!
Træls at skulle lave denne anmeldelse
Træls at skulle lave denne anmeldelse. Men de svare ikke på opkald eller mail.
Bestilte et gåbånd uden gelænder i påsken. Havde kiggede et stykke tid efter et. Og her var det en fornuftig pris og 1-2 dages levering. Fik en mail med bestillingen. Det blev tirsdag og hverdag igen så forventede jeg snart ville få en ordre bekræftigelse. Den kom aldrig og torsdag blev penge trukket fra min konto. Fredag stod en GLS mand uden for og var glad for jeg var hjemme så han ikke skulle løfte på det igen mandag. Stadig ingen kvitteringen eller bekræftigelse på købet. Ringe to gange, men blev ikke svaret. Pakker båndet ud, og se det ikke er justerbar stigningen som der står på hjemmesiden. Så det er op af bakke (stiger meget) og bøjlen sidder så langt fremme at man skal gå foroverbøjet hvis man har brug for lidt støtte. Alt i alt et bånd man ikke kan bruge til genoptræning. Jeg skriver en mail, og stadig ingen svar fra dem.
Piv dårligt gåbånd, og piv dårlig kundeservice. Nu hænger jeg så på et bånd jeg ikke kan bruge. Det er penge ud af vinduet.

Resposta da ActiveWellness
Fantastisk god kundeservice og hurtig…
Fantastisk god kundeservice og hurtig levering
Købte et gåbånd om onsdagen efter god vejledning fra Arne og fik det leveret allerede fredag.
Gåbåndet var super nemt at pakke ud og lige til at sætte til. Larmer heller ikke meget.
Super produkt og kan klart anbefales
bestilte et gåbånd som ved ankomst…
bestilte et gåbånd som ved ankomst desværre havde en kæmpe revne i plastikrammen(højst sandsynlig fragtfirmaets gaffeltruck der havde lavet skaden lignede det) for activewellness havde pakket det godt og sikkert.
Kontaktede AW og de ringede med det samme og beklagede og ville selvfølgelig sende et nyt bånd. Allerede dagen efter kom en fragtmand og hentede det ødelagte og et par dage senere kom det nye uden skader. Fik ovenikøbet et underlag og ekstra olie med uden beregning selvom det ikke var AW skyld. Er rigtig glad for jeg valgte et dansk firma og det er et rigtig godt gåbånd også, så kan kun anbefale Activewellness.
Den største anbefaling herfra
Den største anbefaling herfra. God samtale inden købet. Levering dagen efter bestilling.Gid alle firmaer havde denne service. Købte gåbånd som virker upåklageligt. Så tøv ikke med at købe herfra.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og rigtig godt Gå bånd/løbe bånd Ind til videre så er jeg 100% tilfreds. :D 👍🏻
Købte i maj 2024 et gåbånd
Købte i maj 2024 et gåbånd, som er blevet brugt flittigt lige siden 👍😊
Har fået den bedste betjening så bestemt 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😊
Har kun positivt at sige om handlen med…
Har kun positivt at sige om handlen med active wellness/Arne.
Alt foregår hurtigt og professionelt og alt lever op til forventningen.
Forretningen nem at finde, så varen kunne beses inden handel.
Fuld tilfredshed herfra.
Bedre service findes vist ikke.
Bedre service findes vist ikke.
Fik en snak over telefonen med Arne der har butikken inden køb og han hjalp med hvilket gåbånd der passede bedst til mit behov .
Han vejledte også da båndet var landet hos mig så jeg fik en god start med båndet .
Kan bestemt anbefale active wellness og skal jeg bruge andet bliver det helt sikkert derfra 👍🏼
Tak for god service
God kundeservice
God kundeservice.
Desværre levede den ikke op til mine forventninger, hvilket blev taget imod med stor imødekommenhed. Vi fandt hurtigt en løsning. Jeg sendte pedaltræner retur og fik refunderet det fulde beløb.
Tak for god service og god vejledning. 😊
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.