Jeg glemte at taste rabatkode ind på min bestilling af en Bird Jacket fra Stine Goya. Jeg sendte en besked til Adelie vedrørende min selvforskyldte forglemmelse. Jeg fik et meget nærværende og positiv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Adélie er en fantastisk butik med skønne, lækre varer og en helt særlig personlig betjening - om det er online eller personligt i butikken. Kan varmt anbefale den og abonner gerne på deres nyhedsbre... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg elsker at handle i denne lille butik – det er altid en fornøjelse at komme her. Personalet er utroligt søde, imødekommende og virkelig hjælpsomme. Butikken i sig selv er super hyggelig. De har... Ver mais
A empresa respondeu
Nørrebros og Københavns bedste tøjbutik! Elsker udvalget af bæredygtige, danske mærker, der altid bliver præsenteret flot, inspirerende og kreativt. Men den største grund til, at jeg vender tilbage ig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Guldbergsgade 20, 2200, København, Dinamarca
- 25 944 945
- customer@adelie.dk
- adelie.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bedste webshop med alle mine…
Bedste webshop med alle mine yndlingsmærker, perfekt udvalg og genial kundeservice. Altid hurtig levering.
Virkelig fint udvalg
Virkelig fint udvalg. Meget sødt personale og ikke mindst hurtig betjening
Dårlig kundeservice
Købte et par støvler 28.11 - rykkede 2 x for afsendelse uden et svar. 5.12 får jeg besked om de alligevel ikke har varen 🙄 den var på lager da jeg bestilte og fik ordrebekræftelse - men de har så valgt at sælge dem til en anden.
Ja det var en ombytning - men det ændrer jo ikke på jeres procedure der gør at I ignorer min ombytningsordre. Jeg lagde den 27.11 og Jeg fik endda en ordrebekræftelse- som jo så ikke er noget værd ?
Støvlerne VAR på lager - men I valgte at sælge dem til en anden 🥹 der gik 7 dage fra I modtog min retur til I forholdt jer til ordren. . Klart en populær vare med rabat når at blive udsolgt.
I skulle hellere helt droppe ombytningsordrer - de er værdiløse. Duer kun hvis det ikke er en vare der er rift om.
I er jo ikke kede af det når der kommer et “men” bagefter 🥳

Fantastisk butik
Kan varmt anbefale den og abonner gerne på deres nyhedsbrev, hvor der venter gode tilbud.

Resposta da Adélie
Der er altid hurtig betjening
Der er altid hurtig betjening. Et super sted at shoppe

Resposta da Adélie
Meget hurtig og venlig service
Meget hurtig og venlig service. Kunne ringe til butikken inden og få vejledning om størrelse!

Resposta da Adélie
Jakken var over al forventning
Jakken var over al forventning. Bestilte den søndag og modtog den tirsdag. Super

Endnu en dejlig handel
Endnu en dejlig handel! Superfine varer - endda med rabat. Meget hurtig forsendelse og fin indpakning ♥️

Fin lille butik
Fin lille butik, både online og fysisk. Fin service i butikken da jeg hentede det jeg havde bestilt.

God oplevelse
Enkel hjemmeside, hurtig ekspedering og venlig modtagelse ved afhentning.

Resposta da Adélie
Lækre brands og hurtig levering!
Forhandler nogle fantastiske brands og super hurtig levering! 😍

Altid god service
Det er nemt at bestille på nettet og afhente i butikken. Personalet er smilende, imødekommende og hjælpsomme, og generelt oplever jeg god service, hver gang jeg handler i Adélie.

Resposta da Adélie
Flotte varer og hurtig levering
God shoppingoplevelse og hurtig levering ✨

Resposta da Adélie
Altid hurtig levering og super god…
Altid hurtig levering og super god kundeservice🤩
Fineste butik!

Resposta da Adélie
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.