Jeg har købt nogle produkter fra denne butik flere gange. Kvaliteten af arbejdet er næsten altid spot-on. Men for opfyldelsen er ikke den hurtigste på markedet, men kvaliteten af tjenesten er eneståen... Ver mais

Kundeservice i top. Købte 2 par bukser som ikke passede mig optimal. Blev så anbefalet en anden model, som jeg fik sendt, samtidig med at jeg fik pengene retur på det ene par bukser. Dette par skul... Ver mais

Kan varmt anbefale siden også deres bukser, de sidder godt, og elsker at man kan vælge størrelse efter ens form, der er ikke andre mærke der kan det samme, jeg ejer flere af deres bukser, og er meget... Ver mais

Desværre havde bukserne og jeg ikke helt samme facon. Derfor returnerede jeg dem igen fredag og mandag formiddag fik jeg en mail med besked om, at pengene er på vej retur til min konto. I øvrigt et... Ver mais

1. Loja de calças de ganga
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Heldigvis er ingen kvinder ens - og her er bukser der passer jer alle. Ud fra et unikt størrelsessystem laver vi bukser til alle kvinder og alle størrelser. Vi har op til 100 størrelse i flere forskellige modeller. Fri fragt ved køb over 800,- Fri ombytning & 14 dages fuld returret.

4,7

Excelente

Super firma

Fik stor hjælp, via nettet inden jeg bestilte bukser, det gjorde det hele nemt.Dejligt at modtage fantastiske bukser som passer perfekt
ved modtagelse , og ikke at forglemme, modtaget dagen efter ordreafgivelse.

13 de novembro de 2023