Åhléns Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Man har väldigt svårt att synka reapriser, står det till exempel 60 % avdrag på produkten får du ändå ofta betala fullt pris. Har hänt flertalet gånger att jag fått åka tillbaka till butiken för att r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag gick till Åhléns för att köpa en specifik sorts hårvax. I förväg hade jag kollat butikssaldot för produkten. Väl där så fanns det bara ett provexemplar i hyllan. Jag frågade en expedit och hon kol... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt dåligt bemötande vid reklamation. Jag köpte tre Lancôme Le 8 Hypnôse-mascaror som var torra redan vid första användningen. Personalen tog en mascara ur mina händer och pumpade den upprepade gå... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Grossista de produtos de beleza
  3. Loja de moda feminina

Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 1% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

118 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Noppriga efter en användning

Köpte ett par byxor 2025-05-08. De började noppra på benen 2025-05-10 efter en användning. Försökte få hjälp med en reklamation på nätet då närmaste butik ligger 1 timme bort. Det gick inte, utan skulle vara i butik. Tycker det är dålig hantering att inte kunna hjälpa till om det inte finns något i närheten. Det är inte ekonomiskt försvarbart att åka 2 timmar för en reklamation.

8 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Butiken i Malmö känns stökig…

Butiken i Malmö känns stökig nuförtiden. Personalen vet ofta inte vad de pratar om. Om personalen ska stå och googla fram vad en hudprodukt har för effekt då kan jag göra det själv. Då behöver jag inte deras hjälp. Dessutom när en hudprodukt var slut på hyllan och personalen skulle hämta den till mig från ett låst skåp /lager så visade det sig när jag kom hem att de hade gett mig helt fel produkt.

7 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har handlat en väska som jag…

Jag har handlat en väska som jag ångrade efter att den kom en månad för sent. Jag ångrade som sagt köpet den 10 mars 2025 och fick ett bekräftelsebrev 17 mars om att pengarna ska betalas.

Nu är det den 4 april 2025 och ingen vet vart mina 2700kr finns… pinsamt att det har blivit såhär jag kommer att anmäla både Åhléns och banken för detta. Jag blir bollad fram och tillbaka…

4 de abril de 2025

Resposta da Åhléns

Vi har bett om mer information om detta men inte fått svar. Om du fortfarande inte fått svar ber vi dig skicka in ett nytt ärende till kundservice@ahlens.se

Dålig service

Letade efter ankelstumpor och frågade
personalen som verkade vara mer intresserade av att snacka med varandra än att hjälpa kunden. Fick knappast service och hon var inte alls fokuserad på att hjälpa mig.

1 de abril de 2025

Resposta da Åhléns

Det var tråkigt att höra om din upplevelse. Om du vill berätta mer får du gärna mejla till kundservice@ahlens.se så kan detta tas vidare till ansvarig i berört varuhus.

Classificada 1 em 5 estrelas

Åhléns - Bedrägeri och dålig kundservice!

Jag vill varna alla för Åhléns och deras oprofessionella och rent ut sagt bedrägliga sätt att hantera kunders pengar. Det har nu gått nästan två månader sedan jag lade min beställning. En av artiklarna skickades tillbaka, men någon återbetalning har jag fortfarande inte sett röken av.

Kundsupporten är ett skämt – varje gång jag kontaktar dem får jag samma tomma löfte: "Imorgon kommer vi att ha en uppdatering för dig." Det har nu pågått i en månad, och varje gång visar det sig vara en lögn. De fortsätter att ge falska löften utan att göra något för att faktiskt lösa problemet.

Det känns som att de bara håller fast vid mina pengar och hoppas att jag ska glömma bort det hela och låta det passera. Det här är inget annat än ett rent bedrägeri.

Jag vill uppmana alla att undvika att handla från Åhléns om ni inte vill riskera att förlora era pengar utan att få det ni betalat för. Köp inte där!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Åhléns

Det var verkligen tråkigt att höra. Om du fortfarande inte fått detta löst ber vi dig återkomma i ett nytt ärende till kundservice@ahlens.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid vänlig

Alltid vänlig, hjälpsam och trevlig personal.

12 de março de 2025

Resposta da Åhléns

Vad roligt att höra! Tack för din feedback, Liz.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag vill fråga varför denna parfym är…

Jag vill fråga varför denna parfym är Bal D'Afrique EdP
1700 kr online, 1100 kr i butik?

17 de fevereiro de 2025

Resposta da Åhléns

Du är välkommen att kontakta kundservice@ahlens.se om detta. Vi har samma ordinariepriser både online och i varuhus.

Otrevlig och omdömeslös personal

Bara EN av de FEM medarbetare jag träffat under mina senaste besök på Åhlens Södermalm har visat på sunt förnuft och service. Jag handlar regelbundet, för ca 3000:-/månad och har alltid tillhört högsta kundgruppen. När jag häromdagen skulle göra en retur på ca 0,5% av ett köp får jag av kassörskan en massa gnabb om huruvida det var 30 eller 31 dagar sedan köp, och att hon tydligen själv "måste" hålla i min mobil istället för att nöja sig med att jag håller den åt henne. Hon kallade in tre ytterligare medarbetare för att dividera huruvida returen hade dragit över någon enstaka dag eller inte, och detta trots att det bara gällde några enstaka kronor, ca 0,5% av köpet.

Tyvärr bristande service, kundvård och omdöme. Inte bara gav det mig en otrevlig upplevelse och onödigt tidsspill, jag kommer ju givetvis inte vilja fortsätta handla där.

Tack ändå till det kassabiträde (kvinna med asiatiskt utseende) som var det enda trevliga med besöket.

7 de março de 2025

Resposta da Åhléns

Tack för feedbacken. Vi värdesätter våra kunder över allt så denna feedback är superviktig för oss. Vi jobbar ständigt med att öka servicekänslan i varuhuset och lägger stort fokus på att medarbetarna ska hålla en hög nivå framåt.

Herrsockar-dålig kvalite

Har alltid köpt deras herrsockar för deras goda kvalite, men när jag beställde senast i januari 2025 så var det rena skiten.

21 de janeiro de 2025

Hej Sonny,

Det var tråkigt att höra. Vi tar din feedback vidare till ansvarig produktchef. Tack för att du hörde av dig!

**Till Åhléns kundtjänst,**

**Till Åhléns kundtjänst,**

Jag vill framföra ett klagomål gällande bemötandet vi fick av en anställd vid parfymavdelningen, specifikt vid parfymen "My Way", på Åhléns City i Stockholm.

Under vårt besök blev min dotter, som har en funktionsnedsättning, bemött på ett mycket otrevligt sätt av en kvinnlig anställd. Hennes attityd var osaklig och oprofessionell, vilket gjorde oss mycket besvikna och obekväma. Alla kunder förtjänar ett respektfullt och vänligt bemötande, oavsett bakgrund eller förutsättningar.

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Åhléns

Det var verkligen tråkigt att höra. Vi tar detta vidare till ansvariga i varuhuset men om du vill berätta mer om detta och få återkoppling därifrån får du gärna skicka ett mejl till kundservice@ahlens.se

Usel leveranstid

De hade tips på "alla hjärtans dag" presenter på sin hemsida, så jag nappade på tipset och köpte ett par örhängen 4 dagar innan alla hjärtans dag och valde att hämta upp dem i butiken. Nu har det gått över 1v, vi är inne på 18e februari och har fortfarande inte fått varan till butiken. Har jag tur kanske frugan kan få presenten till nästa år....

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Åhléns

Vad trist att vi inte lyckades leverera paketet i tid. Normalt har vi en leveranstid på upp till 4-5 arbetsdagar (ofta kortare än så) så det var olyckligt att det blev en försening den här gången.

Om du fortfarande inte fått paketet är du välkommen att kontakta kundservice@ahlens.se

Classificada 2 em 5 estrelas

Varan jag beställt kom trasig

Varan jag beställt kom trasig, när returen ska göras tar jag kontakt med dom efter en vecka och dom säger att det kan ta upp till 14 dagar att paketet ska nå destinationen, då jag tycker det är lite roligt att en retur tar 14 dagar men att mota en trasig produkt tar bara två dagar även fast sträckan och adressen är den samma för både utskick och retur.
Nu har det gått över en vecka och då är inte helgen medräknad i dom 7+ dagarna... Men bara vart väntande, när nått e fel ska det ta extra lång tid mot kund, men när man ska ta betalt o få pengar av kund kan allt göras snabbare tyvärr, inte samma kvalite på retur som det är att beställa nått.

Kommer tyvärr inte handla mer efter denna erfarenhet hos Åhlens mer pga trasig produkt och att man bara derigerar vidare ansvaret, då det fortfarande var produkten det va fel på och enbart svarar med ett "vänta ytterligare"

28 de janeiro de 2025

Hej Sebastian,

Det var tråkigt att höra om din upplevelse av vår reklamationsprocess.

Ofta går det mycket snabbare än 14 dagar men efter jul och mellandagsrea så har vi haft ett högt tryck på vår returavdelning.

Nu är detta förhoppningsvis redan löst, annars är du varmt välkommen att kontakta kundservice@ahlens.se

Under all kritik

E på kundtjänst ( jag ber dig att vidarebefordra min åsikt till överordnade, så att nästa kund kan slippa denna stress. Även om hanteringen av min beställning är under ALL kritik så sänder jag ett tack till dig.
Jag kommer aldrig mer att beställa något från åhlens.se och så klart kommer mitt nätverk att höra om mitt missnöje. Kanhända för åhlens obetydligt men ändå..
E på kundtjänst, sänd gärna detta vidare.

Hade jag under tiden som åhlens INTE packar min order(daterad 26/1,) fått någon som helst indikation på att något gått fel så hade jag kunnat köpa en annan present i väntan på er
2 1/2,veckors - utan kommunikation från er, - sena försändelse!
Varför ska jag som kund söka om och om igen och ringa efter information?
Kan säga att Födelsedagen blev inte som planerat..

skriver idag 7/2 och min order kommer (kanske) till mig om 5 dagar ca 12/2. (Då 2 1/2 vecka försenat.)
Vad säger ni om detta.
E på kundtjänst, jag ber dig eller annan på kundtjänst att framföra detta mitt missnöje till behörig person.

Ser fram emot en kompensation från åhlens , vad måhända den än blir.
Hälsningar Britt-Marie

Skickat från min iPhone

7 feb. 2025 kl. 14:49 skrev Åhléns

7 de fevereiro de 2025

Falsk marknadsföring!

Falsk marknadsföring!

Beställde handdukar online. På bilden var det 4 handdukar i 2 olika storlekar. Såg ut som ett kit. När varorna kom hem var det bara en handduk. Fick ingen kompensation trots att kundtjänsten höll med om att det var otydligt.

Julia

2 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer aldrig att handla hos er igen.

Beställde en vara på mellandagsrea för halva priset. När jag skulle plocka upp varan i varuhuset så hade dom skickat tillbaka varan innan sista datumet för upphämtning.. det jag fick som svar var att jag skulle beställa varan på nytt när den kom in till fullpris.. dom vägrade skicka ut varan dom precis hade fått tillbaka in på lager.. under all kritik har dessutom nyligen fått barn och tog mig hela vägen dit helt i onödan. Kommer aldrig handla på Åhléns igen usch säger jag bara.

4 de fevereiro de 2025

Varning varning för Åhlens

Varning varning! Köp aldrig julklappar eller presenter på Åhlens. Fick julklapp till min dotter i helt fel storlek då de sannolikt hängt fel i butiken eftersom bara ett plagg i fel storlek. Fel plagg 3-pack trosor många storlekar för små. Jag gick till butiken och blev nekad av mycket otrevlig anställd eftersom du får inte byta till rätt storlek utan kvitto och förresten kan jag inte veta att dom är köpta här sa hon otrevligt. Men hallå sa jag det är erat egna märke och vill inte lämna tillbaka bara byta storlek. Ja men spelar ingen roll, okej då får jag väl ge tillbaka julklappen som jag ej säker vem gav henne eller kasta dom och fick ett hånskratt tillbaks. Var riktigt irriterad då och sa till henne att kommer bara sprida dålig reklam om Åhlens och hånskratt tillbaka igen, men inte gjort än, men fick höra liknande händelse från samma varuhus i Norrköping city så dags börja sprida sanningen och varna folk för Åhlens.

2 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en parfym för över 1300…

Beställde en parfym för över 1300 kronor som en present, när paketet kommer så är det inslaget i fin plast men lådan inuti har fått smällar, är slitet, OCH är smutsigt. Åhlens har gjort det så svårt som möjligt att returnera och måste därför ge denna parfym i halvfin låda för att hinna till hennes födelsedag om 2 veckor. Kommer inte beställa härifrån igen

17 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.