Aldrig varit med om så dåligt bemötande som från personalen på Åhléns i Kalmar ! Undrar vilken charmkurs den personal fått gå?! Någon personal som verkligen borde lära sig om bemötande och servic... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais
Att handla under tidig eftm tilltalar mig då det är färre kunder, lättare att få överblick och det finns då alltid personal tillgänglig som kan hjälpa till. Att mötas av leende personal som ser mig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.
Informações de contacto
11890, Stockholm, Suécia
- 010-455 00 80
- kundservice@ahlens.se
- ahlens.se
Respondeu a 1% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Charmkurs rekommenderas
Undrar vilken charmkurs den personal fått gå?!
Någon personal som verkligen borde lära sig om bemötande och service de är personalen på Åhléns i Kalmar City !
Tänker aldrig mer gå dit igen och kommer att inte rekommendera någon annan att gå dit att handla.
Jag kom till butiken för att prova och…
Jag kom till butiken för att prova och köpa ett par solglasögon som jag tittat ut sedan tidigare. En annan kund stod just då och provade glasögon från samma låsta märke. När personalen öppnade glashyllan passade jag på att artigt fråga om jag också kunde få prova den modell jag var intresserad av.Svaret jag fick var ett kallt och bryskt: "Nej, vi hjälper bara en kund åt gången."Sättet jag blev avvisad på kändes otroligt dömande, och jag upplevde det nästan som att jag blev behandlad som en tjuv. En smidig och serviceinriktad säljare hade enkelt kunnat hjälpa oss båda när montern ändå var öppen, i stället för att få en köpklar kund att känna sig ovälkommen.Efter detta dåliga bemötande lämnade jag butiken och gick direkt till NK istället. Där fick jag ett fantastiskt bemötande, bästa möjliga service och genomförde mitt köp hos dem i stället.
Usel kundservice
Usel kundservice. Beställde varor och var inloggad på mitt konto för att ta del av medlemsrabatt. Ser i efterhand att rabatten ej gått in. Kontaktar kundservice angående detta och det finns ingenting dom kan göra trots att det är deras system och teknik som felar. Jag provade samtidigt logga in på deras sida via bank id men blir bara utslängd. Uuuusel kundservice. Blir retur på varorna!
Letade efter brun pyamas och strumpor
Letade efter brun pyamas och strumpor, vilket fanns. Bestöllde och de kom i postlådan. 👍
Fick inte skriva en ärlig review på produkt
Jag köpte två stolar som kom felkonstruerade och var helt oanvändbara. Jag gjorde en kommentar på deras hemsida men fick sedan ett mail om att de inte kommer ladda upp kommentaren. Så sjukt and de inte låter en skriva ärliga kommentarer.
"Tack för din recension på Åhléns!
Vi ser att din produkt tyvärr är trasig, inte fungerar som den ska eller att det blivit fel i din leverans.
Eftersom en produktrecension ska hjälpa andra köpare att förstå själva produktens egenskaper och funktion, kan vi inte publicera din text som den ser ut nu."
Otroligt hjälpsam och snäll personal.
Otroligt hjälpsam och snäll personal.
Perfekt vare
Jag fann produkterna jag ville ha
Jag fann produkterna jag ville ha , till bra pris.
Nu tar inte Åhléns i Nyköping emot…
Nu tar inte Åhléns i Nyköping emot kontanter längre. Det blir att handla någon annanstans hädanefter! Att ni inte skäms!
Vilseledande marknadsföring
Vilseledande marknadsföring , Lovar för mycket i produktbeskrivningen som inte stämmer alls . Det finns ingen lyhördhet för att ta emot reklamationen när produktens egenskaper inte stämmer överens med beskrivningen och dessutom ger motsats effekt.
Mycket besviken, jag ska sluta handla på Åhléns.
Bra utbud av klädmärken
Bra utbud av klädmärken, bra priser, snabb leverans, bra villkor för retur etc. Allt jag söker i en onlineaffär!
Smidigt och bra!
Malmö har blivit mycket sämre på…
Malmö har blivit mycket sämre på kundbemötande. Ingen svarar i telefon när man ringe till barnavdelningen oavsett vilken tid / dag man ringer. Vilken dåligt/oprofessionell kundtjänst. När man är väl där då betjänas 2 kunder samtidigt och dessutom personal pratar med varandra under tiden.Vara frågorna var avbrutna, inget avslutat samtal. Jätte tråkigt, kändes att vi var på livsmedels marknad på semester orten någonstans i världen. Super oprofessionellt kundbemötande. Det blir allt sällan Åhlens och det svart att rekommendera i fortsättningen. Vad har hänt med Åhlens?
71 % bottenbetyg – Åhléns sviker sina kunder och urholkar sitt eget varumärkens
Det finns tyvärr inte möjlighet till noll i betyg!
Återkommande kritik mot Åhléns visar på allvarliga brister i kundbemötande och ansvarstagande. När hela 71 % av kunderna ger lägsta betyg och företaget inte bemöter klagomål, tyder det på en systematisk nonchalans. Konsekvenserna blir tydliga: kraftigt försämrat förtroende, minskad kundlojalitet, negativ spridning via omdömen och sociala medier samt i förlängningen tappad försäljning och ett skadat varumärke som blir svårt att reparera.
Saknas speglar vid avdelningarna
Saknas speglar vid avdelningarna. Ingen personal som hjälper till. Kö vid provrummet
Vill ni att msn inte ska e-handla måste ni börja ta hand om era kunder
Bra sida
Bra sida och jag hittade lätt de jag behövde och de var enkelt att betala
Bryter mot reklamationsrätt
Återköpsrätten är inget detta företag respekterar, de bryter alltså mot konsumentköpslagen. Jobbar själv i (annan) butik och jag hade gjort ett återköp på den felaktigt tillverkade produkt som jag hade köpt om vi hade sålt den. Försökte återlämna den efter tre dagar (hade inte vägarna förbi tidigare) men fick höra att produkten ”inte är fel, den är så”. Påvisade hur sömmar satt 1-1,5cm snett, men personalen ”såg inte”. I chock. Helt otroligt vad snabbt det gick utför i samband med ägarbytet, från prisvärd semilyxkedja till en dyrare version av Temu/Shein som säljer skräp och vägrar göra reklamationer. Skrämmande att detta kan fortgå på plats i Sverige.
Dålig bemötande & stämning hos Åhlens i Täby
Så igår, 17 april mellan 17:00 till 19:00 (glömde exakt tiden) så var jag med min man i Täby, Åhlens. Jag skulle köpa då en lipliner och då märkte jag att viben var lite off med två personaler som var vid kassan, mörkhårig kvinna med röd läppstift och den andra kvinnan som var vit. När jag stod där så talade den vita kvinnan om nånting angående den förra kunden (vet ej vad den händelsen handlade om) och verkade lite irriterad och sa något med "jag bryr mig inte" medans den andra mörkhåriga kvinnan skrattade och så. Den vita kvinnan hade kassan ledig men hjälpte aldrig mig så gick till den andra personalen istället. Märkte att hon tyckte inte om mig? Vilket är konstigt för känner inte henne, min man säger svartsjukhet men aja, sen frågade jag henne om hair mist vilket hon då svarar nej tyvärr men nu när jag söker hos deras webbsida så var det massvis med hair mist? Tänkte hon skulle hjälpa men nix, hon ville inte överarbeta. Sen frågar hon inte heller om jag ska få påse men det var bara en lipliner så struntade i. Sen när jag gick därifrån för att tala med min man om nånting annat så stirrar hon hämndlyst på mig? jag och min man tyckte att stämningen där var så konstigt av dem 2 särskilt henne för så ska man inte behandla eller uppföra sig med kunder? Hon var oprofessionell särskilt i beteende.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.