Leia as opiniões dos outros
Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Ver mais
Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at... Ver mais
A empresa respondeu
Airexperience - var der i dag på et gavekort med 3 x 2 minutter med Mikkel som coach. Ikke noget hapsi flapsi her - alt er i orden -teknik såvel som personale. Selve oplevelsen er bare fuldendt -... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Galgebakkevej 3, 2630, Taastrup, Dinamarca
- info@airexperience.dk
- airexperience.dk
Sem histórico de convites para avaliação
At opleve en formiddag
At opleve en formiddag, der var så professionelt tilrettelagt og samtidig så afslappet og inspirerende, er noget helt særligt. Teamet hos Air Experience formåede fra første øjeblik at skabe tryghed, godt humør og en stemning, hvor man følte sig i de bedste hænder.
Instruktørerne var kompetente, engagerede og tog sig tid til at sikre, at alle følte sig godt forberedt. Hele oplevelsen var gennemført fra start til slut, og det mærkes tydeligt, at teamet brænder for det, de laver.
Selve flyveoplevelsen var intet mindre end fantastisk – en oplevelse og et minde for livet. Kombinationen af professionalisme, sikkerhed og passion gør Air Experience til noget helt særligt.
En stor tak til hele teamet for en uforglemmelig dag. De varmeste anbefalinger herfra!
— Kim Nyberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, kan jeg kun anbefale, virkelig flinke instruktør og personale.
En utrolig fed oplevelse
En utrolig fed oplevelse! Mine kammerater og jeg kørte hele vejen fra Aarhus, og det var hele turen værd! Vanvittig dygtig instruktør, og utrolig sjovt for alle🙏
Sublim oplevelse med Sami
Sublim oplevelse med Sami som instruktør. Vi var kun to der skulle flyve og instrueres, men Sami emmer virkelig af overskud, imødekommenhed og tålmodighed, hele vejen igennem.
Der er ikke rigtig noget sammenligningsgrundlag, da vi aldrig har “fløjet” før, men jeg kan ikke forestille mig at servicen kan blive meget bedre end den vi fik for et par dage siden.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, Oliver T var en mega god instruktør og lærte os det hurtigt og godt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Fantastiske instruktøre
Jeg var på besøg lørdag d
Jeg var på besøg lørdag d. 30/8 11:00, og vi havde den mest fantastiske instruktør! Han gav os plads til at lave fejl, men hjalp altid, når det blev nødvendigt.
Vanvittig oplevelse, vi snakkede ikke om andet hele turen hjem til Fyn igen! Jaja, det er en dyr omgang, men det levet fuldt ud til forventningen.
Den perfekte firma-oplevelse
Vi havde en fantastisk oplevelse til årets sommerfest for alle virksomhedens medarbejdere hos Copenhagen Air Experience. Rammerne var optimale, og personalet formåede at skabe en tryg atmosfære, hvor alle kunne nyde oplevelsen af at prøve skydiving i vindtunnel. Det var særligt positivt, at vi havde fem minutters flyvetid pr. person, som blev opdelt i flere runder. Det gjorde, at man fik mest muligt ud af oplevelsen. Copenhagen Air Experience leverede en veltilrettelagt og professionel aktivitet, som vi varmt kan anbefale.
Sjovt og sus i maven
Vildeste oplevelse, besøgte det som en del af vores sommer firmafest d. 15.8.2025. Instruktørerne var professionelle, sjove, positive og altid klar med en high five. Klart en 5⭐️ anmeldelse værd.
Vi var ude "flyve" hele familien…
Vi var ude "flyve" hele familien lørdag 19 juli 2025. Utrolig søde unge mennesker tog imod os og det var en fantastisk oplevelse. Alle var helt "høje" resten af dagen. Tusinde tak til teamet. Vi kommer helt sikkert igen.
The best place to have air experience 🫶🏼
Hi, my name is Bhupinder and I come from India🥰. Copenhagen Air experience is a perfect place to have air experience🫶🏼. The staff members and instructors are very helpful and full of knowledge. So far I have been 3 times at this place and instructor Baldrian Sector and Anders with whom I had almost 40 minutes of training in two different days gave a very precise instructions and helped me so much with different techniques. They are very kind, helpful, a good listener and have ability to go forward with the students at their convenience. Best of luck to them and I will be having more lessons with Baldrian as I have spent 30 minutes of training session at this place. Finally, a great place, a great team, warm welcome feeling and coziness. Love you all and looking forward to get back in the tunnel soon😊🙏🏽🫶🏼👍.. Get ready Baldrian 🙃🙃🙃🙃 Best regards, Bhupinder Singh
Awesome experience
Awesome experience. 500 kr for 2 x 1 minute? Deffinatly worth it. Great staff and even better atmosphere.
Can't wait til my next visit.
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod af det søde team og vores instruktør Sebastian var super sød og meget dygtig til både at forklare og hjælpe.
Det skal helt sikkert prøves igen.
Tak for jer
Fantastisk personale/instruktør og fed…
Fantastisk personale/instruktør og fed oplevelse :) Kan anbefales til alle aldersgrupper - det er i meget sikre rammer.
Virkeligt en god oplevelse!
Virkeligt en god oplevelse!
Især instruktøren var rigtig god.
Han var på på hele tiden.
Helt igennem MEGA FED oplevelse
Helt igennem MEGA FED oplevelse. Fantastisk instruktørerm og personale.
Kan varmt anbefales til alle aldersgrupper.
Vi kommer helt sikkert igen.
Super duber oplevelse
Super søde, venlige og flinke instruktører. Forklarer og viser, mere end en gang hvis nødvendigt. Styr på det hele. Lige fra modtagelsen til afslutning ved video gennem gang.
Kommer helt sikkert igen.
Anbefales
Meget kompetent og smilende instruktør med et humør der gjorde hele oplevelsen meget behagelig.
Selve flyvningen var helt perfekt.

Resposta da Copenhagen Air Experience
Det var meget skægt
Det var meget skægt, men det var ikke ligetil
Super søde folk
Super søde folk, og instruktørerne var super dygtige, og gav os alle en fantastisk oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.