Align FootwearOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I have not been able to return the sandals I purchased as I cannot get clear return information such as address etc. I have phoned the number on the site, sent emails but no proper response or inform... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde ondt i mit knæ efter en knæoperation med nyt knæ, og en fysioterapeut anbefalede mig at prøve indlæg i skoene. Dette hjalp dog ikke, og efter godt 1½ måneds brug valgte jeg at bruge ret... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjemmesiden er let forståelig.

Hjemmesiden er let forståelig.
Ekspeditionen gik hurtigt, og det var uproblematisk at returnere varen og få pengene igen.
Da jeg hurtigt kunne konstatere, at sålerne havde stor betydning for mit velbefindende pga. bedre gang, og at sko sidder bedre, købte jeg to såler i en mindre størrelse.

Resposta da Align Footwear

Kære Vivia - tusind tak for din fine anmeldelse af mine indlægssåler...det gør mig virkelig glad :) God dag, Kh Mette/Align

De fungerer bare!

Jeg har nu brugt Align såler i mere en 3 år, før der følte jeg der altid, som gik jeg med en stor sten under fodsålen. Efter jeg læste en annonce gennem fb, tænkte jeg, der sker jo ikke noget ved at prøve, der var jo returret hvis man ikke var tilfreds. Nu er det mit 3 par jeg har købt, og det er kun fordi jeg er for doven, til at skifte dem rundt mellem mine sko. Prøv dem, om det er nedsunket forfod, hælspore eller som jeg en usynlig sten i skoen. Det virker bare.

9 de outubro de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Frank - tusind tak for dit skønne feedback på mine indlægssåler! Jeg bliver altid SÅ glad når de kan hjælpe mine kunder af med smerter i krop og fødder :) Kh Mette/Align

Fuldt ud tilfreds

Jeg elsker de såler - de gør bare mine sko så meget bedre at gå i - nem måde at bestille på og hurtig levering - kunne godt godt ønske mig at der måske var en sål med ,5 hvis man nu bruger 39,5 - men udover det, mega god oplevelse!

Classificada 2 em 5 estrelas

Was soll ich sagen

Was soll ich sagen. Is schon doof wenn man was bewerten soll was man noch gar nicht bekommen hat. Bezahlt ist aber schon. Von der Ware ist noch nix zu sehen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er verdens bedste såler

Det er verdens bedste såler. Jeg står op hver dag mellem 8-12 timer. Det ville slet ikke være en mulighed uden dem. Så snart jeg igen begynder at få uro i benene og ondt- ved jeg det er tid til at skifte til nye såler.
Jeg har været slagter i 40 år og før jeg fandt disse såler- havde jeg altid ondt i mine fødder. Det er slut nu og hele kroppen har det bare bedre. Jeg kan varmt anbefale disse såler.

2 de outubro de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Kirsten - 1000 tak for dit skønne feedback. Det gør mig virkelig SÅ glad, at du mærker færre smerter og uro i benene med mine indlægssåler i dit fodtøj :) Kh Mette /Align

Mega gode sålen/indlæg

Mega gode sålen/indlæg, jeg har brugt dem de sidste 8-10år. Har dem i alt mit fodtøj, både på mit arbejde og fritid.

10 de setembro de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Anne-Marie - 1000 tak for de fine ord om mine indlægssåler! Jeg er så glad, når mine kunder kan mærke en forskel....god dag, Kh Mette/Align

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode såler og hurtig levering

Vi er glade for sålerne, hurtig levering og handler der igen når vi skal have flere såler.
Men der kommer alt for mange reklame mails fra jer og det er vi ikke interesseret i, afmeld linket virker ikke:-(

5 de setembro de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Gudny - tak for de pæne ord og feedback, det er jeg meget taknemmelig for. Mht. at afmelde mine nyhedsbreve, så skulle linket nederst i nyhedsbrevene hvor der står "afmeld her" meget gerne virke, når du clicker på den....Kh Mette/Align

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Dejlige såler.
Har nu 5 par og er dermed fri for at flytte fra sko til sko 👍

31 de julho de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Karin - 1000 tak for din fine tilbagemelding, det gør mig altid så glad :) Kh Mette/Align

Hurtig ekspedition og levering

En nem hjemmeside som er til at finde ud af, hurtig ekspedition og levering.

8 de agosto de 2024

Resposta da Align Footwear

Hej Flemming - 1000 tak for din fine tilbagemelding, det gør mig virkelig glad :) KH Mette/Align

Classificada 4 em 5 estrelas

Sålerne er som sædvanlig…

Sålerne er som sædvanlig tilfredsstillende.
Men, jeg synes prisen er steget alt for meget siden jeg købte mine første såler hos jer 😢

7 de agosto de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Torben - tak for din anmeldelse af mine indlægssåler. Ja, jeg var nødt til at hæve prisen for 5 år siden hvilket dog også er den eneste gang det er sket i de 10 år, jeg nu har haft eneforhandling af sålerne. I den forbindelse blev fragten også gjort gratis for dig/kunderne, så stigningen var ikke så høj:) god dag, Kh Mette/Align

Super indlæg

Indlæggene er de bedste jeg har fundet til prisen. Jeg kan gå hele dage i mine sko med disse indlæg, det kan jeg ellers ikke.

18 de julho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Ich trage die Einlagen schon seit…

Ich trage die Einlagen schon seit Jahren und bin sehr zufrieden. Sie helfen mir besonders bei meinen Knieproblemen. Ich kann sie guten Gewissens weiter empfehlen.
Einen Punkt Abzug gibt es für den Kundenservice. Nachdem sich im Auftragstracking mehrere Tage nichts geändert hat, habe ich eine Email an Align geschickt. Ja, kurz darauf gab es beim Tracking Fortschritte und die Einlagen kamen dann auch sehr schnell. Aber auf meine Email habe ich bis heute keine Antwort erhalten. Das ist in meinen Augen kein guter Kundenservice.

24 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en sål str 37/38

Bestilte en sål str 37/38, da jeg bruger str 38 normalt. De var for store til at ligge i mine sko og jeg fortrød mit køb. Da jeg skulle returnere dem var det ikke så nemt. Man skal skal selv betale fragt retur for det første. Man kan ikke printe en returlabel ud heller.

26 de junho de 2024

Resposta da Align Footwear

Kære Hanne. Tak for dit feedback. Som jeg beskrev for dig i svaret på din mailhenvendelse, står det forklaret på webshoppen www.alignfootwear.dk, hvordan man kan returnere sålerne op til 60 dage efter købet og få købsprisen refunderet og at man selv skal stå for fragten ifm returneringen. Der står også beskrevet hvordan man bør bruge vores størrelsesguide, så man finder den korrekte størrelse af sålerne, da de er store i størrelsen. Jeg beklager, at du ikke føler dig informeret tilstrækkeligt - Kh Mette/Align

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais