I have not been able to return the sandals I purchased as I cannot get clear return information such as address etc. I have phoned the number on the site, sent emails but no proper response or inform... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde ondt i mit knæ efter en knæoperation med nyt knæ, og en fysioterapeut anbefalede mig at prøve indlæg i skoene. Dette hjalp dog ikke, og efter godt 1½ måneds brug valgte jeg at bruge ret... Ver mais
Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Ver mais
Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.
Informações de contacto
Siriusvej 1, 7430, Ikast, Dinamarca
- +45 22 833 733
- kontakt@alignfootwear.dk
- alignfootwear.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg er så glad for mine nye såler😊
Jeg er så glad for mine nye såler😊. Har jo haft flere par, men nu trængte jeg virkelig til nogle nye. Har platfod og en dårlig balance- så de er en god hjælp. Lægger dem i mbtsko, som jeg også har brugt i mange år.👍❤️

Bessere Einagen als vom Sanitätshaus
Mir wurden drei Paar Einlagen verordnet, bis ich von den Align hörte. Mit den Einlagen aus dem Sanitätshaus habe ich so Schmerzen, ich kann als gar nicht mehr laufen. Mit den Align Einlagen habe ich fast keine Schmerzen mehr und ich hoffe, dass der Fersensporn bald weg ist.
God service og et godt produkt desværre…
God service og et godt produkt desværre er sålerne for smalle og jeg savner at der laves såler til en normal bred fod
Hurtig og ukompliceret levering
Hurtig og ukompliceret levering
Sålerne kender jeg - som fantastisk gode - da dette er mit 4.par såler som er til til mine hjemmesko😄

Resposta da Align Footwear
Super god service og troværdighed
Hurtig levering og produktet lever op til beskrivelsen.
I er hurtige med levering
I er hurtige med levering, samt svarer i altid på spørgsmål. Jeg kunne ikke deltage i jeres lykkehjul da der skete noget med min computer da jeg var i gang.
Derfor lovede du mig 10% på min ordre, dette er så ikke sket.

God information om produktet
God information om produktet.
Og de lever helt op til forventningerne

Resposta da Align Footwear
Jeg kan løbe uden smerte igen!
Jeg har døjet med skinnebensbetændelse i lang tid. Nu er problemet løst!

Det er de bedste såler
Det er de bedste såler, og mine fødder elsker dem. Det er det nu 2 gang jeg bestiller dem.

Resposta da Align Footwear
Har lige fået mine såler og har kun…
Har lige fået mine såler og har kun brugt dem 1 dag men kunne sagtens mærke en god forskel. Man skal bare huske at starte stille op som de skriver i deres information 😁 jeg glemt det og blev meget træt i mine føder og ben.

Fine produkter men...
Fine produkter. Men jeg har forsat ikke fået en ordrebekræftelse eller faktura på trods af jeg har skrevet og bedt om det

Resposta da Align Footwear
Hurtig og effektiv levering af en…
Hurtig og effektiv levering af en komplet pakke

Resposta da Align Footwear
Super nemt og hurtig levering
Super nemt og hurtig levering, glæder mig til at se om de kan hjælpe på min hælsporer

Zu teuer
Habe es nach ca. 10 Tagen erhalten und musste noch 20.- Fr. Zollgebühr zahlen.
For dyre til det de lover.
Sålerne er ikke bedre end dem jeg plejer at købe, hos min forbehandling. Men de er lige doblet så dyre. Den eneste forskel er at dem jeg bruge er røde. Og de er ikke specielt syet.

Super 👍
Jeg har det godt med at for besked på at i har modtaget min bestilling og hvornår min vare en afsendt
Produkter lever op til prisen
Hurtig levering. God kvalitet og trænings øvelser oveni
God oplevelse

Resposta da Align Footwear
De bedste indlæg jeg har prøvet
Jeg har problemer med nedfaldende forfod og hælspore.
Igennem årene har jeg brugt mange penge på forskellige indlæg, men ingen har kunne løse begge problemer.
I 2018 prøvede jeg så et par Align. De er de bedste indlæg jeg har prøvet.
Jeg har lige siden altid haft Align såler i al fodtøj.
De har stort set fjernet alle mine fod problemer.

Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Disse såler gør, at jeg kan gå, uden at få ondt i fødderne.
Ingen effekt!
Sålerne er meget hårde at gå på. Det giver smerter og stivhed i lænden.
Har brugt sålerne til daglige traveture i nu 10 dage. Har ikke kunnet mærke nogen effekt. De har ikke hjulpet på min nedsunkne forfod og Mortons Neurom tå. Men jeg fortsætter med at bruge sålerne resten af 60-dages perioden, og håber på mirakler.

Resposta da Align Footwear
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.