Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Czytając wszystkie negatywne opinie bylam zmartwiona ze moja przesyłka nie dotrze na czas... zamowilam ją we wtorek, w czwartek do południa byla u mnie :) suoer kontakt ze sklepem, produkt 100% jak na... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam!na zamówienie czekałam kilkanaście tygodni-zamówiłam na początku lutego,otrzymałam w pierwszej połowie kwietnia. "Proces produkcji " ulegał ciągłemu przedłużaniu.Przy zwrocie jednej bluzy... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tragedia.....zamówienie w lutym ....realizacja jeszcze nie doszła a jest koniec kwietnia. Brak kontaktu ...nie odbierają telefonu....unikać tego sklepu szerokim łukiem

Classificada 1 em 5 estrelas

Każda pozytywna opinia na temat tego sklepu nie wiem skąd się bierze. Ale wiem, że tego typu "pseudo" sklepy mają sposoby na podbicia oceny. Pierwszy raz spotykam się, żeby sklep realizował zamówienie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa urbana

Informação fornecida por diversas fontes externas

ALOHA FROM DEER is an online store with unique clothes which you will never forget. Take a sit and check our hot stuff out. Printed sweatshirts, printed clothes!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam, obchodzić szerokim łukiem.

Wielokrotne przesuwanie terminu dostarczenia.
Kontakt telefoniczny i mailowy to żart, nie uzyskacie innych informacji niż: trzeba czekać.

Czekam dwa miesiące, gdzie na początku była mowa o max 14 dniach, a końca nie widać.

2 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

ALOHA FROM DEER is an online store with…

ALOHA FROM DEER is an online store with unique clothes which you will never forget. powinno być "unique clothes you will never get! Ta firma to jakiś przykry żart. Przestrzegam wszystkich przed zakupami. Na towar czeka się MIESIACAMI. Nie wiem jak ze zwrotem pieniędzmi ale chyba się nie długo przekonam bo na bluzy, które zamówiłem na black Friday '24 w dalszym ciągu się nie doczekałem. Stan na 31.01.25

31 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam! Oczekiwanie na towar ponad 2 miesiące, 2 krotne maile, że przesyłka się opóźni. Finalnie dostawa miała nastąpić w połowie lutego choć i tak pewnie zmieniono by termin 2x. Zrezygnowałam z zamówienia, pieniądze zwrócili po tygodniu. Zapewne jest to zamawiane w Chinach i póki nie zapełnią kontenera to towaru nie ma.

20 de janeiro de 2025

Porażka

Porażka, bluza zamówiona 11.12.24 z myślą o prezencie gwiazdkowym oczywiście nie dostarczona. Na maila przychodzą tylko wiadomości o zmianie terminu dostawy. Podobnie jak u większości klientów. Nie polecam, omijać szerokim łukiem.

30 de janeiro de 2025

absolut unseriös!

Zweimal bestellt. Einmal wurde kommentarlos nach über einen Monat storniert. Das zweite Mal nach mehreren Nachfragen meinerseits (Keine Kommunikation vom Unternehmen selbst) immer wieder vertröstet worden. Nach nun über 2 Monaten und einer erneuten Nachfrage (der zuletzt kommunizierte Termin wieder mehrere Tage überschritten) wieder kommentarlos storniert. Es ist bei der aktuellen Zinssituation natürlich auch eine Art Geschäftsmodell Zahlungen monatelang zu verwalten und keine Leistung zu bringen... könnte man fast als Betrugsmasche sehen!

30 de janeiro de 2025

Zamówienie zrobione w listopadzie

Zamówienie zrobione w listopadzie jako prezent pod choinkę. Po opłaceniu pojawiła się "szacowana data dostawy 1 sty - 15 sty".
Dzisiaj jest 29.01.2025 i zamówienie wciąż niewysłane.
Na ich stronie chwalą się, że mają produkcję w Polsce, jednak w kontakcie emailowym pracownik jawnie przyznaje, że towar biorą z Chin...

29 de janeiro de 2025

Żart

Żart. Wstępny czas oczekiwania to miesiąc. Zamówienie zrobione w listopadzie- Adam nie przyszło, jest styczeń.

29 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I'd give this company zero stars...

I'd give this company zero stars if it was possible. I ordered 2 items from their website on 17th November 2024. After asking for an update on 2nd January (as it exceeded its expected delivery date), I was told it was delayed and will be ready for shipment by 17th January. By January 26th, I still heard nothing, and so I asked for yet another update on my order. I then got told (shockingly) that my order was still in production and the new expected shipment date is 10th February! The confirmation email states it will take 3-4 weeks to make, not 3-4 months! To reiterate another review I've read on here, if you want something from this website for Christmas, make sure you order it 12 months in advance. Ps. Avoid this company at all costs if you want to save yourself time, effort and sanity.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam - czuję się oszukana!

Mijają 2 miesiące od złożenia zamówienia. Początkowo dostałam maila z informacją że zamówienie dotrze 1-15 stycznia, co uznałam za bardzo długie.
Ale to dopiero początek moich oczekiwań! Od tej pory dostałam 3 maila z informacją że moje zamówienie się opóźni. Początkowo, że na 100% zostanie wysłane 24 stycznia, kolejno że zostanie wysłane do końca następnego tygodnia, finalnie czyli dziś że najpóźniej 11 lutego. Ile razy jeszcze zostanie opóźnione?

Zamówiłam bluzę z myślą że będzie to fantastyczny prezent na Święta, później że na Walentynki. Teraz to już sama nie wiem czy przyjdzie.

Odradzam jakichkolwiek zakupów w tym sklepie. Rozczarowanie i droga przez mękę...
Dodatkowo, nie łatwo się z nimi skontaktować. Na maile zdaje się odpisywać chyba jakiś bot z powtarzającymi się kwestiami i przeprosinami.

Nie polecam - czuję się oszukana!

27 de dezembro de 2024

Na zamówienie czekałem 2 miesiące

Na zamówienie czekałem 2 miesiące. Na początku miał to być niecały miesiąc po czym dwukrotnie otrzymałem informację o „opóźnieniu” zamówienia. Na jakie zamówienie czeka się aż 2 miesiące ?!
Finalnie nie dotarło do mnie a w momencie anulowania zamówienia nadal było ono w trakcie i nie dostałem żadnych informacji od firmy.

27 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I think they have cheated me

I placed my order on 20 November and I still haven't received it. Every time I write to them they assure me that they will send it soon and it is not true. I think they have cheated me

25 de janeiro de 2025

Dno dna

Firma odwleka i przeciąga realizację zamówienia. Dwukrotnie dostałem informację o przesunięciu realizacji zamówienia z uwagi na opóźnienia. Zgodnie z regulaminem serwisu firma zobowiązuje się do realizacji zamówienia nie dłużej niż w 30 dni §6 ust.1 regulaminu serwisu. Czekam od grudnia. Ponad miesiąc czasu. Nieprzychylne komentarze są kasowane zarówno na Instagramie i Facebooku. Zamierzam zgłosić sprawę drogą urzędową do UOKIK. Osobom oszukanym także doradzam takie działanie. Może ktoś w końcu się przychyli i zajmie się nieuczciwymi praktykami tej firmy.

23 de janeiro de 2025

Disappointing

Disappointing. I had a pair of joggers from this company about 3 years ago, manufactured in Poland if I remember correctly, and they were fantastic. I am 5'11" tall and the leg length was perfect. When they wore out, I ordered 3 more pairs at a cost of £90. When they arrived, all 3 pairs were different lengths both in leg and body and none were as long as my old ones. Fabric also different (inferior) and manufactured in China. When I complained, the company representative was very polite and explained I could return them at my own expense (to Poland). I was uncomfortable with this as a solution so have kept them. The one pair that is just about long enough has bobbled horribly after just a few wears. What a shame a previously fantastic product has been ruined to maximise profit

23 de janeiro de 2025

Odradzam - jawne oszustwo

Zamówiłem produkt w listopadzie z myślą o świątecznym prezencie, ale moje doświadczenie z Aloha from Deer to totalna porażka. Dostawa została opóźniona, prezent nie dotarł na czas, a kontakt z obsługą klienta był żenujący – same szablonowe odpowiedzi bez jakiejkolwiek próby rozwiązania problemu. Dopiero po kolejnej ściemie w ich mailach sprawdziłem opinie o firmie i natychmiast zażądałem zwrotu pieniędzy. Na szczęście pieniądze oddali szybko, ale to jedyny pozytywny aspekt tej sytuacji.

Ta firma to zwykli oszuści, którzy żerują na klientach, nie wywiązując się z podstawowych obowiązków. Po lekturze innych opinii mam wrażenie, że ich działania to powtarzający się schemat, który powinien zainteresować UOKiK. Zdecydowanie odradzam zakupy – to nieprofesjonalna firma, która naraża klientów na niepotrzebny stres i straty!

20 de janeiro de 2025

Totalne dno

Totalne dno. Oszustwo które ktoś powinien zatrzymać. Strona nastawiona od początku na wyłudzenie. 3 miesiące czekania na zamówienie. Przestały przychodzić nawet automatyczne zgłoszenia o opóźnieniu. Towar powinienem otrzymać do 15 stycznia. Dzisiaj jest 19.01. zamówienie złożone w listopadzie. Agresywny marketing, a brak możliwości wystawienia opinii.

25 de novembro de 2024

Oszuści

Oszuści. Dwa miesiące od złożenia zamówienia dalej go nie otrzymałem. Ciągle przesuwają termin - już 3 razy przesunęli i dalej nic. Przepraszają tylko za opóźnienie - jak PKP

17 de janeiro de 2025

Firma to oszustwo

Firma to oszustwo. Niestety dowiedziałam się o tym za późno. Po prawie 2,5 miesiącach ciągłego opóźniania wysyłki zaczęłam szukać informacji na różnych forach skąd dowiedziałam się że niektórzy nawet i po 7 miesiącach nie doczekali się zamówienia kocobluzy. Dodam tylko że pod ubraniami które zamawiałam widniał napis "DOSTĘPNY", co jak później mi wyjaśniono nie ma znaczenia...
Zamówienie anulowałam.

17 de janeiro de 2025

Zdecydowanie odradzam zakup

Zdecydowanie odradzam zakup. Zamawiałem rzecz na początku grudnia żeby doszło na święta niestety do tej pory nic a mamy 15 stycznia. Z Chin szybciej rzeczy idą. Brak kontaktu.

2 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais