Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Czytając wszystkie negatywne opinie bylam zmartwiona ze moja przesyłka nie dotrze na czas... zamowilam ją we wtorek, w czwartek do południa byla u mnie :) suoer kontakt ze sklepem, produkt 100% jak na... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam!na zamówienie czekałam kilkanaście tygodni-zamówiłam na początku lutego,otrzymałam w pierwszej połowie kwietnia. "Proces produkcji " ulegał ciągłemu przedłużaniu.Przy zwrocie jednej bluzy... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tragedia.....zamówienie w lutym ....realizacja jeszcze nie doszła a jest koniec kwietnia. Brak kontaktu ...nie odbierają telefonu....unikać tego sklepu szerokim łukiem

Classificada 1 em 5 estrelas

Każda pozytywna opinia na temat tego sklepu nie wiem skąd się bierze. Ale wiem, że tego typu "pseudo" sklepy mają sposoby na podbicia oceny. Pierwszy raz spotykam się, żeby sklep realizował zamówienie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa urbana

Informação fornecida por diversas fontes externas

ALOHA FROM DEER is an online store with unique clothes which you will never forget. Take a sit and check our hot stuff out. Printed sweatshirts, printed clothes!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dalej czekam na swoją dostawę od ponad…

Dalej czekam na swoją dostawę od ponad miesiąca, po kontakcie dostałem maila, że zamówienie "powinno" być gotowe "do wysłania" do końca stycznia. Miał być prezent na święta, teraz będzie na walentynki

15 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Gdyby było możliwe 0 to taką ocenę by…

Gdyby było możliwe 0 to taką ocenę by otrzymali. Z całym sercem odradzam tą firmę. Zacznę od tego, że zamówienie składałam w listopadzie, do 8 stycznia miałam je otrzymać, do dnia dzisiejszego (13.01) tego zamówienia nie otrzymałam. Wielokrotnie pisałam maile do nich w tej sprawie, kontakt z nimi jest zerowy. Odradzam zakupy tam.

27 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wciąż czekam na świąteczny prezent

Wciąż czekam na świąteczny prezent, który zamówiłem ponad miesiąc temu. Okazuje się, że zamówiony towar to coś customowego, robionego specjalnie dla mnie i nie można tego zwrócić, mimo, że kupując i wybierając pośród wzorów, takich informacji nie dostajesz.

10 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Poor quality, low value for money

I bought a hoodie dress, the pictures were very misleading, the product is much shorter than I was lead to believe, it is nothing more than a standard cheap bad quality hoodie. The fabric quality is appalling. What a disappointment. The price tag was leading to expect much greater quality.

10 de janeiro de 2025

Unikać

Zamówienie złożyłam pod koniec listopada 2024, kupując rzeczy oznaczone jako "dostępne".
Dopiero po dokonaniu opłaty otrzymałam maila z informacją, że otrzymam je w połowie stycznia 2025. Czyli już po terminie wyznaczonym w regulaminie. Zależało mi na tym zamówieniu, więc stwierdziłam że poczekam. Pod koniec grudnia dostałam kolejnego maila, że zamówienie się opóźni i że jak oni będą mieć do mnie pytania, to się odezwą. A, fajnie, ale żeby poinformować kiedy dostanę zamówione produkty to już nie raczyli wspomnieć. Tracker zamówienia przestał działać. Kpina. Napisałam maila z żądaniem natychmiastowej anulacji i zwrotu pieniędzy. Po kilku dniach dostałam zwrot. Żadnego więcej maila od firmy, przeprosin, nic. Żenada, nie polecam.

28 de novembro de 2024

Brak wysyłki od 1,5 miesiaca

Zamówienie z 24.11.2024 i nawet nie zostało jeszcze wysłane. Tylko dostałam automatyczny mail o opóźnieniu przesyłki... Obdarowywany został bez prezentu w święta. Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej opinii, bo nie zdecydowałabym się na zakup

24 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Czekam na paczkę już 1,5 miesiąca...

Zamówienie złożone 29.11, dzisiaj dopiero nadane... W takich okolicznościach ciężko napisać coś dobrego, bo nawet rzeczy z Chin czy US potrafią dotrzeć w tydzień. Status na stronie ani czas dostawy na stronie nie aktualizują się. Dwa razy pisałam do sklepu co z moją przesyłką, raz dostałam informację, że cytuję "Czas produkcji to 30 dni. Jednak ze względu na zwiększone zainteresowanie naszą marką zamówienia są obecnie realizowane w około 6 tygodni." Że co? Ktoś widział takie info na stronie? No cóż, przynajmniej odpisują na maile... Mam nadzieję że chociaż jakość ubrań będzie bez zarzutu, bo w innym przypadku można sobie spokojnie odpuścić zakupy w tym sklepie.

10 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mimo średnich opinii w internecie bardzo miło się zaskoczyłam. Zamówienie złożone w środę, w piątek już było na miejscu. Bluza jakościowo bardzo dobra. Brak 5 gwiazdek, za mocno utrudniony kontakt telefoniczny.

27 de novembro de 2024

Zamówienie zrobiłam 13ego listopada

Zamówienie zrobiłam 13ego listopada.
Miał to być prezent na święta. No własnie.... mial być. Dostałam informację, że przesyłka dotrze do 18ego grudnia. Długo, ale najważniejsze, że przed świętami. Jedyne co dostałam to maila, że czas realizacji się opóźni. Zostałam bez prezentu i utopioną kasą na prezent.
Takich terminów i takiej obsługi nie widziałam nigdzie. Mój błąd bo wystarczyło poczytać w necie. Już 2021 roku byl cały artykuł na temat tego sklepu, niedotrzymywania terminów i braku jakiego kolwiek kontaktu.

24 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Good and efficient service

All the process of buying and paying was very easy. Took the promised time to get delivered, and it was in perfect conditions. True to size and very confortable.

24 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais