Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste, Ik heb een probleem met mijn levering via Amazon.nl. De bezorger heeft slechts één pakket achtergelaten, terwijl er nog een tweede pakket (een GSM) ontbrak. Op de video is duidelijk t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

One order was sent to the wrong country,naturally I went and bought the product from another website that delivered a lot faster and requested refund which has been processed. Another order postpone... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede overzichtelijke site en snelle levering doen ook niet moeilijk als er iets stuk gaat wat betreft garantie. Het liefst zou ik 5 sterren willen geven de rede dat ik er 3 geef is dat ze al een... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbereikbaar. Pakket 'op veilige plaats' geleverd. Dit was centrum Brussel aan de voordeur. Ik wil dus een terugbetaling, maar ze zijn onbereikbaar. Daarnaast sturen ze dreigmails dat ik geen artike... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online

Informação fornecida por diversas fontes externas

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

1 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende klantenservice bij verlopen cadeaubon

Bij een verhuizing ben ik een Amazon-cadeaubon kwijtgeraakt. Helaas vond ik deze pas twee dagen na de vervaldatum terug. Uiteraard hoopte ik dat Amazon coulance zou tonen, maar contact krijgen met de klantenservice bleek ontzettend lastig.

Een terugbelafspraak maken was niet mogelijk, en de enige optie volgens de site was het downloaden van de app om via chat hulp te krijgen. Maar ook dat werkte niet: de chat bracht me steeds terug naar de startpagina.

Vandaag lukte het eindelijk om iemand via de chat te spreken. De reactie was kort: “Geen mogelijkheden, de bon is verlopen.” Toen ik vroeg waar het geld van de verlopen bon dan naartoe gaat, kreeg ik te horen dat ze daar om “privacy- en veiligheidsredenen” geen antwoord op konden geven. Op vier herhaalde verzoeken – ook met de vraag wie ik dat dan wél kon vragen – kreeg ik telkens hetzelfde standaardantwoord. Uiteindelijk werd beloofd dat ze het zouden “uitzoeken”, maar de chat werd daarna plots beëindigd.

Kortom: geen enkele vorm van tegemoetkoming, geen uitleg, en een frustrerende ervaring met de klantenservice. Erg jammer, zeker voor een bedrijf als Amazon.

25 de maio de 2025

Amazon.nl wat een drama

Amazon.nl. sowieso dramatisch slecht in bijvoorbeeld Kindle boeken. Co.uk vele malen beter. Maar nu ook via marketplace iets gekocht. Krijg verkeerde product. Moet het op eigen kosten terugsturen hoor niets meer. En kan op geen enkele manier contact krijgen met amazon. Alleen met de oplichtende verkoper.....voel me echt belazerd. Zeker ook door amazon.nl

30 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Met je feedback help je ons het meest…

Met je feedback help je ons het meest klantvriendelijke bedrijf ter wereld op te bouwen.

Echt niet! Koop ik schoenen en krijg ik daar de bevestiging van per mail en blijken de schoenen ineens een kleine € 20 goedkoper te zijn dan dat ik ervoor betaal. Geen enkele tegemoetkoming en zeer uiteenlopende antwoorden van twee verschillende medewerkers. Kortom, voor mij geen Amazon meer.

19 de maio de 2025

Ik wil gewoon betalen – maar Amazon maakt het onmogelijk

Wat moet je als klant nog meer doen?

Ik heb via Amazon.nl twee producten besteld met de optie om in vier termijnen te betalen. De eerste betaling is gelukt via mijn oude AMEX-creditcard, die inmiddels niet meer actief is. Sindsdien probeer ik de volgende termijnen te betalen — en het lukt niet. Niet omdat ik niet wil, maar omdat het technisch onmogelijk wordt gemaakt.

In mijn account staan:

Een actieve nieuwe creditcard

iDEAL als betaaloptie

Voldoende cadeaubonsaldo

Toch krijg ik bij beide bestellingen een foutmelding: “Geen geldige betaalmethode geselecteerd”. Ik kan letterlijk geen enkele betaalmethode aanklikken. Ik wil betalen, maar het systeem blokkeert mij volledig.

Ik heb alles geprobeerd:

Cookies wissen

Andere browser

Ander apparaat

Betaalmethodes verwijderen en opnieuw toevoegen

Meerdere keren contact met de klantenservice

Screenshots gestuurd

Alles netjes uitgelegd

En wat doet Amazon?
Helemaal niets. Geen oplossing, geen actie. Alleen standaardzinnen, loze verwijzingen en complete desinteresse. Er wordt totaal niet meegedacht. Geen werkende betaallink, geen handmatige oplossing, niks.

En nu — na tientallen e-mails en weken zonder resultaat — word ik ineens doodleuk doorverwezen naar een externe partij, terwijl het probleem duidelijk in het systeem van Amazon zit.

Ik wil dit gewoon afronden. Ik wil betalen. Maar Amazon laat het volledig liggen.
Dit is geen klantenservice, dit is afschuifgedrag en nalatigheid. Eén ster is nog mild.

21 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

The reviews on Amazon website are not real reviews from fake costumers

Amazon reviews and modifies customer criticism one-sidedly, forcing customers not to be allowed to criticize poor customer service from Amazon herself in the Netherlands. Because Amazon cannot handle constructive criticism, I write my complaints on bad products and services now about Amazon, on complaint forums such as the Dutch Consumentenbond and Klacht.nl.
This is because on these sites their are real reviews and real customer complaints. The reviews, and policy of Amazon.nl reviews are not real and mostly manipulated by Amazon and controlled too much compulsively and are therefore no longer the real opinions of customers. For this reason I have decided to always write my copy of complaints externally outside of Amazon, on online complaint forums where complaints post are not changed by Amazon. External complaints are better and not restated in their own favor on this complaint site and do always get published unlike Amazon reviews.

16 de maio de 2025

Oplichters…

Op lichters had een pakket besteld helemaal niet naar verwachting zoals op de foto heb het terug gestuurd moest 26 euro verzendkosten betalen nooit weer dat ik hier grote dingen besteld.Op lichters geen goede service .

16 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd prima ervaring met Amazon

Altijd prima ervaring met Amazon. We bestellen hier regelmatig en altijd zonder problemen. Als lid van Prima (wat bij hun streaming kanaal inbegrepen is) betaal je nooit verzendkosten.

Ik kan eenieder dit platform van harte aanbevelen!

1 de maio de 2025

Unacceptable Treatment of a New Customer

As a new Amazon customer, my first order never arrived. Amazon itself suggested a refund while locating the package, yet wrongfully accused me of suspicious behaviour immediately after refunding. Blaming a customer without investigation is outrageous and completely unacceptable! But then again, larger companies do not consider customer care a priority obviously.

13 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vandaag besteld is morgen in huis dat…

Vandaag besteld is morgen in huis dat klopt. Ik krijg alleen geen tijdindicatie. Met bellen kom ik er ook niet achter. Uiteindelijk komen ze 1 minuut voor 8 's-avonds. De hele dag voor niets gewacht. En als ik de berichten lees doen ze hier ook geen hol aan. Dus voor mij GÉÉN Amazon meer.

9 de maio de 2025

Slechte klantenservice

Proefabonnement genomen op Prime. Wilde daarbij ook de proefperiode voor Manna. Draai daar steeds uit op het bevestigen van je betaalmiddel, terwijl ik dat al eens gedaan had. Over gebeld en ze zouden het uitzoeken. Ik zou binnen 4 dagen wat horen. Niets meer gehoord en het probleem is niet opgelost. Heb mijn lidmaatschap stopgezet: je ziet mij hier niet weer terug.

1 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Delivered with damage, no compensation offered.

Ordered a big expensive photobook from Amazon. Arrived torn up and busted. Book is no longer available with Amazon. External sellers can provide it for € 30,- more. Amazons compensation is € 7,- or money back when returned.

This is no compensation and basically just another reason not to do business with this company.

3 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen PostNl label mogelijk. En waardeloze chat.

Er is geen mogelijkheid om een Postnl label als retour optie te kiezen. Alleen een qr code die je handmatig moet laten scannen op een postnl punt. Ik woon tegenover een PostNl Pakketautomaat. Heel erg onhandig dus. En de Chat van Amazon is een waardeloze tijdverspilling. Duidelijk een vertaalde chat uit een ver land met een vertraging, dubbele vragen, overgenomen chats. Echt matig.

2 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

"We apologize but Amazon has noticed…

"We apologize but Amazon has noticed some unusual reviewing activity on this account. As a result, all reviews submitted by this account have been removed and this account will no longer be able to contribute reviews and other content on Amazon. If you would like to learn more, please see our community guidelines."

My reviews were removed very undemocratically, with no possibility of appealing.

28 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Na weken wachten nog steeds geen geld

Ik wacht nu al 3 weken op mijn geld van artikelen die ik retour gestuurd heb. Staat bij status dat de betaling naar mij mislukt is. Al diverse malen contact gehad met de klantenservice en word van het kastje naar de muur gestuurd.
Zou binnen 48 uur een mail krijgen, ook niks. Wat een waardeloos bedrijf. Ik koop er niks meer!!!. Wel gelijk betalen, maar terugstorten ho maar...

19 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Gewoonweg niet geleverd. Helemaal niet.

Maandag besteld. Zou woensdag geleverd moeten worden. Kreeg woensdag bericht dat het werd geleverd. De hele dag gewacht. Na 20.00 uur 's avonds bericht gekregen dat het toch niet geleverd zou worden. Daarna geen updates meer ontvangen. Werd de volgende dagen ook niet geleverd.

31 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Je kunt tijdens bestellen niet kiezen voor bezorg dienst.

Je kunt tijdens bestellen niet kiezen voor de bezorger. Bij avondbezorging is het inmiddels vaste prik dat DHL ons zogenaamd heeft gemist en dus de bestelling naar een serivce punt gaat. Ik bestel online omdat ik niet naar de winkel kan. Hoezo zou ik dan wel naar een servicepunt kunnen?
Als je daar vervolgens een klacht van maakt, wordt 't niet gepost. Zogenaamd tegen de regels. Uitreraard zoals het hen uitkomt.
Als klanten wel zouden kunnen kiezen voor de bezorger, dan is er niets aan de hand.

28 de março de 2025

Belachelijk

ik probeer nu al dagen om twee vriezers dat ik besteld had en beschadigd aangeleverd zijn retour te zenden, maar dat lukt maar niet, ik heb al eerder telefonisch contact gehad met klantenservice, maar daar kunnen ze me niet helpen zeggen ze, ik ben het beu dat jullie niet de verantwoordelijkheid nemen om dit proces te vergemakkelijken, het gaat hier om twee vrieskisten dat niet op een dhl punt kunnen worden gebracht omdat de pakketten te groot zijn, dan wordt er gezegd dat (ik?) een pickup van dhl moet gaan zitten regelen. Dat vind ik abnormaal terwijl deze bedrijf de producten beschadigd heeft verstuurd, de verantwoordelijkheid ligt bij deze bedrijf en niet bij mij. Via de retour web, krijg je alleen een QR code waar je niks aan hebt omdat je deze pakketten niet naar een DHL punt gebracht kunnen worden, kortom het is en blijf jullie verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze producten worden afgehaald voor retour zending. en om het nog leuker te maken, staat in hun retour beleid absoluut niets over grote producten dan niet naar een dhl punt gebracht kunnen worden.

14 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Amazon is echt verschrikkelijk qua…

Amazon is echt verschrikkelijk qua service, ik had een product besteld welke via de slechtste pakketdienst ter wereld werd verzonden, Amazon Prime, In het verleden kon ik bellen met ze om een avond bezorging in te plannen, via je account naar klantenservice en je wordt binnen 1 minuut door ze gebeld. Echter is de Support al sinds maandag totaal onbereikbaar, dus het product retour gemeld. PostNL kon het scannen maar het is totaal niet te volgen via de PostNL app.

Telefonisch bereikbaar zijn is verplicht voor webwinkels binnen de EU.

Stop alsjeblieft met Prime bezorgdienst, in Nederland houden we niet van een tijdvak "vandaag".

31 de março de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.