Beste, Ik heb een probleem met mijn levering via Amazon.nl. De bezorger heeft slechts één pakket achtergelaten, terwijl er nog een tweede pakket (een GSM) ontbrak. Op de video is duidelijk t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
One order was sent to the wrong country,naturally I went and bought the product from another website that delivered a lot faster and requested refund which has been processed. Another order postpone... Ver mais
Goede overzichtelijke site en snelle levering doen ook niet moeilijk als er iets stuk gaat wat betreft garantie. Het liefst zou ik 5 sterren willen geven de rede dat ik er 3 geef is dat ze al een... Ver mais
Onbereikbaar. Pakket 'op veilige plaats' geleverd. Dit was centrum Brussel aan de voordeur. Ik wil dus een terugbetaling, maar ze zijn onbereikbaar. Daarnaast sturen ze dreigmails dat ik geen artike... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl
Informações de contacto
Seattle, Estados Unidos da América
- amazon.nl
Theft by Amazon!!!
I wanted to buy a MasterChef pan through the Amazon.nl app. I have €31 worth of money in my wallet in this app. When I place an order, after payment, I suddenly receive a message that my purchase has been canceled. Apparently, I've returned products too often in the past, and they question the validity of my complaint.
It's true that I received a product from Amazon (food coloring) on April 7th, but one of the bottles had leaked. I reported this to Amazon by phone. I suggested returning the product so they could send me a undamaged one. The Amazon employee told me that was impossible and decided to refund my money in full so I could buy the product again. I received a confirmation email stating that the €11.99 had been credited back to my account wallet. It stated that the product hadn't been delivered, which wasn't true, but since I'd spoken to the representative on the phone, I assumed he'd used this strategy to get my money back. Furthermore, I've NEVER claimed I didn't receive a product.
Meanwhile, I received two more Amazon gift cards worth €10, giving me €31.99 in my account. I tried to make a purchase with it, but it was rejected because I was allegedly acting fraudulently. Amazon informed me that I could only place digital orders. You'd think: all Amazon orders are digital, since you order them online, right? But that turns out not to be true! For them, digital orders are only for products that are available digitally, not for physical products! I disagree with this, as I have no interest in their digital products. When I demanded a refund, it was rejected. Furthermore, I couldn't buy a gift card to forward to someone, as that was also rejected. When I called customer service, they told me (after a 25-minute conversation) that I had to reply to the email they sent regarding the imposed sanction, and then I'd be able to make the desired purchase. When I emailed back, I received a reply that repeated what the previous one said. I'm replying again, but I'm getting the same email again.
This is pure theft and illegal. Don't buy from Amazon; you could easily loose your money!
Via de app van Amazon.nl wou ik graag een pan van Masterchef kopen. Ik heb ter waarde van 31.99 Euro geld in mijn portefeuille in deze app. Wanneer ik een bestelling doe, krijg ik na betaling plots het bericht dat mijn aankoop geannuleerd is. Ik zou in het verleden te vaak een product terug gestuurd hebben, waarbij ze het waarheidsgehalte van mijn klacht in twijfel wordt getrokken.
Het is inderdaad zo dat ik op 7 april een product ontving van Amazon (voedselkleurstof), maar 1 van de flesjes was uitgelopen, waar ik melding van maakte bij Amazon(telefonisch). Ik stelde voor het product terug te sturen, zodat zij me een intact product konden leveren. De medewerker van Amazon vertelde dat dat onmogelijk was, en besloot mijn geld integraal terug te storten, zodat ik het product opnieuw kon aankopen. Ik ontving een bevestigingsmail dat de 11.99 Euro terug gestort was in de protefeuille van mijn account. Er stond vermeld dat het product niet geleverd was, dat was niet waar maar aangezien ik de medewerker telefonisch gesproken had, ging ik er van uit dat hij deze strategie had toegepast om mijn geld te kunnen terug storten. Verder heb ik NOOIT beweerd dat ik een product niet ontvangen heb.
******************************************
Ondertussen ontving ik nog 2 cadeaubons voor Amazon van 10 euro, waardoor ik 31,99 in mijn account had. Daarmee wou dus een aankoop doen die geweigerd werd, omdat ik frauduleus zou handelen. Amazon liet me weten dat ik enkel digitale bestellingen mocht doen. Je zou denken: alle bestellingen bij Amazon zijn toch digitaal, aangezien je ze online bestelt? Maar dat blijkt niet waar te zijn! Digitale bestellingen zijn voor hen enkel de producten die digitaal beschikbaar zijn, geen producten die ze fysiek verstrekken! Hier ga ik niet mee akkoord, aangezien ik geen interesse heb in hun digitale producten. Wanneer ik eis dat mijn geld terug gestort wordt op mijn rekening, dan wordt dit geweigerd. Bovendien kan ik ook geen cadeaukaart kopen om naar iemand door te sturen, want ook dat wordt geweigerd. Wanneer ik de klantendienst bel, dan geven zij aan ( na een gesprek van 25 minuten) dat ik moet antwoorden op de mail die verstuurd werd in verband met de opgelegde sanctie en dat dan de gewenste aankoop zal kunnen doen. Wanneer ik een mail terug stuur, krijg ik een mail terug die herhaalt wat in de vorige mail stond. Ik reageer hier opnieuw op, maar ik krijg nogmaals dezelfde mail.
Dit is pure diefstal en onwettelijk. Niet kopen bij Amazon, je kan zo maar je geld kwijt zijn!!!
I always get all my well pact and high…
I always get all my well pact and high quality products from Amazon timely and okay. This in spite of the seriously ill performing post.nl ánd DHL services locally. That was the reason for closing up shop with Bol before. Amazing Amazon thank you!
Always a reliable experience
I’ve never had any issues with Amazon NL when it comes to buying or returning products. The process is smooth, hassle-free, and customer service is responsive when needed.
Prices are usually very competitive, and the delivery is fast and reliable. A great platform for stress-free shopping in the Netherlands.
Ik ben zó klaar met Amazon
Ik ben zó klaar met Amazon. Keer op keer bestel ik iets wat “morgen in huis” zou moeten zijn – en telkens weer komt het dagen tot zelfs een week later. Mijn laatste bestelling had gister binnen moeten zijn, maar nu is het ineens verplaatst naar 29 juli. Dit is geen incident, dit is standaard geworden bij Amazon.
De klantenservice? Onbereikbaar of totaal niet behulpzaam. Als je al iemand te pakken krijgt, is het enige “oplossing” die ze aanbieden: annuleer je bestelling dan maar. Geen excuses, geen moeite, geen compensatie – niets.
En ondertussen zijn bijna alle fysieke winkels verdwenen, dus je wordt als klant volledig afhankelijk gemaakt van een platform dat zijn beloftes niet nakomt. Het voelt als een monopolie dat misbruik maakt van je vertrouwen.
Bah.
Verschrikkelijke Klantenservice
Verschrikkelijke klantenservice! Ik had een online cadeaubon, en die kon ik gebruiken bij het bestellen. Ik had per ongeluk doorgeklikt omdat ik wilde weten hoe het werkte, en daarom een bestelling geplaatst met een test product dat ik niet wilde hebben. Daarna meteen de bestelling geannuleerd en mij werd beloofd dat ik binnen 24 uur mijn cadeaubon terug zou krijgen (een nieuwe code), maar dat gebeurde niet. Na uren chatten ben ik er echt klaar mee en heb ik nog steeds niet mijn cadeaubon. Flauw zeg, dat je zoveel moeite moet doen om het terug te krijgen. Voor mij nooooooit meer Amazon...
Ik werd totaal niet geholpen door de klantenservice en ze zeiden dat ze het niet konden vinden in het systeem... Echter, ik heb bewijs van de cadeaubon en ik heb de code nog... Hopelijk kunnen ze het alsnog oplossen, dan ben ik bereid om mijn review aan te passen.
Het is altijd bijzonder als jij een…
Het is altijd bijzonder als jij een bestelling bij Amazon plaatst gewoon eerlijke prijzen en prima Service met snelle levering daarom zeg ik het is goed als amazon het doet !!!
WAARDELOOS BEDRIJF
Bestelling betaald maar er wordt gewoon niet geleverd.
Lossen retour niet op
Ik heb mijn bestelling retour gestuurd en ook bewijs gekregen. Amazone geeft zelf aan dat ze de retourzending kwijt zijn geraakt. Maar mijn geld terug storten dat doen ze niet.
Ik ga ook aangifte bij politie doen. Dit is diefstal
En ze zijn het niet kwijt, ik kan het traceren en het ligt in Polen in een depot van Amazon.
Zo lichten ze de klanten op en je kan als kleine man niets, maar deze keer ga ik verder
Product van Amazon doorDHL niet bezorgd
Product doorDHL niet bezorgd, maar de klantenservice van Amazon is kort: afwachten! . Mijn klacht wordt aan iemand binnen Amazon (?..) doorgestuurd maar niet opgelost of een poging daartoe. Moet ik maar “ met DHL contact opnemen”, terwijl DHL klantenservice juist zegt dat ik met Amazon contact moet opnemen. Ik heb nu besloten niet meer bij Amazon te bestellen, en ook niet meer bij een bedrijf dat DHL als bezorger heeft. Beide bedrijven zijn vrijwel onbereikbaar en niet in de klant geïnteresseerd.
Vandaag 9 juli: nog steeds beweert DHL dat het pakket onderweg is! Bedrijf verwijst mij weer naar Amazon. Nu blijkt Amazon plots wel besluitvaardig: men biedt direct aan het geld terug te storten, en dat heeft men zelfs vandaag ook al gedaan. Samenvattend: 2 bedrijven die slecht bereikbaar zijn en de klant denken met chatbots te kunnen koesthouden. Maar Amazon heeft uiteindelijk eieren voor haar geld gekozen. DHL is dus de kwade pier hier, maar Amazon blijft dat bedrijf gebruiken. Dus dan weet je dat als je toch bij Amazon koopt. Ik niet.
Kan ik ze nul sterren geven ?
Kan ik ze nul sterren geven ?
De klachten afdeling is zo goed afgeschermd dat je nauwelijks nog contact kunt krijgen, als je dan contact krijgt dan blijkt het een brutaaltje met een veel te grote mond, vaak een onverstaanbaar accent en een complete leeghoofd die totaal niets begrijpt of wil begrijpen.
Nu ook weer, Amazon stuurt een beschadigd en gebruikt artikel, dus ik stuur het retour, het pakket raakt kwijt en amazon stuurt mij uiteindelijk een mail waarin in alles moet omschrijven en invullen wat ze zelf al in die zelfde mail aangeven.
Als ik de mail retour stuur met de mededeling dat ze alles al blijken te weten dan willen ze mij niet helpen.
Ik heb bij AMAZONE EEN PERS BESTELD
Ik heb bij AMAZONE EEN PERS BESTELD, HET IS TE KLEIN WAARVOOR IK HET NODIG HEB KOST
€ 17,50. CONTACT MET AMAZONE GEMAAKT KAN RETOUR, MAAR NAAR DE LEVERANCIER IN ITALIË. KOSTEN
€ 12,50. IK HEB GEEN KOOP EN VERKOOP CONTRACT MET LEVERANCIER IN ITALIË. HOE KAN IK AMAZONE
NL/ EUROPA ZOVER KRIJGEN VOOR EEN ETIKET VOOR RETOUR ZENDING NAAR HUN.
Catastrophique chez eux Je devais être…
CATASTROPHIQUE AVEC EUX !!!
J'ai commandé une table au mois de décembre 2025
Je devais la recevoir hier et la date à changé quelques temps après elle as été reportées pour janvier 2026 donc dans 7 MOIS !
Ce qui fait 14 mois pour recevoir un article
Le service clients est incompétent
Et ne trouve aucune autre solution que de venir me dire que je dois être patiente encore 7 mois ou d'annuler mon achat
J'ai déposé plainte.
C'est un grand 0 sur 10,
C'est tout simplement un grand scandale chez eux.
Vous venez de perdre une cliente se seras le dernier achat chez vous .
J'en ferais votre publicité
C'EST UNE BANDE D'INCAPABABLES
COMMANDE 407-2394912-4437930
ILS DEVAIENT OUVRIR UNE ENQUETE ET ME TENIR AU COURANT DE LA SITUATION ILS N'ONT RIEN FAIS DU TOUT
BANDE DE FAINEANTS
A FUIR TOUT SIMPLEMENT
NB ; AMAZON NL : ATTENDEZ VOUS A AVOIR DE SERIEUX PROBLÈMES.
Volgens mij is dit het meest slechte…
Volgens mij is dit het meest slechte bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt, totaal geen service en leveren vreselijke ongekeurde rotzooi. Nooit weer hier bestellen.
Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend. Een Lego doos besteld om weg te geven als cadeau. De doos is niet eens netjes verpakt dhl sticker is gewoon op de lego doos geplakt, en die krijg ik er natuurlijk niet netjes meer af! Waardeloos!
Klant niet op nummer 1
Eigenlijk wil ik nul sterren geven, maar dat is niet mogelijk.
Op de manier waarop ze handelen en omgaan met hun klanten is schandelijk...
De gebruikte bezorgdiensten laten het te vaak afweten. Bestellingen komen niet aan of raken zoek. Als je daar Amazon op aanspreek doen ze het makkelijk af met ' we storten het bedrag wel terug'. Heb je eerlijk gezegd weinig aan, als je het nodig hebt. Je moet het dan weer opnieuw bestellen in de hoop dat de prijs nog hetzelfde is.
Niet allen dat maar enig onderzoek doen naar de oorzaak dat zaken m.b.t. het kwijtraken van een pakket wordt niet gedaan.
Bij het volgen zie je dat een pakket aangeboden wordt en bijv niet thuis, zie je ineens dat het in persoon is afgegeven. De tijden zijn dan soms tussen 22.00 en 24.00 s-avonds.
Nu heb ik camera's, maar geen bezorger te zien. Dit riekt naar diefstal/ verduistering.
Natuurlijk kan het best eens voorkomen maar tientallen keren en 3x in een bestelling, is wel heel vreemd.
Daar doet Amazon heel laconiek over en doet het af met het terugstorten van het bedrag.
Men vergeet dat je soms schade oploopt en daar wordt niet aan gedacht. De wetgever zou hier iets aan moeten doen. Denk in de richting van niet nakomen van overeenkomsten... dit gebeurd veel te vaak.
@ Amazon.... doe hier iets mee en geef een terugkoppeling hoe zaken fout zijn gelopen of beter stop met deze bezorgdienst. Dit is slecht voor je bedrijf die hierdoor ook ongetrouwd wordt.
IK STEL RETOURBELEID IVM GARANTIE IN VRAAG
Vorig jaar kocht ik een grasmaaier die nu niet meer wil opstarten, volgens de aankoopfactuur heb ik 3 jaar garantie, ik ben sindsdien van Belgie naar Frankrijk verhuisd nu vraagt Amazon mij niet enkel de verzendkosten voor te schieten (aankoop Prime) maar ook een gedetailleerd rapport van het probleem te bezorgen, ik ben toch geen technieker ???
Hele dag wachten
Hele dag wachten. Pakket niet bezorgd. Klantenservice gebeld en geen stap verder. Kortom, zeer teleurstellende ervaring.
Always had a great experience with…
Always had a great experience with Amazon. I'm surprised the reviews are so low. Fast shipping, good customer support. Great company.
Crazy prices on amazon!!
I usually shop on amazon, but sometimes the prices are just mindblowing. Sometime ago i wanted to buy a specific keyboard for which the price on amazon was €500!!!! Just bought it off another site for €80.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.