Amsterdams MuntKantoor Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nog nooit zo'n oplichtersbedrijf meegemaakt. Eenmaal een munt besteld, de rest van de munten geretourneerd omdat je opeens vastzit aan een abonnement. Die meteen opgezegd. Dreigen met deurwaarders,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn oprechte ervaring is, over een lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen. Nooit enige klacht van mijn kant hoeven te melden. Producten altijd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Revendedor de moedas

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

296 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

154 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling altijd op tijd bezorgd.

Bestelling altijd op tijd bezorgd.

5 de maio de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling altijd op tijd wordt bezorgd. We doen ons best om dit zo te houden en hopen je snel weer van dienst te zijn!

Snel en makkelijk

3 de maio de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze service als snel en makkelijk hebt ervaren—daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik krijg wat ik bestel en binnen de…

Ik krijg wat ik bestel en binnen de aangegeven tijd.
En als er iets fout gaat wordt het meteen opgelost

3 de maio de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u ontvangt wat u bestelt en dat alles binnen de aangegeven tijd verloopt. Goed dat u ook onze service bij eventuele problemen waardeert.

leuke aanbiedingen

leuke aanbiedingen, goede levering, makkelijk verzamelen

17 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u onze aanbiedingen waardeert en dat de levering en het bestelproces naar wens verlopen.

J.V. Klantenservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle bestellingen accuraat uitgevoerd.

Alle bestellingen bij het Amsterdams Munt Kantoor worden nauwgezet uitgevoerd en netjes en snel verzonden. Dit geeft de verzamelaar veel vertrouwen.

24 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat onze zorgvuldige uitvoering en snelle verzending bijdragen aan uw vertrouwen. Daar doen wij het voor.

J.V. Klantenservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles komt keurig aan en op tijd,alleen…

Alles komt keurig aan en op tijd,alleen zijn de verzendkosten wel wat hoog

15 de janeiro de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestellingen keurig en op tijd aankomen. We begrijpen uw opmerking over de verzendkosten en nemen deze feedback zeker mee.

Mooie producten

Mooie producten, vlot in huis.

30 de março de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We waarderen uw feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellingen worden vlot en schadevrij…

Bestellingen worden vlot en schadevrij geleverd.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn dat uw bestellingen vlot en in goede staat worden geleverd. We hechten veel waarde aan zorgvuldige verzending.

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor een startende verzamelaar ben ik…

Voor een startende verzamelaar ben ik tevreden op dit moment in wat maandelijks wordt toegestuurd, Ik zou daarnaast graag de mogelijk zien om ook een vrije keuze te maken in andere 2 euromunten die beschikbaar zijn en net zo geleverd worden met beschrijving en plastic bewaar /verzamel beschrijving.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw uitgebreide review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de maandelijkse zendingen en uw verzamelstart zo positief ervaart. Uw suggestie om ook een vrije keuze te hebben in andere 2-euromunten, inclusief beschrijving en bewaarmateriaal, waarderen wij zeer en nemen wij mee in onze verdere ontwikkeling.

Beleefdheid en snelheid goede ervaring

Beleefdheid en snelheid goede ervaring

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze beleefde en snelle service als positief heeft ervaren. We waarderen uw feedback zeer.

Bijna alles is duidelijk

Bijna alles is duidelijk. Zou alleen graag willen weten als er iets nieuws uit komt of het onder mijn abonnement valt.
Met vriendelijke groeten;
Peter Kok

29 de abril de 2026

Beste heer Kok,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat vrijwel alles duidelijk is. Wij begrijpen uw vraag over nieuwe uitgaven en uw abonnement. Voor specifieke informatie hierover kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen, dan helpen wij u graag verder.

Tevreden

Ben heel erg tevreden over de zaken en over de kwaliteit. En ook de communicatie is goed. Ze reageren snel op mailtjes en vragen.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze zaken, de kwaliteit en de communicatie. Goed dat u ook onze snelle reacties op e-mails en vragen waardeert.

Klantenservice”

Classificada 4 em 5 estrelas

Hun presentatie ziet er heel leuk uit…

Hun presentatie ziet er heel leuk uit en bij het verzenden van hun de spullen is de verpakking ook goed en stevig👌🏽👍🏽🌺
En de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze presentatie, stevige verpakking en de behulpzaamheid en vriendelijkheid van onze medewerkers zo waardeert.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden!!!

24 de março de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en netjes verpakt is geleverd en dat u zeer tevreden bent.

Classificada 5 em 5 estrelas

De finesse van het reliëf en de…

De finesse van het reliëf en de afwerking van uw recente uitgiften zijn voor mij de gouden standaard geworden.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw prachtige review! Goed om te horen dat u zo onder de indruk bent van de finesse van het reliëf en de afwerking van onze recente uitgiften. Fijn dat u dit als een gouden standaard beschouwt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed assortiment en kwalitatief goede producten

Bestellen en gegevens invullen ging erg goed product werd goed aangeleverd en goed verpakt. Ik zal het zeker aanraden aan een muntenverzamelaar, omdat dit assortiment erg ruim is. Klein verbeterpunt zou zijn om een soort verwachte levertijd te laten zien.

21 de maio de 2025

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat het bestellen en invullen van gegevens soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en verpakking van het product. Wij waarderen het ook zeer dat u ons aanbeveelt aan andere muntenverzamelaars vanwege het ruime assortiment. Uw suggestie over het tonen van een verwachte levertijd nemen wij graag mee als verbeterpunt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meegedaan met de gratis munten…

Meegedaan met de gratis munten uitgiftes, mooie herdenkings munten ontvangen. Leuk voor bij de verzameling

2 de janeiro de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ontvangen herdenkingsmunten en dat deze een mooie aanvulling zijn op uw verzameling.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde munten altijd correct…

De bestelde munten altijd correct geleverd en zeer zorgvuldig verpakt snelle levering moet gen problemen

1 de maio de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestellingen altijd correct en zorgvuldig verpakt worden geleverd en dat de levering snel verloopt zonder problemen.