De lamp die we bestelden is mooi, prijs/kwaliteit heel goed afgestemd. Snelle bezorging met duidelijke updates.
Na bestelling werd ik goed geïnformeerd over de levering die heel snel en correct gebeurd is. Ik ben heel tevreden van mijn aankoop.
Wij hadden enorm uitgekeken naar onze 2 2 VP2 Flowerpots en werden hierbij hulpvaardig geholpen via assistentie! De lampen arriveerden keurig ingepakt en na controle onzetwege werd dit goedgekeurd (ge... Ver mais
ANDLIGHT – Your Home Should Feel Like Home Bij AndLight combineren we esthetiek, kwaliteit en praktisch gebruik om een bijzondere reeks verlichting, meubilair en accessoires tot stand te brengen, met exemplaren van de beste designmerken ter wereld. We zijn een trotse aanbieder van klassieke en eigentijdse ontwerpen, wat ons een geschikte keuze maakt voor zowel particuliere klanten als interieurspecialisten. We hebben als missie om klanten te inspireren en begeleiden met onze uitgebreide kennis, persoonlijke service, en kwalitatief hoogstaande producten. We zijn gevestigd in Kopenhagen en streven ernaar je een soepel ervaring te geven; vanaf je eerste muisklik tot een volledig ingerichte woning!
Nelson Mandelas Allé 16, 2450 , København SV, Dinamarca

Resposta da AndLight.be
I received product with note from the last buyer. The loader did not work. Now i have to send it back but first wait 10 days for a replay ..
Probably on my cost the returning..
21012026: we have been emailing a lot and Andlight has solved it very good!

Resposta da AndLight.be
Zowel bestelproces als levering verliepen van een leien dakje. Er werd heel snel geleverd en de lamp is fantastisch. :)

Resposta da AndLight.be
Voor de levering had ik gekozen voor parcel shop in de buurt. Dit w aangeraden omwille van ecologie. Nu blijkt dit te worden geleverd aan de andere kant van het land….. niemand die ik kan bereiken of me wilt te woord staan. Ik ben al een volledige dag ah chatten met de transportmaatschappij maar ook daar enkel standaard antwoorden en kunnen ze me hélemaal niet helpen. Ik weet echt niet wat te doen, of wie me kan/wil/moet helpen.

Resposta da AndLight.be
Snel en correct geleverd! precies wat we zochten.

Resposta da AndLight.be
Great price and fast delivery made for a positive experience. The only annoying aspect was having to go through the whole purchase process in Dutch. For some unknown reason, Andlight don't seem to be interested in selling to the over 4 million people in Belgium who do not speak Dutch. Personally, I would have preferred to go through the whole process in my own langage (English), unfortunately this is not possible on the Andlight "Belgian" website.

Resposta da AndLight.be
De bestelling werd twee uur na het plaatsen al opgestuurd en twee dagen later al geleverd. Wat een service! Prachtige loungestoelen voor een aantrekkelijke prijs. Heel blij mee!

Resposta da AndLight.be
Very good service, product as prescribed, fast delivery. Happy customer!

Product conform omschrijving. Correcte prijs. Snelle levering. Alles prima

Resposta da AndLight.be
Ondanks het verlengde weekend werd alles snel en correct geleverd. Zeer tevreden over de geleverde service en de concurrentiële prijs!

Resposta da AndLight.be
I love my Gubi multi light. So well made and great value for money. Apart of it it’s real design peace. AndLight did amazing job with delivery. Arrived in 3 days. So happy

Resposta da AndLight.be
Zeer tevreden met mijn ‘Birdy’. Mooie vloerlamp, snel geleverd en goed verpakt.

Resposta da AndLight.be
Wonderful lamps and excellent service. Thank you!

Resposta da AndLight.be
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.