Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Oficina de carroceria
  3. Agência de aluguer de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris. Hos os er din bil i gode hænder ved en veluddannet mekaniker, som løbende gennemgår efteruddannelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Blev min bil skrællet?

Min Hyundai I20 blev med Tryg vejhjælp fragtet til Anelyst Auto Teknik, da min egen mekaniker ikke havde lånebil hjemme. Jeg kendte dem derfor ikke.
Jeg fik lånebil og et par timer efter blev jeg ringet op at en kæde ved motoren skulle skiftes. Det accepterede jeg.
Næste dag ringede jeg og forhørte mig om bilen kunne hentes - nu var motoren defekt!?
Jeg forhørte mig om pris på ny (brugt) motor og besluttede mig til ikke at ofre flere penge på den, da den havde kørt mange kilometer..

Værkstedet kontaktede mig flere gange i de efterfølgende dage og tilbød mig at købe bilen til skrotpris hvilket jeg afslog, da jeg selv kunne sælge den til +10.000,- mere end jeg kunne få af ham (trods defekt motor) Han blev insisterende ved.. og jeg undersøgte ham på Trustpilot. Dårlige anmeldelser.

En bekendt kendte en mekaniker hos Hyundai Horsens, der ikke mente at motoren kunne være defekt. Jeg fik Tryg vejhjælp til at fragte den til Horsens.
Da de modtog bilen blev jeg ringet op at de ikke havde modtaget 'hele bilen' - citat: 'motoren ligger løs i bagagerummet (det var aftalt med Anelyst), men der mangler flere dele - bla. vandpumpe. Det virker som om din bil er blevet skrællet'!

Jeg solgte herefter bilen i løse dele og fik 12.000,- for den. Måske fik køberen en fin bil med god motor når han havde skaffet sig de manglende reservedele?

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at bruge Anelyst Auto Teknik!

11 de agosto de 2022

En lidt sen anmeldelse

En lidt sen anmeldelse. Jeg er på igen måde tilfreds med Anelyst Auto. Jeg havde en Ford Focus, og hver gang jeg havde en inde til rep var der et nyt problem der skulle løses. Den pris jeg havde hørt passede aldrig. Den ene gang fik jeg via tlf at vide ,at rep kostede 4000 kr. Da jeg hentede bilen var prisen 6500 kr. Ejeren sagde det var 4000 kr + moms. Men 4000 kr + moms kan aldrig blive 6500 kr. Den sidste gang jeg brugte dem, fik jeg at vide at bremserne ikke kunne klare mere. Da jeg fik bilen tjekket hos en anden, fik jeg at vide at de mindst kunne klare 15.000 km mere. Har hørt fra 3 andre venner den samme historie. Så kan kun sige med store ord. HOLD JER LANGT VÆK, ISÆR HVIS DET IKKE ER FIRMA. ANELYST AUTO TEKNIK TAR FUSEN PÅ JER SOM PRIVAT.

14 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service og personale

Fik lappet mit ene dæk der over tid tabte luft. Fik en tid samme dag som jeg skrev til dem, og på under 1 time fra jeg kom med bilen var det hele ordnet og til den aftalte pris.

Udover det var der super god service fra man kom ind i rummet, og generelt rigtig flinkt personale i "receptionen".

Christian

22 de setembro de 2020

Resposta da Anelyst Auto Teknik Aps

Hej Christian. Tusind tak for din fine anmeldelse, og dine rosende ord, dem sætter vi pris på :-) Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Med venlig hilsen Nana

Classificada 1 em 5 estrelas

Utrolige ringe kunde service/kontakt.

Utrolige ringe kunde service/kontakt.
En måned efter jeg får købt min bil, opdager jeg at min motor begynder med at køre ujævnt i motoren, hvor kort tid efter begynder motor lampen at lyse. Jeg tager ind til anelyst auto for at for at bestille en tid således at det kunne få kigget på min bil. Der bliver lavet en aftale med ejeren om at jeg boksere bilen over til dem samme dag, sådan at det kunne stille en diagnose på fejlen. Samt aftaler jeg med ejeren at jeg skal have en låne bil dagen efter. Dagen efter tidligt om morgenen kontakter jeg værkstedet telefonisk netop for at høre om det havde fejl søgt på min bil samt om det havde en lånebil til mig som aftalt. Medarbejderen fortæller at det ikke havde fejl søgt på bilen endnu og at det havde en låne bil klar til mig. Jeg afventede et opkald fra stedet. To timer senere kontakter ejeren mig og fortæller at det var færdige med at fejl søge, og at det var 95 % sikkert at det var kæden på motoren det skulle skiftes. Jeg spørger ejeren undrene hvordan kunne det være at kæden de skal skiftes og selvfølgelig vigtigst af alt, hvor meget det vil koste mig. Her til svar ejeren at det vil koste alt fra 4000 kr. Til 10000 kr. Under tlf. Samtalen oplevede jeg ikke rigtig at jeg fik en ordenlig forklaring på hvad der skulle ske, jeg vælger derfor at møde ind til værkstedet for at få en dialog med ejeren netop for at forstå hvad der skulle ske. Da jeg møder ind, forsøger jeg at tale med ejeren roligt, dog oplever jeg en virkelige ubehagelige måde som ejeren taler til mig på. I mens jeg taler til ham, afbryder han mig flere gang, hvor han bla. Siger ("jeg har forstået hvad du siger, jeg ringer til dig når jeg ved hvad der skal laves på din bil. Samtalen varede under 30 sek. Enden jeg forlod værkstedet, gentog jeg overfor ejeren at jeg vil gerne have at det kontakter mig når det ved ved hvad min bil fejler, og hvad en reparation vil koste. Der går præcis to dag, da jeg modtager en SMS fra værkstedet hvor der står at bilen er klar til afhentningen. Jeg bliver meget frustreret og træt af at værestedet havde fortaget en reparation uden min accept. Jeg kontakter værstedet på stedet og spørger undrene hvorfor det ikke havde kontaktet mig. Her svar ejeren meget flabet at fejlen skulle udberedes lige meget hvad. Jeg spørger hvad regningen vil være, her fortæller ejeren det vil koste mig 10000 kr. Som vi "aftalt". Jeg har aldrig oplevede noget lignende. Under hele processen blev der faktisk ikke overholdt nogle aftaler, samt måden kontakten havde været på!

10 de setembro de 2020

Imødekommende og professionelle

Vi har brugt dette værksted gennem de sidste 15 år og har altid været fuldt ud tilfredse. Der bliver lavet det der bliver aftalt og både ejer og ansatte er altid i godt humør, imødekommende og professionelle.
De får alle de stjerner men kan give.

12 de junho de 2020

Resposta da Anelyst Auto Teknik Aps

Hej Jesper. Tusind tak for din flotte bedømmelse og dine rosende ord. Vi er taknemmelige for glade og tilfredse kunder som dig😊 De bedste hilsner Nana

Tilbageholdelse af bilnøgler

Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at bruge dette værksted. Jeg fik anbefalet dette værksted af Tryg Forsikring efter en bugsering af min bil. Anelyst Autoteknik ville ikke give mig en fysisk eller digital faktura på hvad reparationen ville, hvor lang tid den ville tage eller hvad der skulle laves. Derudover fik jeg en time til at acceptere tilbuddet over telefonen fordi de mente, at de skulle have tid til at bestille dele hjem. Jeg takkede nej til reparationen, og alligevel krævede de 600 kr. For fejlsøgning på trods af, at jeg ikke havde accepteret dette eller, at de ikke havde skildt motoren ad. Jeg blev nødt til at ringe til både min forsikring og politiet før jeg måtte få nøglerne til min bil, og få den til et andet værksted

8 de janeiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en kæmpe fornøjelse!

9 de outubro de 2019

Hej Carsten
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds. Vi står altid klar til at hjælpe igen :)
De bedste hilsner Julie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen arbejds moral, og ring service

hvis jeg kunne, havde denne værksted blomstervej 6 fået 0 stjerner.
Utroligt nok, hvor flabet de mennesker kan være.
Jeg ringede ind og spurgte om de ikke kunne tjekke min bil, pga utæt kølervæske.
Jeg ankom til stedet, og ejeren af værkestedet tog imod mig med en frygtelig attitude. Han startet med at sige, at han troede jeg kom ind tidligere, og at jeg bare kunne lad min bil stå, og han vil kigge på det lidt senere.
Jeg sagde jeg ikke kunne komme hjem, da jeg ikke bor i nærheden, jeg vælger så at blive og vente. Jeg ventet og ventet i over en time, og endelig fik jeg noget afvide.
Han fortalte så han ikke kunne finde fejlen, og jeg kan vende tilbage den 2 januar, da jeg har en undervogns behandling af min bil der.
Så tænkt jeg ja okay, det kan jeg vel godt, men med håb på jeg ikke skulle betale igen for at få det tjekket hvad fejlen er.
Jeg betalte så 840kr i selve dagen for en time og tyve minutter uden at finde fejlen i bilen.
Kommer igen den 2 januar og afleverer min bil.
Den 3 januar ringer han og siger han har fundet fejlen, og om jeg var interesseret i at få den lavet.
Jeg takker nej, da jeg skulle vente en dag mere.
Da min lillebror ankom til stedet og skulle afhente min bil, fik han afvide han skulle betale ekstra penge , pga de har fundet fejlen?
Her blevet jeg chokeret og ret sur over, hvorfor de skulle have ekstra penge for at finde fejlen?!?! Når jeg i forrige dag, betalte næsten 840kr uden de kunne finde fejlen?
Har aldrig oplevet noget ligende, og syntes det er utroligt ring så grådig de er. Servicen var ring, attitude var helt henne i vejret. Derfor hold jer væk, i kan finde andre værksteder, de kan behandle jeres bil og har en god moral i deres arbejde.

5 de janeiro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt en ny brugt bil

Jeg har købt en ny brugt bil, hvor undervogn var totalskadet og jeg viste det ikke, da jeg var bleven snydet af den bil forhandler som jeg havde købt bilen. jeg vælger en komplet undervognsbehandling hos Blomstervej 6, 8381 Tilst.
De vælger og lave undervognsbehandle min bil uden ringe og informer mig om skaderne på min undervogn. først når jeg betaler min regning ved afhentning af bilen, fortæller han om skaderne, og han siger til mig at din bil skal repareres, og jeg siger til ham, hvorfor han har valgt og undervognsbehandle min bil så, og han svar tilbage med og sige at du har bestilt en undervognsbehandling og det er det du har fået. Han har bevidst snydt mig,
Jeg kan ikke forstå hvorfor han ikke ringer til mig inden han lavede undervognsbehandling, hvem er rask nok til lave en komplet undervognsbehandling på en totalskadet undervogn.
Det findes ingen moral på denne værksted, hold jer langt væk fra dem, de er folk svindler og de laver ikke andet end svindel der ud på Anelyst Autoteknik.
Jeg er blevet snydt.
Mvh
Reza

23 de novembro de 2018

Top professionelt

Har brugt værkstedet to gange. Utrolig effektive, professionelle folk. Det er et stort sted, men man får en god, personlig service. De laver det der er aftalt, til aftalt pris og aftalt tid. Klar anbefaling herfra.

20 de junho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Decideret livsfarligt værksted at få…

Decideret livsfarligt værksted at få skiftet hjul på.
Har nu for anden gang oplevet at et af mine hjul overhovedet ikke var fastspændt. sidste gang ved skift til vinterhjul, hvor jeg accepterede at der kan ske fejl. men da jeg skulle skifte til sommerdæk, skete det gudhjælpe mig en gang til!!!
Hvor mange liv det værksted har på samvittigheden er ikke til at vide, men det skyldes da kun at jeg er meget årvågen over for mislyde fra bilen , at jeg ikke tabte hjulet under kørslen.

stig knudsen

29 de abril de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer gerne tilbage en anden gang

Værkstedet lavede præcis det jeg havde bedt om, til den aftalte tid. Da jeg hentede bilen igen, rådgav værkstedet om nogle andre fejl, som de tilfældigvis havde fundet på bilen ved en prøvekørsel. En god oplevelse, jeg vil gerne komme tilbage igen en anden gang.

13 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt værkstedet i flere år med …

Har brugt værkstedet i flere år med stor tilfredshed. Opmærksomheden er på kunden fra det øjeblik man træder ind i lokalet. Føler at man kan have tillid til medarbejderne. Overholder aftaler. Stor fleksibilitet og rimelige priser. Kan kun anbefale stedet.

6 de fevereiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Har flere gange anvendt Anelyst Autoteknik i Tilst til småting på bilen. De er super rare og hjertevarme. De overholder aftaler, er fleksible og til en rigtig fornuftig pris! Jeg kan kun anbefale at komme her. Alt i alt yder de bare ekstrem god kundeservice.

1 de junho de 2016

Fremragende service

Et fantastik værksted. Gør det let at aflevere om aftenen med nøgleindkast, og afhente næste dag ved nøgleboks. Overholder altid aftaler, gode priser, ringer og giver statusrapport. Gør værkstedsbesøg til en god oplevelse, selvom det ikke er det man går og drømmer om at bruge sine penge på.

23 de fevereiro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais