Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Oficina de reparação automóvel
  4. Agência de aluguer de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Volkswagen Grenå

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Service i top

Jeg er utrolig glad for at handle biler hos VW Grenaa. De har dygtige og imødekommende medarbejdere samt en høj service, hvor tingene bare fungerer. Jeg har ikke haft nogen problemer med de tre biler, jeg har købt, og mine serviceaftaler bliver taget seriøst, hver gang jeg ringer ind. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber bil hos dem – jeg er allerede ved at kigge på en ny igen.

29 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har mistet tålmodigheden...

Jeg har mistet tålmodigheden med dette værksted. Aftalt pris på reparation stemmer ikke overens med faktura, dette er nu 3 gang det sker. Ligeledes er min bil under besøg på dette værksted blevet brugt til nærmest vandvidskørsel, da bilen har været over 130km/t 4 gange under en prøvetur efter reparation. Hvad skal jeg sige, jeg er chokeret, skuffet, utroligt at man kan drive virksomhed med den måde man behandler kunder og deres biler.

11 de março de 2025

Jeg kan stærkt anbefale VW i Grenaa

Jeg kan stærkt anbefale VW i Grenaa. Fantastisk service med højt informationsniveau omkring service og andre spørgsmål omkring bilen. Samt videodokumentation af bil under service og ikke mindst meget fair priser.

31 de janeiro de 2025

Rigtig god oplevelse hos JAC Volkswagen Grenaa

Rigtig god oplevelse hos JAC - Volkswagen Grenaa i forbindelse med køb af brugt bil. God stemning i firmaet. God pris i bytte for vores gamle bil og et behagelig og 'nede på jorden'-forløb med salgsrådgiver Jacob Udengaard. Kan ikke finde årsager til mindre end 5 stjerner.

25 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god service fra personalet ved VW…

Mega god service fra personalet ved VW Grenaa.

De har lavet batteritjek af 12V samt lavet vinterdæk skifte hurtigt og yderst professionelt. Sørget for at finde de bedste dæk og fælge til bilen,og svaret på alle spørgsmål omkring bilservice og dækskifte.

Dertil er personalet generelt meget åben, flinke og hjælpsomt. Ingen skjul på noget som helst, man for en fin forklaring og bliver evt. vist rundt.

Stort ros til hele Volkswagen Grenaa. Kan klart anbefales, så jeg har allerede bestilt tid til sommerdæk og glæder mig til det næste besøg.

14 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service til en turist !

Min SEAT gik helt uventet i stykker på det værst tænkelige tidspunkt.
Heldigvis valgte Falck at køre den til VW Grenå en sen torsdag aften.
Efter et par korte telefon samtaler med Carsten hos VW, kunne jeg hente bilen fredag eftermiddag og køre hjem til København.
Ikke alene var de hurtige og effektive, men prisen for reparationen var så lav, at jeg troede, at de havde glemt et ciffer !
Jeg vil ikke tøve med at anbefale VW Grenå og er sikker på, at jeg ikke ville have fået samme fine behandling i København

6 de agosto de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais