Leia as opiniões dos outros
Att besöka Albano akut så möts man av proffsig kunnig personal med stor kompetens. Mjuka och fina mot djur. Man känner sig väl omhändertagen på alla sätt och vis. Tack för att ni finns när ni behövs🙏... Ver mais
Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Ver mais
Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Veterinário
- Hospital veterinário
- Serviço veterinário de emergência
- Loja de animais de estimação
- Loja de artigos para animais de estimação
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.
Informações de contacto
Vendevägen 89, 18232, Danderyd, Suécia
- info@anicura.se
- anicura.se
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snabb hjälp kunnig och mycket vänlig…
Snabb hjälp kunnig och mycket vänlig personal som bryr sig om både djuret och dess ägare.
Besökt mestadels Värmdö djurklinik
Med vänlig hälsning, Yvonne
Att besöka Albano akut så möts man av…
Att besöka Albano akut så möts man av proffsig kunnig personal med stor kompetens. Mjuka och fina mot djur. Man känner sig väl omhändertagen på alla sätt och vis. Tack för att ni finns när ni behövs🙏🥰
Akutbesök
Trevlig personal, fin bemötande av min katt. Kändes lite otryggt för att veterinären bara kunde pratade engelska. Väntetiden för ett akut besök är ok. Skulle i framtiden bara fråga om kostnader innan. Fick lite upplysningar hur högt räkningen kommer att bli. Men tycker det gjorde det bästa för mitt djur.
AniCura Kumla tog hand om Baloo som…
AniCura Kumla tog hand om Baloo som blivit ormbiten på bästa sätt och snabbt
Anicura Sverige i Bromölla är bäst
Anicura Sverige i Bromölla är bäst
Fantastiskt bemötande och kunnig…
Fantastiskt bemötande och kunnig personal
Ni tog så bra hand om våran Mylo
Ni tog så bra hand om våran Mylo, ni tog er tid, vänliga. Vi har varit mycket hos er, och får alltid bästa vården. Mvh, Mylo och matte och husse. 🥰🥰🥰
Lätt att få akut tid lätt att boka via…
Lätt att få akut tid lätt att boka via nätet.
Bra bemötande på kliniken.
En väldigt trygg och lyhörd klinik
Toppen klinik på alla vis!
Mitt djur fick topp bemötande 5/5…
Mitt djur fick topp bemötande 5/5 tassar!
Trygg och trevlig personal
Allt gick så snabbt från att boka tid…
Allt gick så snabbt från att boka tid tills katten fick vaccination och väldigt trevligt bemötande och väldigt professionell.
Alltid lika välkomnande
Alltid lika välkomnande och de tar så bra hand om både djuret och ägaren. Kan bara ge bra betyg varje gång jag är där / Matte till Bellman
Bra bemötande med omtanke
Bra bemötande med omtanke. Kompetent personal men svårt att få kontakt via tfn och mail då jag hade ytterligare frågor.
Bästa omsorgen
Vi har gått på efterkontroll nu i flera år hos onkologen Elin och hennes medarbetare som alla är fantastiska.
Vi känner oss alltid trygga med att de gör sitt allra bästa för vår hund Django.
Här får djuren den avsolut bästa…
Här får ditt djur den absolut bästa vården, av mycket vänlig och kunnig personal.
Kan varmt rekommendera!!!
Så otroligt gulliga och omhändertagande…
Så otroligt gulliga och omhändertagande om vår livrädda katt
Tog bra hand om vår katt
Tog bra hand om vår katt. Tillgängliga även vid eftervården hemma.
Tycker Bagarmossen kliniken har…
Tycker Bagarmossen kliniken har utvecklats och vi är supernöjda med allt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.