Meget høj kvalitet. Jeg har allerede en flot smykkekollektion fra Another’s Legacy, og alle dele er i rigtig god kvalitet og imponerende velbevarede. Hurtig levering og et stort sortiment. Jeg er så... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er tredje gang jeg med stor tilfredshed handler hos "Another's Legacy", - og med garanti ikke sidste gang. Kan varmt anbefale "Another's Legacy".
Et fantastisk sted at købe fine flotte og også unika smykker. Jeg bliver hver gang mødt af super søde og venlige mennesker som udstråler arrangement for deres arbejde, således også for dere... Ver mais
Fine billeder på hjemmesiden, og det kan godt betale sig at holde øje med løbende kampagner. Generelt meget fine priser på diamanter. Og det er godt man kan tilkøbe diamantbevis, hvis man vil.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks største udvalg af preowned og vintage guldsmykker
Informações de contacto
H. C. Andersens Blvd. 38 st tv, 1553, København V, Dinamarca
- 71 74 30 49
- info@anotherslegacy.dk
- anotherslegacy.dk
Respondeu a 36% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Vi kom ind og blev mødt af de sødeste…
Vi kom ind og blev mødt af de sødeste piger. Der var tid og ro, det var en rigtig hyggelig oplevelse.
Anothers Legacy skickade fel armband.
Anothers Legacy skickade fel armband.
När jag skulle returnera det fick jag ingen returkod eller returettikett.
Jag fick själv betala 483 Skr för att skicka tillbaks armbandet.
Det var svårt att få stöd och hjälp från dem. Tänkte köpa ett annat armband från dem men med så lite service kommer jag aldrig mer köpa något från Anothers Legacy tyvärr.
De biter sig själva i svansen genom att bistå med dålig service.
Jätte fina diamant örhängen i vitguld
Jätte fina diamant örhängen i vitguld, snabb leverans och har bara gott att säga om Another Legacy!Mvh Cecilia Blum A
Meget høj kvalitet
Hurtig levering og et stort sortiment.
Jeg er så imponeret over dem, at jeg fortsætter med at handle der efter første gang.
Det er tredje gang jeg med stor…
Kan varmt anbefale "Another's Legacy".
Det gik super nemt
Meget tilfreds med mit køb af vedhæng i…
Meget tilfreds med mit køb af vedhæng i hvidguld. Kom efter få dage og i en rigtig flot æske +1 lille kort. Ikke sidste gang jeg handler der.
Købte en LV key change på jeres live
Købte en LV key change på jeres live. Der blev sagt at den fejlede ingenting…..
Da jeg fik den så lugtede den så grimt at jeg ikke kunne have den liggende - måtte straks putte den i æsken og nu er den snart på vej retur.
I kan ikke have undgået at vide hvordan den stank!!!! Den surest kælderlugt 🤮
Utilfredsstillende serviceoplevelse i butikken
I dag besøgte jeg jeres butik, og oplevelsen lå desværre langt under det serviceniveau, jeg normalt forbinder med jer. Ved indgangen blev jeg spurgt, om jeg havde bestilt tid. Da jeg svarede nej, fik jeg blot at vide, at der var ventetid, og at jeg kunne sætte mig ind. Jeg blev ikke spurgt, hvad mit ærinde var, og der blev ikke givet nogen form for forventningsafstemning.
Der var i øvrigt flere kunder, der påpegede den meget lange ventetid. Nogle valgte at gå igen, mens andre – ligesom jeg – ventede tålmodigt. Jeg var heller ikke den eneste uden tidsbestilling, hvilket gjorde det endnu mere tydeligt, at kommunikationen ved indgangen ikke fungerede.
Jeg endte med at vente i næsten 2 timer. Først da det blev min tur, og jeg forklarede, at jeg blot skulle have poleret en ring, som er købt hos jer, fik jeg at vide, at der ikke var tid i dag, og at jeg måtte komme en anden dag. Det blev sagt på en måde, der fik det til at virke, som om min lange ventetid var uden betydning. Samtidig blev det nævnt, at kunder med bookede tider også ventede – men det var ikke den information, jeg fik ved indgangen, og det ændrer ikke på, at min tid blev spildt.
En polering er en mindre serviceopgave, som normalt ikke tager lang tid. Hvis der ikke er kapacitet til sådanne opgaver, bør medarbejderen spørge kunden, hvad besøget drejer sig om, før man lader dem vente og spilder deres tid.
Til sidst valgte jeg at returnere ringen – en ring jeg ellers var glad for – fordi jeg var så skuffet over forløbet. Ironisk nok var der tid til at håndtere en retur, men ikke til en simpel polering. Det fremstår som en uprofessionel prioritering, hvor service til eksisterende kunder nedprioriteres.
Jeg handler ofte hos jer, og ringen er købt i jeres butik. Derfor forventer jeg en helt anden form for service, tydelig kommunikation og respekt for min tid. Oplevelsen i dag gav desværre indtryk af, at loyale kunder ikke prioriteres, medmindre de skal købe noget nyt.
Opdatering:
4 dage efter min anmeldelse har virksomheden stadig ikke reageret, hvilket desværre bekræfter min oplevelse af manglende kundeservice.
Jeg har købt et guldarmbånd
Jeg har købt et guldarmbånd, som jeg er meget glad for. Det er større end det var angivet. Men det kan jeg få tilpasset hos en lokal guldsmed.
Jeg handler der igen
Hurtig levering. Fin gave og indpakning. Jeg handler der igen.
😍 elsker jeres smykker ❤️
Det er så dejligt, at smykke altid er i god stand 😀
Super dejligt med hurtig levering.
Pigerne er altid så søde og hjælpsomme
Glimrende!
God webshop, god pris
Danmarks bedste pris.. Nej
De skriver at de betaler Danmarks bedste pris for både sølv og guld, men de er langt under skråtpris..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.