The Kitchen lavede mad til vores bryllup. Vi fik en virkelig lækker social dining menu til 82 mennesket. Hele processen fra første møde med Michael til levering og eksekvering var exceptionel god.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meget lækker mad og rigtig god service. Jeg kan på det varmeste anbefale maden. Det eneste var, at det kom fordelt på forkert antal fade, men det ordnede mit personale hurtigt.
Jeg bestiller ofte tapas fra The Kitchen når vi holder selskab. Kvaliteten er altid i top, og både store og små er glade for udvalget. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Take away og catering til alle arrangementer
Informações de contacto
Trørødvej 70, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- mad@thekitchen.dk
- www.thekitchen.dk
Meget lækker mad
Perfekt oplevelse til bryllup
På selve dagen kunne vi trygt læne os tilbage og nyde den mega lækre mad og anretning.
Flere af vores gæster har også kommenteret på hvor lækker de synes maden var.
Vi vil helt sikkert vælge The Kitchen igen. 🙏👌
Kan virkelig anbefales: Lækker mad og super god service
Vi har netop benyttet The Kitchen til et større konfirmationsarrangement med et meget positivt resultat til følge. Meget lækker mad, super service og et personale som virkelig gjorde alt for at gøre dagen helt speciel. En stor anbefaling og jeg glæder mig til at bruge The Kitchen igen til næste fest.
Dejlig mad og let at have gæster til 60…
Dejlig mad og let at have gæster til 60 års fødselsdag. Alt kom smukt anrettet på fade/skåle og lige til at sætte på bordet og ellers var det minimalt hvad jeg selv skulle. Menuen var social dinner og perfekt valg til mine gæster.
Jeg bestiller ofte tapas fra The…
The Kitchen leverede lækker tapas
The Kitchen leverede lækker tapas, laver som fingerfood. Meget lækkert og velsmagende. Anrettet på flotte fade, keramik og glas. En sand fornøjelse af afholde rund fødselsdag med så lækker mad.
Virkelig lækker og dejlig mad.
Virkelig lækker og dejlig mad.
Bestilte Tapas-menu til 7 i alt.
Alt var så pænt anrettet, det smagte fantastisk dejligt.
Fået respons (igen i dag) af gæsterne, de synes det var fantastisk dejlig mad...
Det er 4. gang vi har brugt The Kitchen, bestemt ikke sidste gang..
En hel fænomenal oplevelse at smage…
En hel fænomenal oplevelse at smage Michaels Trøffelpasta. Fuldstændig gennemarbejdet lækker. Personalet er 10/10 og de har super søde og flotte medarbejdere :)))

Resposta da The Kitchen
Super fin oplevelse og dejlig mad
Super fin oplevelse, flotte serveringer (fødselsdagsbuffet) og lækker mad der vakte meget begejstring. Meget rigeligt af det hele.

Resposta da The Kitchen
Altid velsmagene god mad.
Altid velsmagene god mad.
Vi har fået Tapas begge gange, som varmt kan anbefales.

En Fantastisk Cateringoplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse med catering fra The Kitchen. Maden blev leveret til tiden og var flot anrettet. Der var et stort udvalg af tapas retter, så der var noget for enhver smag. Kvaliteten af maden var høj, og man kunne tydeligt smage, at råvarerne var friske.
Servicen var også rigtig god. Personalet var venlige og hjælpsomme, og de sørgede for, at alt fungerede som det skulle. Kommunikation før arrangementet var klar og professionel, hvilket gjorde planlægningen meget nemmere.
Mine gæster var meget tilfredse med maden, og flere spurgte endda, hvor cateringfirmaet kom fra. Alt i alt var det en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til andre.

Resposta da The Kitchen
Det var virkelig lækkert alt vi fik og…
Det var virkelig lækkert alt vi fik og rigtig god service. Inge

Resposta da The Kitchen
Lækker, veltilberedt og smagfuld julefrokost mad
Vi har brugt The Kitchen i flere år til vores julefrokost, og det har hver gang været en rigtig god oplevelse.
Maden har altid været ekstremt veltilberedt og meget smagfuld.
Derudover har personalet fra The Kitchen, som stod for opsætning og oprydning, været meget professionelt – samtidig med at de var søde, imødekommende og hjælpsomme.
Jeg kan derfor varmt anbefale The Kitchen.

Over al forventning
Over al forventning! Pakket og leveret så flot. Kun godt at sige og meget tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Resposta da The Kitchen
Kan på det varmeste anbefale The…
Kan på det varmeste anbefale The Kitchen - fantastisk mad og service - det er ikke første gang vi får mad derfra og bestemt heller ikke sidste ♥️alle fra 2 år til 98 år - spiser jeres mad med stor appetit og glæder.
kh Susanne

Super oplevelse igen
Kanon mad, super service og fleksibilitet ift. levering, diæter, mv. vi har bestilt mange gange fra The Kitchen, og det kommer vi bestemt også til fremadrettet! Tak Michael og team :-)

Julefrokost 3-retters :-)
Vi benyttede The Kitchen til vores årlige julefrokost i firmaet og det var helt perfekt! God service og virkelig dejlig tre-retters menu til så mange mennesker :)
Iøvrigt så hurtige til at vende retur på forespørgslen - kæmpe plus !!

Resposta da The Kitchen
God og veltilberedt tapas menu
God og veltilberedt tapas menu, med råvarer af god kvalitet. Meget velegnet til en festlig middag for 14 personer. Pæne fade osv til servering sætter prik over i’et og gør det nemt.

Resposta da The Kitchen
Lækker mad til mange gæster og samtidig selv kunne nyde aften.
Super dejligt at kunne være ved sine gæster, og samtidig byde på jeres lækre Social Dining som er lige til at sætte på bordet uden forarbejde.
Mine 37 gæster og jeg har kun ros til maden/kokkene samt leveringen i god tid.
Det bliver måden at have mange gæster på fremadrettet.

Resposta da The Kitchen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.