Jakub G
Wszystko git, zamawiałem głównie przez serwis internetowy. Moge polecić bo dostałem to co oczekiwałem.
Od jakiegoś czasu regularnie robię zakupy w sklepie aplug.pl i mogę śmiało powiedzieć, że to jedno z moich ulubionych miejsc online, jeśli chodzi o sneakersy i streetwear. Sklep oferuje niesamowicie duży wybór produktów – znajdziesz tam setki modeli butów, odzieży i akcesoriów popularnych marek takich jak Nike, Adidas, Jordan czy Yeezy, a cały asortyment jest stale aktualizowany i bardzo bogaty.
Jedną z rzeczy, które najbardziej doceniam, jest obsługa klienta. Za każdym razem, kiedy mam pytanie lub potrzebuję pomocy przy wyborze rozmiaru, pracownicy odpowiadają szybko, konkretnie i z uśmiechem – to naprawdę robi różnicę i sprawia, że chętnie wracam po kolejne zakupy.
Zakupy w aplug.pl są też po prostu wygodne: intuicyjna strona, sprawna realizacja zamówień i możliwość zwrotu lub wymiany bez problemów. Wiele produktów oznaczonych jest jako dostępne z wysyłką w 48 h, co daje przewagę nad innymi sklepami online.
Polecam każdemu! Najlepszy sklep, pełen profesjonalizm i szybka realizacja zamówień!
Kupiłem buty w zeszłym roku, zdecydowanie mogę polecić, bardzo dobra obsługa, szeroki asortyment
Nie polecam buty kosztują bardzo dużo , a przy zgłoszeniu reklamacji odrzucają ją bezpodstawnie twierdząc , że były źle użytkowane albo zbyt intensywnie użytkowane ...
Buty były noszone sporadycznie , a po decyzji sklepu można wywnioskować , że chyba trzeba byłoby fruwać w powietrzu.
Sklep wypowiada się jakby co najmniej produkował te buty i znał każdy etap produkcji tego obuwia.
Kupuje tańsze obuwie , które nosze z większą intensywnością i wytrzymują 3 lata a czasem i więcej , a te obuwie po pół roku traci właściwości i twierdzą , że było źle użytkowane.
Odpisują , że każda kolejna reklamacja będzie traktować jako próbę wymuszenia .
Buty bardzo słabej jakości .
Nie polecam !!!
Bardzo miła obsługa jak potrzeba pomocy to pomogą bardzo chętnie polecam
Żałuję że kupiłem w aplug! Najgorsza obsługa reklamacyjna jakiej kiedykolwiek doświadczyłem!
Kupione buty do koszykówki za 1500pln po 5 msc zaczęły pękać na łączeniu materiałów. Sklep stwierdza: “nasz zespół ekspertów w sklepie” ocenił że obuwie było prane w pralce i się rozkleiło! Obuwie przeze mnie nigdy nie było prane, użytkowane jedynie na zamkniętych halach, tylko na treningach i meczach.
Postawa sklepu jest żenująca. Po ponownej reklamacji dostałem odpowiedź zaprzestał prób reklamacji bo i tak je będą odrzucać.
Nie polecam nikomu ani w moim klubie (ponad 200 osób potencjalnie kupujących buty), ani nikomu innemu.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.