ApotekethjärtatOpiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har beställd receptbelagda mediciner online och valde det snabbast leveransen men efter en dag fick e-mail att varorna kan vara försenad en eller två dagar. Ingen information, Omöjligt att nå dom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle handla receptbelagda mediciner på Apoteket 🩷i focushuset. Sa till äldre mannen i kassan att han kan säga namnen på medicinerna , så kan jag säga om jag ska ha dom. Då tittar han argt på mig... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt vitaminer on line som jag gjort många gånger men denna gång sänds varorna med Airmee som är totalt värdelösa och kan inter hantera sin uppgift. Föraren vet inte vad en port telefon, utan sms... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremt mycket strul när jag skulle beställa på sidan, kunde inte köpa alvedon pga åldersgräns och de gick inte att verifiera. Så fick ta bort alvlvedonen för att ens kunna beställa. Sen i allt strul... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

139 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

38 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Är detta service ?

Är detta service ?
Apotek Hjärtat Magnus Ladulåsgatan 40 var jag idag för att hämta ut många mediciner. Fick vänta ganska länge, närmare 20 minuter innan det var min tur. Endast en apotekare. När jag lämnar fram min lista på vad jag ska ha, säger hon att du får komma en annan dag då det är mindre kunder här. Jag sa nej, det kan jag inte göra jag behöver mina mediciner. Det är inte mitt fel att ni är underbemannade sa jag. Mötet blev väldigt otrevligt för att jag sa nej. Hur kan man be en kund som behöver sina mediciner komma en annan dag då det är färre kunder. Vilken nonchalans !

21 de maio de 2025

Usel kundtjänst

Usel kundtjänst! 1,5 timme i kö för att komma fram är inte OK.

Alltid, i princip, försenade, får man besked om via sms när man beställer online!!
Att ni inte fattar att kunder väljer andra apotek...

12 de maio de 2025

För många fel ..

Kort & Gott ,använd ett annat Apotek
Om ni inte gillar att bli illa behandlade!
Och håll er defentivt borta från Apoteket Hjärtat Tyresö ohyggligt osamarbetsvilliga personal ,
Det här rör ju naturligtvis inte alla på det här apoteket, berörd person vet nog att hon borde gå pension eller söka sig en tjänst som inte har något med kundservice & människor att göra .

1 de maio de 2025

SÄMST KUNDTJÄNST!!

SÄMST KUNDTJÄNST!!

Beställde kvällen innan röd dag. När jag beställde laggade hemsidan och ist. för Express blev det instabox vilket jag inte såg förens när jag kom till apoteket. Även när jag skulle betala så laggade sidan igen och stod att jag behövde betala igen och varukorgen var kvar. Men när jag kollade min bank så har det dragits pengar. När jag sen uppdaterade sidan igen efter en stund så har köpet gått igenom.

Med tanke på att jag beställde express från början för att få de direkt så fick jag beställa på nytt. MEN jag fick nekat annullering av ordern när jag väl ringde två dagar efter (jag kunde inte annullera dagen efter pga det var RÖD DAG och kundtjänst var stängd) pga det har gått så pass långt enligt dem. Jag nämnde att jag mailade dem samma kväll jag beställde vilket hon jag pratade bekräftade att de fått. TROTS DETTA NEKADE DE ÄNDÅ MIN reklamation/annullering av ordern.

Väldigt dåligt att jag inte ens kan returnera den i butik sen även om jag inte öppnar paketet pga det är receptfri läkemedel inte haft möjligheten att kunna annulera?????

Jag har betalade 500 kr ist för 250 kr pga jag inte får returnera läkemedlen.

2 de maio de 2025

Empatistörd personal

Empatistörd personal
Tar betalt för medicin pga att apoteket inte har rätt medicin i lager och därför tvingas ge ut annan styrka av samma medicin Jag har frikort!!!!
Detta är riktigt dåligt
Det handlar om en krampmedicin
Jag tycker att det är samhällsfarligt Vad hade hänt om jag inte kunnat betala??

Barbro Spångberg Viklund
Specialist i medicinska njursjukdomar
Specialist i allmän medicin
VD Eti Medico AB

17 de abril de 2025

Utgående foder till katt

Beställde två stycken paket med torrfoder till katt a/2 kg. Totalt 4 kg. Det visade sig att sista förbrukningsdatum är om 1 och ½ månad. Hur ska min lilla katt äta upp allt detta inom denna tid?
I vanliga fall har man kanske 1 år på sig att förbruka kattfoder! Fy för att sälja utgående foder utan ange att det är kort tid att förbruka!

8 de março de 2025

1stjärna till kundtjänst

1stjärna till kundtjänst!
Tyvärr Får man inte skriva namn här.
Lovar skicka mail - inte kommer det något besked.
Däremot räddar Gordons delivery upp era misstag. Eloge till dem.
Skärp er ! Skiter i sina kunder

8 de março de 2025

Oförskämd receptarie

Då jag skulle hämta ut en blodtrycksmedicin på Apoteket Hjärtat ICAkvantum, Fleminggatan
satte biträdet utskrivande läkares förskrivningsrätt i fråga p.g.a. hans ålder beroende på att jag sagt att det var min man,som skrivit ut receptet.
Då jag efteråt bad om en ursäkt från biträdet,svarade hennes chef med uppgifter om mig och min man,som hon påstod att jag hade sagt. En härva av lögner, där ingenting stämde. Jag hade överhuvudtaget inte berättat ngt om oss förutom min mans yrkeslivet.
Gå inte till Apotrket Hjärtat, Fleminggatan om du vill bli respekterad som kund och inte bli utsatt för uppenbar åldersdiskriminering
Maria Nordenfelt

12 de fevereiro de 2025

APOTEK HJÄRTAT - E-Apotek oseriöst apotek

APOTEK HJÄRTAT, E-apotek– oseriöst apotek.
Det går inte att förlita sig på Apotek Hjärtat. Vid beställning av läkemedlen den 16/2 lovades leveransen med Postnord till den 18/2. Tyvärr var denna uppgift oseriös och förljugen. Idag, den 25/2 har Apoteket Hjärtat VARKEN TAGIT FRAM DESSA VAROR, INTE HELLER SKICKAT VARORNA TILL LEVERANTÖREN POSTNORD, SAMT INTE HELLER MEDDELAT MIG VARFÖR MAN DRÖJER, ELLER MEDDELAT NÄR MAN BEHAGAR SIG ATT LEVERANSEN SKER.
Man förväntar sig av ett apotek en mera seriös behandling. Ignorans från Apoteket Hjärtat borde inte höra hemma i deras bransch.
FY SKAM !!!!
Jag måste tyvärr varna framtida kunder för Apoteket Hjärtats oseriösa behandling och fundera före en beställning att vända sig till ett annat apotek, som bryr sig om kunderna.
Tyvärr, om man vill ta kontakt med Apoteket hjärtat för att hjälp och svar, får man meddelandet:
Kontakta oss: Vi på Apotek Hjärtats Kundservice finns här för att hjälpa dig och svara på frågor. SAMT: Kundservice Livechat: Vår Hjälprobot är tillgänglig 24/7. Är endast öppen när den är bemannad av oss! ☹
Ett mail till Kundservice går inte att öppna, denna möjlighet till kontakt togs bort av Apoteket Hjärtat ☹
Chatten går inte heller att öppna !!!! ☹ Ytterligare en service till kunderna, som inte fungerar. ☹
Sensmoral: välj annat apotek om du förväntar dig en seriös behandling.

25 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

E-handel verkar vara något nytt

Beställning går bra, men sen börjar problem med leverans. Den ska komma ett visst datum. Jag ringer för att kolla, då saknas de något nummer i ordern tydligen så de går inte att spåra. Blir återkopplad via mail att den kommer bli försenad. Oseriöst.

24 de janeiro de 2025

Beställt medicin och väntar 5 dagar

Beställt medicin. Fick bekräftelse den 4 december. Den 5 december fick e-post att paketet är skickat och anländer den 6 december. Ingen paket. Ringer den 7 december. Paketet skulle komma den 9 december. Ingen paket, ingen information. Ringer den 9 december. Väntetiden 1 timme och 20 minuter. Chattar den 9 december. Paketet anländer den 9 december. Ingen paket.
Inga länkar, inget besked.
Det är 10 december. Bestälda läkemedel (injektioner) inte kommit. Kontaktar apoteket via chatten. De inte alls skickat medicin! De vet ingenting!
Sen ringer de och att injektioner kommit till min apotek.
Rena haos på apoteket. Aldrig mer handlar jag hos dem.

4 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Apotek hjärtat på Kvantum Teleborg i…

Apotek hjärtat på Kvantum Teleborg i Växjö har mycket dålig service. De rådde mig ta bussen runt i stan för att kontrollera om medicinen fanns på något annat apotek. Skandal och det är inte första gången på just det apoteket.
Dagen efter möttes jag istället av en helt underbar personal på Apoteket AB.

1 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Apoteket Hjärtat på Knut den stores…

Apoteket Hjärtat på Knut den stores torg i Lund. Alltid väldigt långa köer att hämta ut recept. Personalen arbetar extremt långsamt och ofta är bara en lucka öppen. I butiken är det däremot fullt med personal. Det är inte ok aktörer som arbetar så undermåligt får ha hand om så viktiga saker som utdelning av människors mediciner.

22 de novembro de 2024

Dyrt att handla lokalt

Var inne på Apoteket hjärtat i Oskarshamn, skulle ha AC3 (liten tub); som där kostar 149 kr. Gick in lite snabbt på Nätet/Apotea via mobilen, och där: 99 kr.

Nog för att jag förespråkar att handla lokalt i stan, och lite dyrare än nätet kan jag tänka mig; men 50 kr dyrare?

Kommer beställa allt framöver via Nätet/Apotea.

18 de agosto de 2024

Idioter..

Ja.. Jag va inne på apoteket hjärtat i Nordstan för att köpa några produkter att lägga till i min hudvård. Ett av produkterna jag sökte var mandelic acid (svenska: mandelsyra). Jag letade länge efter produkten för att sedan gå fram till en personal för att fråga. När jag kommer fram och frågar så ser jag att det är endast en online produkt. Samtidigt kommer en till personal fram. Jag säger att jag letar efter mandelic acid, egentligen vilken produkt som helst innehållande mandelic acid, som jag säger heter mandelsyra på svenska. Då säger den andre personalen som kommit fram "mandel heter almond" jag säger "ja...men.." och hon fortsätter "mandelic acid, vad är det för något, det vet jag inte ens vad det är. Det har vi inte. Säkert någon konstig syra.." den andra i personalen bara avvek ifrån samtalet innan detta och sket i att hjälpa medans denna kvinna tog över. Nähä säger jag och går. Fattar inte ens vad som hände där. Vad hittar jag på samma apotek ca 5 minuter senare själv? -manselic acid. ÄVEN mandelsyra! J*vla idioter alltså! Och dom hade dessutom vita rockar, så att dom inte visste, det va ju lite udda... Och hur tyken kan man bli.

20 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.