Kronans Apotek Opiniões 2405

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Dåligt att ej kunna betala varorna när man hämtar på apoteket när man beställer via online. Är bra kund för apotek. Men blir less att behöva åka 2 omg till apoteket för att hämta produkter som... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Expressleverans ska ALLTID komma som utlovat. Annars ska det stå att det kan bli försenat så man har möjlighet att beställa från annat håll. Har fortfarande inte fått mina varor... Riktigt uselt,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

OGillar er och era produkter men denna beställningen var dåligt förpackad så schampoflaskorna åkte rundor och läckte på resten av varorna ! trist ,hoppas på bättre förpackat i fortsättningen Kan oc... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Drogaria
  2. Farmácia online
  3. Vendedor online de medicamentos sujeitos a receita médica
  4. Farmácia

Sobre Kronans Apotek

Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Kom in och prata med oss!

Tjänster

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 99% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Värsta apotek jag varit med om

Värsta apotek jag varit med om, jag har aldrig fått paket i tid och min nu receptbelagda order är över en vecka försenad. Ingen ide att ringa kundtjänst då väntetiden är 50+ före och de erbjuder inte att ringa upp...

22 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det är inget fel på Kronans Apotek vad…

Det är inget fel på Kronans Apotek vad det beträffar deras personal och utbud, däremot i samband näthandel så använder sig Kronans av PostNord som enda alternativ om man vill ha paketet hem till brevlådan och det funkar riktigt dåligt. Motsvarande transport med Early bird som ex Apotea använder går mycket snabbare och smidigare där man dessutom kan lita på att de levererar på utsatt datum.
Idag tex har jag ett paket som skulle vara på väg (betyder att den fortfarande ligger på terminalen). Beställningen gjordes den 16/6, paketet lämnades över till PostNord den 17/6 och där ligger i dag den 19/6 fortfarande utan att något händer.
Nästa gång jag behöver beställa apoteksvaror blir det någon av de andra apoteken, det spelar nämligen ingen roll hur trevlig Kronans personal är
eller om priserna är konkurrenskraftiga när man valt en transportör som är så långsam och omständig som PostNord.

19 de junho de 2026

Resposta da Kronans Apotek

Hej, Tack för din feedback! Den är viktig för oss och hjälper oss att bli ännu bättre.

Jag kommer att registrera en kundsynpunkt så de berörda får informationen till sig och vi kan förbättra oss

Classificada 1 em 5 estrelas

Expressleverans ska ALLTID komma som…

Expressleverans ska ALLTID komma som utlovat.
Har fortfarande inte fått mina varor...
Riktigt uselt, inga varor idag den 17/6 heller.
Inget svar från kundtjänst heller, handlar ALDRIG mer från kronans apotek!

16 de junho de 2026

snabb

jatte snabb och smidig bra resultat

8 de junho de 2026

❤️

Classificada 3 em 5 estrelas

Dåligt att ej kunna betala varorna när…

Är bra kund för apotek.
Men blir less att behöva åka 2 omg till apoteket för att hämta produkter som är beställd vid samma tillfälle.
Dåligt för miljön och kostar mig extra .

7 de junho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var inne på Kronans Apotek i…

Vi var inne på Kronans Apotek i Åkersberga och fick en helt fantastisk betjäning och hjälp av Marie som hjälpe oss med en ömmande fothäl. Hon var utbildad fotterapeut och var otroligt hjälpsam. Stort tack till Marie och även flickan i kassan som hämtade Marie.

4 de junho de 2026

❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Livat leverans samma dag men är nu på…

Livat leverans samma dag men är nu på tredje dagen och har inte fått mina varor!

4 de junho de 2026

Resposta da Kronans Apotek

Tack för din feedback! Den är viktig för oss och hjälper oss att bli ännu bättre. Vi beklagar verkligen det inträffade. Kontakta oss gärna via mail eller telefon så ska vi kika närmare på ditt ärende: kundservice@kronansapotek.se, tel 0771-612 612 Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Anja - Kronans Apotek

Classificada 2 em 5 estrelas

Klarna är ett riktigt krångelsätt att…

Klarna är ett riktigt krångelsätt att betala
Måste gå att välja bort dem jag vill betala direkt med Swish utan att Klarna är inblandade en fullständigt onödig och inkompetent väg utan empati!!!!

3 de junho de 2026

Bästa hälsningar, Anja - Kronans Apotek

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.