Super godt produkt. Havde meget tynd hår tidligere, og efter brug af Premium + Beauty Fucogen i nogen måneder, begyndte der at ske noget. Både på volumen og håret vokser også mere. Er meget tilfreds �... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Siden jeg startede på A Pure Mind Marine Collagen er min hud ikke mere så tynd, og erfaringslinjerne er blevet blevet mindre skarpe. A Pure Mind er nemme at kontakte, hvis man har spørgsmål eller bru... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering og helt fantastisk lækker indpakning med flot katalog mm vedlagt. Sikke en oplevelse /service. Det at I også tænker indpakning ved en nedsat vare siger bare alt om jeres standard.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har gennem længere tid brugt Lion’s Mane FucoGen og har kun haft positive oplevelser med produktet. Det har været nemt at integrere i min daglige rutine, og har gjort underværker for både min hud... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
A Pure Mind skaber en meningsfuld forbindelse mellem skønhed og egenomsorg ved at tilbyde transformerende skønhedsritualer og premiumprodukter. Vores sortiment omfatter eksklusive kollagentilskud og luksuriøse hudplejeredskaber, der styrker daglige skønhedsrutiner og fremmer velvære. Vi tror på, at ægte skønhed begynder indefra, og vores produkter er designet til at forbedre hudpleje, berige krop og sind samt inspirere til en dyb følelse af selvkærlighed. Vi er stærkt engagerede i at beskytte vores miljø og bevare den smukke natur, der omgiver os. Derfor er alle vores produkter nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Vi bruger naturlige, smukke og unikke materialer, der respekterer vores planet uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Informações de contacto
Ove Jensens Alle 35K, 8700, Horsens, Dinamarca
- info@apuremind.dk
- apuremind.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Pæne produkter og lækker indpakning, dog lidt til den dyre aide

Forretningsmodel bondefanger kunder
Har flere gange henvendt mig fordi jeg ikke kan komme ind på min konto (har glemt adgangskode) og når man trykker på linket "glemt adgangskode" modtager man ikke en mail.
Derfor har jeg flere gange skrevet til virksomheden da jeg ønsker at stoppe mit abonnement - men min henvendelse bliver bare ignoreret.
Det er en lidt ærgerlig måde at drive forretning på synes jeg.
Grunden til jeg vil droppe mit abonnement er, at jeg nu har brugt produktet i 6 måneder men der er ingen resultater

Dejligt smykke
Dejligt smykke, der giver glæde. Smykket var som beskrivelse og billede.

Resposta da A Pure Mind
Jeg modtog en smuk halskæde.
Jeg købte en halskæde med krystal.
Den er lige så smuk som på shoppens billeder, og som jeg håbede på.
Hurtig levering og rigtig smuk indpakket.
Jeg køber gerne hos jer igen.

Min favorit FUCOIDAN
Min favorit FUCOIDAN
Jeg har taget FucoGen i 6 måneder. Det virker allerede efter 6 måneder. Mit hud er pænt og mindre rynker. Det virker på lårene (appelsinhud mindre). Mine ben var meget tør, nu er de væk, dejligt. Jeg er meget super glad for fucoidan.

Min nye vane
Altid hurtig levering. Og den bedste collagenpulver prøvet! Gode resultater og gode vaner.

Jeg ville så gerne give 5 stjerner
Jeg ville så gerne give 5 stjerner, for taknemmelighedsbønnen er så smuk.
Det kniber mig at tyde bogstaverne der er brugt. Det var jeg ikke opmærksom på, da jeg valgte at købe plakaten.

Resposta da A Pure Mind
Jeg har købt en forgyldt halskæde fra…
Jeg har købt en forgyldt halskæde fra pure mind og nu er forgyldningen begyndt at falde af. Jeg skrev til dem fordi det er et dyrt smykke. Og jeg har virkelig passet på det. Og ikke haft det på i bad eller noget. Men de mener det er fordi der er meget syre i mit sved at det er faldet af og ville derfor ikke give mig et nyt. Fair nok. Så spurgte jeg om jeg kunne få noget rabat så jeg selv kunne købe et nyt hvor efter hun svarede at det gjorde de bestemt ikke specielt ikke når jeg ikke har kvitteringen fordi den er købt på i min mors navn som fornyeligt er gået bort…

Fantastisk kundeservice og udvalg
Fantastisk kundeservice og udvalg
Jeg har handlet flere gange hos A PURE MIND og har altid være super glad for mine køb. Det er både smykker og Fucogen collagenen jeg køber løbende.
Kundeservicen er altid i top.

Resposta da A Pure Mind
Altid venlig og imødekommende…
Altid venlig og imødekommende kundebetjening ....og fine fine smykker

Resposta da A Pure Mind
Jeg havde reserveret en vare
Jeg havde reserveret en vare, og blev kontaktet da den kom på lager igen. Jeg havde nogle spørgsmål inden købet, og blev ringet op af en venlig dame. Jeg har haft en rigtig god oplevelse og fået god service.

Alt gik super nemt
Alt gik super nemt. En gave til min datter, dog var det ikke lige noget for hende. Igen super nemt, med at returner det

Resposta da A Pure Mind
Rigtig god kundeservice ved spørgsmål…
Rigtig god kundeservice ved spørgsmål til produktet :-)

Resposta da A Pure Mind
Tak for super fin og hurtigt levering
Tak for super fin og hurtigt levering, og tusind tak for den lille gave 😍

Resposta da A Pure Mind
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.