Art Grzejniki Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de aquecedores
  2. Fornecedor de equipamentos e sistemas de aquecimento

Escrito pela empresa

Nasz sklep internetowy oferuje grzejniki klasy premium, które łączą nowoczesne wzornictwo z wysoką wydajnością i trwałością. Niezależnie od tego, czy urządzasz jedno wnętrze, czy projektujesz całą przestrzeń – nasze grzejniki zapewniają niezawodne, efektywne ogrzewanie, potwierdzone gwarancjami czołowych producentów. Dzięki ponad 28-letniemu łącznemu doświadczeniu w projektowaniu, produkcji i dystrybucji grzejników dla klientów indywidualnych i specjalistów branżowych, dążymy do tego, by stać się jedną z najbardziej cenionych marek grzewczych w Polsce. Nasz zespół to eksperci gotowi udzielić profesjonalnego wsparcia – od pomocy w wyborze odpowiednich modeli po doradztwo techniczne. Każdy grzejnik w naszej ofercie to wynik starannej selekcji lub produkcji z myślą o spełnieniu najwyższych wymagań. Wykorzystujemy wyłącznie trwałe materiały i solidne rozwiązania konstrukcyjne. W naszej ofercie mamy grzejniki dekoracyjne, pokojowe, łazienkowe, żeberkowe, elektryczne oraz wodno-elektryczne. Wiele modeli stworzonych z myślą o polskich domach.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Obsługa

Super🧡
Super, należy podkreślić również profesjonalną obsługę😊

4 de setembro de 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za tak miłą opinię. 😊
Staramy się, aby nasza obsługa była zawsze na jak najwyższym poziomie. Oczywiście zapraszamy ponownie w razie przyszłych zamówień.

Pozdrawiamy,

Grzejnik łazienkowy drabinkowy - biały 1188x400

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu telefonicznego z pracownikami. Podczas rozmowy, na podstawie podanych przeze mnie wymiarów pomieszczenia, został mi dobrany grzejnik łazienkowy drabinkowy. Płatność przebiegła bezproblemowo, dostawa bardzo szybka. Na duży plus - koszt dostawy po stronie sprzedającego. Montaż grzejnika przebiegł bezproblemowo. Grzejnik wygląda bardzo elegancko . Zdecydowanie polecam.

1 de setembro de 2026

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w doborze odpowiedniego grzejnika a realizacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.

Ogromnie miło nam również słyszeć, że montaż grzejnika przebiegł bez komplikacji i spełnia Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.

Fachowa obsługa

Fachowa obsługa , pomoc przy doborze towaru, ekspresowa wysyłka

17 de agosto de 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za tak pozytywną opinie.
Cieszymy się, że produkty spełniają Pana oczekiwania 😊

Bardzo ładny

Bardzo ładny, ogólnie okeyowy.

20 de agosto de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że grzejnik przypadł Panu do gustu. Życzymy miłego użytkowania!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamiana starego grzejnika żeliwnego na stalowy kaloryfer żeberkowy.

Zamieniłam stare 70 letnie grzejniki żeliwne na stalowe żeberkowe. Rozstaw łączenia pasował idealnie. 5 żeberek żeliwnych zastąpiło w tej samej szerokości 13 żeberek stalowych. Nowy kaloryfer jest zgrabny, estetyczny, prezentuje się nowocześnie.

9 de agosto de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że wymiana przebiegła pomyślnie.
Miło nam również, że nowy grzejnik spełnił Pani oczekiwania pod względem wyglądu i estetyki. Życzymy dużo ciepła i komfortu przez wiele lat! 🔥

Rewelacyjny grzejnik

Rewelacyjny grzejnik – świetna jakość i bardzo estetyczne wykonanie! Wszystko zgodne z opisem, a wysyłka ekspresowa. Zakupy przebiegły bezproblemowo, zdecydowanie polecam sprzedawcę!

11 de julho de 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za tak pozytywną opinie.
Cieszymy się, że grzejnik spełnił Pani oczekiwania, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego sklepu! 😊❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo profesjonalna i miła obsługa.

Bardzo profesjonalna i miła obsługa.
Grzejniki które zamówiłam są bardzo dobrze wykonane i wyglądają świetnie - jak sama nazwa mówi DEKORACYJNE.

25 de junho de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony zarówno z naszej obsługi, jak i z jakości oraz wyglądu grzejników. Zapraszamy ponownie!

Bardzo profesjonalna obsługa

Bardzo profesjonalna obsługa! Polecam w 100 %!!!

16 de maio de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Serdecznie dziękujemy za rekomendację i 100% zaufania! Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Zapraszamy ponownie!

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, dobrze zapakowana, szeroki asortyment grzejników. Wysłany grzejnik b. estetyczny

22 de maio de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani estetykę grzejnika. Zapraszamy ponownie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Art Grzejniki. Od samego początku kontakt był bezproblemowy, Pani z obsługi klienta wykazała się ogromną kompetencją, bardzo szybka komunikacja na każdym etapie realizacji, świetny kontakt ze sklepem. Bardzo profesjonalna obsługa, usługa
wykonana terminowo i zgodnie z ustaleniami. Jakość przerosła moje oczekiwania. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka rzetelnych specjalistów.

2 de junho de 2026

Resposta da Art Grzejniki

Dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się, że współpraca z nami spełniła Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja. Dziękujemy za zaufanie i polecenie – zapraszamy ponownie!

Witam polecam firmę,szybki…

Witam polecam firmę,szybki bezproblemowy kontakt. Przesyłka dotarła w terminie
. Polecam

2 de julho de 2025

Dzień dobry Panie Tomaszu,

Dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie naszej firmy! 😊
Cieszymy się, ze jest Pan zadowolony.
Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli spełnić Pana oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Bardzo dobra jakość towaru

Bardzo dobra jakość towaru, estetyczny wygląd, doskonała obsługa terminowość

6 de outubro de 2025

Dzień dobry Panie Pawle,

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości naszych produktów oraz obsługi. Zawsze staramy się, aby zakupy u nas były w pełni satysfakcjonujące.
Zapraszamy ponownie!

Super grzejniki

Super grzejniki, zamówiłem 5 grzejników, wszystkie bardzo ładne, porządne i w dobrej cenie. Polecam

21 de maio de 2025

Dzień dobry Panie Dawidzie,

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, że grzejniki spełniły Pana oczekiwania i że jest Pan zadowolony z jakości oraz ceny.

Classificada 5 em 5 estrelas

Art Grzejniki to wyjątkowe miejsce i…

Art Grzejniki to wyjątkowe miejsce i Ludzie, którzy ją budują. To profesjonaliści, którzy nie tylko mają wiedzę w obszarach technicznych, ale również otwarty i pełen entuzjazmu Team, który sprawia, że po zakupie masz poczucie, że kupiłeś to czego naprawdę potrzebujesz i pozostajesz z uczuciem pełnego zadowolenia. Dziękuję:)

18 de agosto de 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 🤍 To dla nas ogromna radość i motywacja, kiedy wiemy, że nasze podejście i zaangażowanie przekładają się na satysfakcję naszych Klientów. Cieszymy się, że mogliśmy doradzić i pomóc w wyborze najlepszego rozwiązania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie – zawsze służymy wsparciem!

Pozdrawiamy Serdecznie,

Classificada 5 em 5 estrelas

Firma jest rewelacyjna i osoby pracujące w tej firmie również

Firma jest rewelacyjna sprzedaje produkty najwyższej jakości a co ważne ma świetną obsługę.
Potrafią bardzo dobrze doradzić mają cierpliwość do wymagających klientów. Osoby z którymi było mi dane zrealizować moje zamówienie to osoby kompetentne i bardzo uprzejme. Przepraszam tylko że nie pamiętam imion. Dodam iż jest to moje drugie zamówienie w tej firmie. Polecam z całą odpowiedzialnością. Poleciłam tą firmę również moim znajomym.
Pozdrawiam Edyta Trzpil

5 de agosto de 2025

Pani Edyto,

ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa i przede wszystkim za ponowny wybór naszej firmy. To dla nas wielka satysfakcja, że nasze produkty oraz obsługa spełniają Pani oczekiwania. Staramy się, aby każdy klient czuł, że może na nas liczyć, dlatego tak cieszy nas Pani opinia.

Jesteśmy również bardzo wdzięczni za polecenie nas znajomym, to największy dowód zaufania, jaki możemy otrzymać.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli przyjemność realizować Pani kolejne zamówienie.

Pozdrawiamy serdecznie,

Classificada 5 em 5 estrelas

Błyskawiczna dostawa, profesjonalna obsługa klienta

Błyskawiczna dostawa, grzejnik dekoracyjny który zamówiłam przerósł moje oczekiwania, idealne wykonanie , pełen profesjonalizm w obsłudze klienta , wymiana maili w razie pytań i wątpliwości błyskawiczna i bardzo pomocna, szczerze po raz pierwszy tak profesjonalnie z pełnym zaangażowaniem zostałam obsłużona jako klient , szczerze polecam i na pewno niebawem wrócę po kolejny zakup

28 de julho de 2025

Pani Justyno,

bardzo dziękujemy za tak ciepłe i szczegółowe słowa uznania. To dla nas ogromna satysfakcja, że grzejnik spełnił, a nawet przerósł Pani oczekiwania, a obsługa okazała się pomocna i profesjonalna. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się u nas wyjątkowo – dlatego takie opinie są dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy.

Zapraszamy ponownie!

Obsługa i opieka nad klientem 10/10

Piękne i stylowe grzejniki, jednak to co chciałabym docenić to opieka nad klientem :) Kontaktowałam się dwukrotnie, przy czym za każdym razem otrzymałam bardzo szybką odpowiedź, w tym pełne wsparcie przy wyborze i zakupie produktów. W porównaniu do jakości grzejników i zaworów, cena konkurencyjna w porównaniu do innych firm :) Polecam.

17 de junho de 2025

Dzień dobry Pani Mario,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że nasze grzejniki spełniły Pani oczekiwania, a nasza obsługa okazała się pomocna i szybka. Zadowolenie klienta jest dla nas najważniejsze, dlatego zawsze staramy się służyć wsparciem na każdym etapie zakupu. Dziękujemy również za docenienie jakości naszych produktów oraz konkurencyjnych cen.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobrze że produkuje firma różny…

Bardzo dobrze że produkuje firma różny rozmiary grzejników. Jakość bardzo dobra, dostawa również szybka. Jestem zadowolony.
Polecam.

7 de junho de 2025

Dzień dobry Panie Andrzeju,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie do naszej firmy. Cieszymy się, że docenił Pan jakość naszych grzejników, szeroki wybór rozmiarów oraz sprawną dostawę. Satysfakcja klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego stale rozwijamy naszą ofertę, aby jak najlepiej odpowiadać na różne potrzeby.

Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo miła obsługa i szybka dostawa

Bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Polecam!

7 de maio de 2025

Dzień dobry Panie Przemysławie,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi oraz szybkiej dostawy. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Zespół Art Grzejniki.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais