Assist24 Opiniões 736

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

DE ER TOTAL LIGEGLADE OG FORTÆLLER DEN ENE LØGN EFTER DEN ANDEN. Jeg har nu forsøgt i 3 mdr. af få min gamle og syge mors tilgodehavende tilbage uden held. Man kan KUN maile til dem vedr. tilgodehav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Punkteret bil, en kedelig opdagelse en onsdag aften omkring 21.30. Ude ved et forsamlingshus i regnvejr Men...en super venlig fyr på centralen hos Vejhjælp lover hurtig udrykning - kort efter ringe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte transport af en stormflodsramt bil den 25/12 kl 8.00, 15 minutter efter fik jeg et opkald fra en sød dame som som sku bruge et par detaljer vedrørende slutdestinationen og en time senere ring... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en meget fornem oplevelse med Jacob (mener jeg han hed) fra Assist24, der 2 gange på samme dag måtte komme mig til undsætning. Ingen slinger i valsen, kun ren og skær god service og fine... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de reboque

Escrito pela empresa

Vores fokus er at give dig som kunde hurtig og korrekt hjælp døgnet rundt, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi forsøger altid at hjælpe dig på stedet, så du hurtigt kan fortsætte din rejse. Alternativt bugserer vi dig til et passende værksted. Hos Assist24 er vi eksperter i at hjælpe dig med blandt andet fritrækning, bugsering, starthjælp, hjulskifte, problemer med brændstof, autolåsesmed, autotransport med mere.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i dag på vej hjem med min…

Jeg var i dag på vej hjem med min datter da vores hjul punkterede. Jan kom, hentede os og vores bil og kørte os til ønskede værksted. Han var super dygtig, venlig og flink! Det var virkelig meget behageligt og køre med ham.

17 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Ringede for at få hjælp til punkteret hjul. Fik besked at det ville tage 1-2 timer hvilket er ok.
Efter 3 timer var de ikke kommet derfor ringede jeg igen og fik en meget ubehøvlet kvinde i røret og som ikke kunne sige hvornår de kom.
Kort efter den ubehagelige opleve ringede jeg igen, denne gang fik jeg en som hed Sasit/ Sahit, behagelig mand som kunne svare på det hele, 17 min. så ville de være her. Han reddede jer for 1 stjerne.

6 de janeiro de 2025

Tak til Jan

Har pt. en leaset bil. Fik den 21/12 hjælp af Jan hos assist24 i nærheden af Kolding. Han redede min dag (og juleferie) med total god service, hvor han gik mere end et ekstra skridt for mig!!

21 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne jeg give minus gjorde jeg det

Jeg ringede til assist24 fordi det er en del af forsikringen, ringer til dem kl 2:45 og der går ikke længe før jeg får besked om at chaufføren er på vej fik den præcis kl 3, det ville tage 55 min at komme og hente bilen nu har jeg så ventet i snart 3 timer og der er ikke kommet nogen ej heller kan jeg længer se hvor chaufføren er henne og det er -5,5 grader det er fanme for dårligt at de behandler deres kunder sådan.

22 de novembro de 2024

Glem 45 minutter, det er flere timer ventetid

Jeg ringed kl 00.03
Nu det er kl 00.43 men jeg har ingen oplysninger om at hvornår kommer vejhjælp.

Det blockere vores mobil nummer så vi kunne ikke ring tilbage.

Mest uprofessionel og dårlig vejhjælp man har oplevet i Danmark. Deres chauffører sover hver gang vi bestiller vejhjælp.

Det er ikke første gang, sidste gang også samme problem med lang ventetid.

8 de novembro de 2024

Hold jer væk

Hold jer væk
Firmaet kørte ind i vores hus og trykkede en mursten, men benægter at de har været i nærheden af huset, desuden er de meget dyrere

15 de outubro de 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. brugte 8 timer for at køre 180 km
fra Aarhus til Frederikshavn.
Efter at konfrontere dem med tidsforbruget og den samlede pris.
er kommentaren blot at sådan er det.
De forholder sig slet ikke til hvad et realistisk tidforbrug er, ved at køre denne strækning

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt vild DYRT. Hold jer væk.

Jeg havde en bil som skulle hentes i Slagelse og køres til et værksted i Slagelse. Det fik jeg en faktura på 3 timer og 3.450,00 kr. på 😡😡😡 De kom fra Skelskør, det tog 25 min. og ca. 10 til værkstedet, så alt i alt brugte de 1 time men tog for 3. Dem bruger jeg ikke mere.

24 de julho de 2024

I august 2024 skulle vi have flyttet en bil ca. 7 km
Regningen var over 6000 kr.

5 de agosto de 2024

Ingen hjælp, svindel firma

Når du ringer til DK Assistance er det Assist24 som tager telefonen. Jeg havde først lavet anmeldelsen på Assist24 trustpilot, men den hører jo til her.
NO!! Assist. Hold jer væk!
NO! Assist24😡
Hold jer væk fra dette selskab!!
Tegnede abonnement på vejhjælp i oktober sidste år. Fik “billigere” abonnement fordi bilen var under 8 år gammel. Abonnementet betales for et år af gangen. Bilen blev så 8 år i december og da vi nu skal bruge hjælp, bliver vi afvist med begrundelsen at bilen er ældre end 8 år og abonnementet derfor ikke gælder længere. Men det har tydeligvis ikke afholdt dem fra at videreføre abonnementet eller undlade at tilbage betale for meget betalt for et ugyldigt abonnement.
Har nu opsagt 3 abonnementer hos dem og forventer at få returneret betalingen for det abonnement som åbenbart ikke var gyldigt længere. Måtte selv ud og låne bil og autotrailer for at få bilen fragtet. Møg selskab!!

Dato for oplevelse: 07. juli 2024

7 de julho de 2024

Svindel firma

pas på dette firma. siger ens forsikring dækker for efterfølgende at sende en en regning.
hold jer langt væk fra dette firma.

29 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har desværre haft samme oplevelse…

Jeg har desværre haft samme oplevelse som de andre anmeldelser. Kontaktede Assist24 vedr. et dødt batteri. Spurgte flere gange til om jeg var dækket af vejhjælp og blev bekræftet i at det var jeg. Har efterfølgende fået en regning på 2800 kr og får ingen respons fra Assist på trods af gentagne henvendelser på mail og telefon.

8 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bliver opkrævet ca 1700 kr for en lapning. selvom jeg har vejhjælp.

Jeg har haft brug for vejhjælp og har taget kontakt til Assist24 som er dem min forsikringsselskab bruger. Assist24 fortæller mig at de ikke kan se at jeg har vejhjælp og jeg skal betale på stedet hvis de kommer ud, det er 1693 kr. de vil have for at lappe mit dæk, hvilket er ekstremt. Husk lige her at jeg allerede betaler for vejhjælp via min forsikring. jeg har nu prøvet i en måned at få beløbet refunderet igennem direkte kontakt med Assist24 eller min forsikring. Jeg har stadig ikke hørt fra dem endnu.

31 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft et vejhjælpsabonnement i…

Jeg har haft et vejhjælpsabonnement i mange år via mit forsikringsselskab, som har fungeret perfekt. Da jeg i sidste uge, via en udmærket App på telefonen, kontaktede dem blev jeg ringet op af en flink dame, der skulle have mit personnummer!!!
Hvorfor skal de have mit personnummer for at flytte en bil?
Det fik hun ikke og jeg har efterfølgende orienteret forsikringsselskabet om problemet.
Det er en ommer.

17 de abril de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais