Mycket trevligt bärgare kille mycket professionell lugn gjorde ett mycket bra jobb vi snackade lit efteråt och vi hade nästan råkat ut för samma sak han höll på bli av med sin fot jag vart av med bene... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hej. Idag ville inte starta. Jag ringde till assistansbolaget. Hussein som kom till platsen var supertrevlig/ märkte att batteriet var slut. Och forskade bilen till verkstaden allt fungerade jätteb... Ver mais
Det var den bästa upplevelsen på länge. Tänkte att det här blir jobbigt men det blev det inte alls (för mig iaf) Bärgaren kom och tog sig ner i garaget som är trångt, jag varnade. Han lagade pu... Ver mais
Mycket vänligt bemötande både från chauffören och kundtjänst. Tog ca 20 minuter sen körde han upp bilen till dit jag ville ha den och behövde inte följa med . Chauffören ordna det. Mycket nöjd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Assistansbolaget grundades 2015 och vi är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi har ett rikstäckande nätverk av professionella bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp!
Informações de contacto
Redaregatan 50, 252 36, Helsingborg, Suécia
- 042 324 324
- kontakt@assistansbolaget.nu
- assistansbolaget.nu
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jag fik snabb hjälp väldigt smidig
Jag fik snabb hjälp väldigt smidig. Tacksam för det.
Bra service. Hjälpsam.
Bra service. både när jag beställde och bärgaren. Hjälpsam. Behövde inte vänta så länge.
Varning!!
Varning!!! Hos de här företaget måste du beställa bärgning samma dag som din bil slutat fungera eljest får du betala 4500 kr för en enkel å kort bärgning. Jag föreslår att ingen använder deras tjänster i fortsättningen! Det finns seriösare aktörer i den här branschen sök upp dem istället!!
Det gick lätt och smidigt och bergaren…
Det gick lätt och smidigt och bergaren var mycket poitiv och trevlig. Bara toppbetyg.
Killen som kom vänlig & hjälpsam &…
Killen som kom vänlig & hjälpsam & berättade vad jag skulle göra för att ladda upp bilen mm
Hassan är bäst 😀🙏 Tack för hjälpen.
Allt fungerade trevlig personal !!
Allt fungerade trevlig personal !!
Det tog ,1 5 Tim innan bärgare var på plats ! Blev ej uppringd när bärgaren närmade sig Kävlinge, som var sagt enligt
Operatören vid anmälan.
Varning
Varning. Jag fick ett utskick som var utformat så att det såg ut som en vanlig faktura, trots att det i själva verket var ett erbjudande om en försäkring. Utformningen var enligt min uppfattning vilseledande och ledde till att ett försäkringsavtal ansågs ha ingåtts utan att jag förstod det. Försäkringen fortsatte sedan att löpa och jag har nu fått betalningskrav för premier jag ej nyttjat. Jag rekommenderar andra konsumenter att läsa all information mycket noggrant och vara försiktiga med utskick från detta företag.
Snabb service
Dåligt
Denna assistansfärsäkring funkar om man är i eller nära en stad där det finns biluthyrare och verkstäder. Funkar absolut inte om man sitter på en camping längre ifrån civilisationen där det varken finns biluthyrning, lokaltrafik eller verkstäder som är öppna. Detta står det inget om i avtalet... det som hände oss var att vår bil blev körd till närmsta verkstad, som hade semesterstängt och även den andra lokala verkstaden hade semesterstängt, båda verkstäderna ca 3 veckor framåt... Vi blev uppringda om att då verkstäderna var stängt och om vi inte ville lämna bilen där tills de öppnar igen (3 veckor senare) så skulle vi få den fraktad till en annan verkstad, men mot en kostnad. Jag frågade då vad händer om även den verkstaden har stängt, vad händer då...? Den frågan har jag fortfarande inte fått svar på. Vi löste transport av husvagnen och trasig bil till en öppen verkstad på hemmaplan. Allt detta sköttes så himla dålig av Assistansbolaget! Vår bil gick sönder på en fredag eftermiddag och vi när vi anmälde till Assistansbolaget så sa de att vi kör bilen till verkstaden på måndag då det ändå inte har öppet på en fredagseftermiddag. På lördags morgon bestämde vi oss för att ta tjänsten om gratis hyrbil (3 dagar) men fick då reda på att man ej får hyrbil förrän bilen står på verkstaden... Vi sa då att Assistansbolaget fick köra vår bil till verkstaden bums. Detta gjorde bärgaren som jag hade kontakt med. Det var nu det började... då bärgaren kört bilen till andra verkstaden som också var semesterstängd så ringde han och sa att han skulle kolla med Assistansbolaget om han skulle få köra bilen till ännu en verkstad vilket han inte fick utan det var nu de ringde sent om cider och erbjöd att vi skulle få bilen skjutsad till en annan verkstad, men då för en kostnad av ca 3000 kr. Nu hade nästan hela lördagen gått och då det inte fanns någon direkt lokaltrafik från campingen vi bodde på, så tog vi oss inte till nästa stad för att ta en hyrbil... Vi skulle kunna ha tagit en taxi som vi fått bekosta själv, men en taxiresa på 10 mil är dyrt och det skulle ha tagit sån tid.... Jag har varit i kontakt med assistansbolaget sååå många gånger efter detta, men de har inga svar och senast när jag lämnat in en prövning om ersättning och fick avslag och jag frågade hur jag gör om jag vill gå vidare i ärendet så sa han som hade hand om ärendet att man får vända sig till allmänheten reklamationsnämnden... men vänta lite... sa han, sen frågade han några saker och säger till mig, du vi ska ompröva detta.. Du får ett mail som du får fylla in.... Inget mail kom och när jag ringde ingen så sa de att det kan ta ett tag. Väntade ytterligare någon vecka men inget mail... ringde igen och får då veta att det inte finns något ärende på detta...?! De fick ärende nr och information, men icke, inget ärende... sen har jag mailat dem igen om allt, men inte fått något svar... ingen återkoppling! Mer saker hände, men... Så väldigt dåligt skött! Så ingen bra försäkring om du ska hålla till utanför städer, alltså på vischan, har provat båda. Det finns andra försäkringsbolag med samma skydd, men förhoppningsvis bättre service och kunnande! Rekommenderar inte Assistansbolaget.nu!
Mkt nöjd med service !
Trevligt bemötande av Hassan lika så…
Trevligt bemötande av Hassan lika så Kundtjänst.
Mvh Johan
En trevlig och kunnig kille som hjälpte…
En trevlig och kunnig kille som hjälpte mig på ett föredömligt sätt
Snabbt och snyggt!