Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick vänta 2.5 timmar i Malmö. När de väl kom konstaterade bärgaren att han inte kunde hjälpa mig efter bara 30 sekunder. Jag fick veta att jag inte skulle bli fakturerad, men fick ändå en faktura på... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en bilolycka 80 km från Budapest… Efter en bilolycka 80 km från Budapest i Ungern fick jag vägassistans efter 6 timmar.Medan jag väntade på väghjälp, ringde jag nödnumret (dygnet runt) otaliga... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Totalt en bra upplevelse. Viking har avtal med Volkswagen försäkring så den kommunikationen var smidig. Fick även bra bekräftelse över att ingen var ledig exakt när vi ringde men dom estimerade bra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. também em
  3. Loja de acessórios para automóveis
  4. Loja de peças automóveis
  5. Serviço de motorista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Viking Sverige är det ledande företaget inom vägassistans i Skandinavien. Ring 020- 100 100 av vilken anledning som helst.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

62 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,5

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Orimlig faktura

Fick vänta 2.5 timmar i Malmö. När de väl kom konstaterade bärgaren att han inte kunde hjälpa mig efter bara 30 sekunder. Jag fick veta att jag inte skulle bli fakturerad, men fick ändå en faktura på 3000kr.

1 de outubro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en bilolycka 80 km från Budapest…

Efter en bilolycka 80 km från Budapest…
Efter en bilolycka 80 km från Budapest i Ungern fick jag vägassistans efter 6 timmar.Medan jag väntade på väghjälp, ringde jag nödnumret (dygnet runt) otaliga gånger under de senaste två timmarna, men ingen svarade. Jag fick också veta att bilen med några av mina personliga tillhörigheter skulle föras i säkerhet. Istället för Stockholm fördes mina personliga tillhörigheter tillsammans med bilen till Malmö efter 6 veckor. Och till slut saknades några personliga tillhörigheter.

24 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik detta bolag som pesten.

Fascinerande hur detta bolag ens finns kvar med tanke på alla dåliga upplevelser folk haft, samt dåliga recensioner. Rakt av oprofessionelt, verkar finnas några undantag men dessa få anställde hör hemma på ett bättre bolag, då utifrån egen erfarenhet och vad man fått höra av bekanta är Viking Vägassistans inget du vill associera dig med.

Bekanta blev utsatta för stöld av däck och behövde då själva åka o hämta reservdäck för att bärgaren inte hade några. Jämförelsevis var det inget problem för Assistancekåren att komma med reservdäck när de behövde bärga någon som saknade däck. Personligen fick jag punka och behövde då göra det mesta själv för att åtgärda, men ändå ska jag betala för en tjänst som jag praktiskt taget själv utfört?

Välj ett annat bolag om du inte vill göra halva jobbet själv!

4 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Snälla teckna inte en försäkring med…

Snälla teckna inte en försäkring med dessa. Första gången jag skulle använda dom när min bil rasade så svarade de inte på hela dagen. Fick använda annan försäkring via Folksam. När jag ifrågasatte varför man ska ha en försäkring hos Viking när de inte svarar så tog de bara bort mitt medlemskap utan att svara. Riktigt dåligt företag.

28 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bergaren sliter av list på bilen,

Ung kille bergar bilen med framhjul i luften, verkar inte veta ngt om bilar, jag intalar mig själv att inte ha fördomar. När jag hämtar bilen på verkstan är listen ovanför ena framhjulet bortsliten. Det finns foto på att listen fanns när han körde iväg med bilen. Killen skriver en lapp om att bilverkstan ska felsöka hand broms, ingen övrig kommentar. På bild från bilverkstaden kommer bilen in med bakhjulen i luften, något har alltså hänt på resan, ingen berättar vad- och jag ska betala för ytterligare skada på bilen som bärgaren gjort. Oseriöst och ytterst pinsamt!!! Innan dess har jag mycket bra erfarenhet av Viking

7 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hello bad bad experience with Viking.se

Hello
Bad bad experience with Viking.se assistance service.
Was left in parking Lott in an Electric charging point. My car couldn’t not charge burnt . I was left there 9 hours until 1 o'clock in the night with my family with 2 children minors Under the rainy dag .
They couldn’t send some to see if the car can fixed or find a hotel for the night . No help.at all.
I find my self a hotel room for the night after I was exhausted waiting for someone to show up.
They couldn’t send a Taxi for me to the hotel.
The only ting they say . We working on it the help is in the way ?????
2 day at Brenero pas left there me and my family. No hotel no assistance no help
I booked and paid for everything my self and now.
I missed 4 day on my vacation in a parking lot.
The answer from them and Polestar
We only refund you for 1 night all the expenses no.
Bad bad bad experience by Viking.se
I got all the sms phone calls made during the breakdown. Got the names of the people I talked too
Got the pictures on the situation
Next step I will put the names and call conversations and photos out her
and all social media Mathis is only the beginning 😤

15 de julho de 2026

Luft i däck

Fick hjälp av bärgare att fylla i luft i ett däck. Blir sedan medlurade till en däckverkstad där vi förväntas betala för nytt däck och hög jouravgift. Detta hade inte behövts då vi bodde i närheten och hade kunnat byta däck själva och därmed sluppit jouravgift. Ingen info om detta. I kontakt med företaget får vi ingen vettig respons utan vår upplevelse avfärdas som lögn.

17 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har försökt kontakta Viking angående en…

Har försökt kontakta Viking angående en faktura fråga men får ingen återkoppling.
Skickar först självrisken på 1500kr som det ska vara. Sedan 3900kr som försäkringsbolaget skall betala. Samt att självrisken jag betalat ej är avdragen.
Eller så tar Viking 5400kr för att bärga en bil
19 km samt att det är dagtid.
Har ägt bärgningsbolag själv och detta är riktigt dåligt.

29 de abril de 2026

Vi fick vänta 5 dygn på bärgning

Vi fick vänta 5 dygn på bärgning! Pratade med tre olika bärgare men fick ingen återkoppling. Till slut, efter 5 dygn, bärgades vår bil men kördes till fel verkstad. Ingen information överhuvudtaget. Värdelöst!!

5 de janeiro de 2026

Skandalös behandling av kunder

Skandalös behandling av kunder. Jag var tvungen att betala bärgning fast jag hade giltig mobilitetsgaranti. det tog ca 10 mail, telefonsamtal och hjälp från Skoda Sverige att få rättelse. Då kommer en ursäkt samt besked att jag får vänta en månad innan återbetalning av felaktig debitering. Har redan legat ute med pengar i flera veckor. Anlita annat bolag om ni kan!

5 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bärgaren från Viking tog sönder min…

Bärgaren från Viking tog sönder min bil. På bilder innan lastning har den inga skador, vid ankomst vidd verkstaden har den dokumenterade skador där hela stötfångaren var knäckt, men bärgarna från Viking hävdar då att verkstaden måste ha släpat runt den så den gått sönder och hävdar att det inte är möjligt för bärgare att skada en bil vid lastning och lossning trots att det finns bilder och video bevis! Helt sinnessjukt! Vad är det för nötter som jobbar på det här stället??

2 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärt oseriöst bolag som inte…

Fruktansvärt oseriöst bolag som inte ser till att de som kör i deras namn gör rätt för sig. Enkel bärgning av Viking Jönköping som slutade i plåtskador, bilder tagna av bärgaren innan visar inga skador, bärgarens egna bilder tagna efter visar plåtskador. Ändå lämnar man kunden utan att ta ansvar. Väldigt långsam hantering, 21 dagar innan bolaget ens kunde lämna ett skadenummer! Då va skadan redan åtgärdad och ansvarsförsäkringen hanterar inte ens ärendet. Lågvattenmärke deluxe!

11 de fevereiro de 2025

Akta er

Akta er, för viking. ville inte att jag skulle åka med till verkstaden för att hämta lånebil, bärgaren sa att han kunde bli sjuk om jag åker med honom. Bedragare och oärliga typer. Varning

22 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Totalt en bra upplevelse.

Totalt en bra upplevelse.
Viking har avtal med Volkswagen försäkring så den kommunikationen var smidig. Fick även bra bekräftelse över att ingen var ledig exakt när vi ringde men dom estimerade bra och bärgaren hade bra kontakt så vi hade hyfsad koll på när han skulle anlända.
Sen var bärgaren duktig på att få upp oss i diket och hur vi skulle betee oss efteråt.
Eftersom det tog några timmar och lite strul med faktureringen så blir det inte fem stjärnor.

18 de junho de 2024

Hej . Bedrägeri

Hej
Vikinga bud lagret i Brunna Kongsängens område begår bedrägerier och stölder och flyttar narkotika vid sidan av varor. Och de är upptagna med penningtvätt

9 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?