Audi - Odense Opiniões 432

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Middelfartvej 50, 5200 Odense, Odense V, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en god oplevelse at få overdraget den nye Q4. Super fin gennemgang af bilen og sælgeren hjalp med at få oprettet app og konto. Der var nogen problemer med selve kontraktforløbet, idet Semple... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Danmarks bedste salgteam kan kun opleves ved Audi i Odense. Det er vores anden bil som vi har fået leveret ved Audi Odense. Alexander levere bare service, informere og overholder alle aftaler 100%.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen. Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Audi Odense, både med vores Q2 og nu vores nye Q4, og oplevelsen har været i top hele vejen igennem. Særligt vil vi fremhæve Mathias Alnor, som har gjort... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

• Middelfartvej 50, 5200, Odense, Odense V, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende opfølgning på telefonisk…

Manglende opfølgning på telefonisk henvendelse.manglende opfølgning på henvendelse på mail. Firmaet lover at devil kontakte en indenfor 24 timer.

16 de junho de 2026

Hej Finn,

Det beklager vi meget, og vi forstår godt din frustration.

Det er vigtigt for os at få undersøgt sagen nærmere, så vi kan forstå forløbet og følge op korrekt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontooprettelser@semler.dk med dine kontakt oplysninger samt bilens registreringsnummer, så vi kan dykke ned i sagen og vende tilbage til dig.

De var der for mig

De var der for mig fra da jeg prøvekørte bilen, bestilte den og fik den leveret
Jeg har leaset biler i mange år og det her var den bedste oplevelse jeg har haft

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at vi var der for dig hele vejen fra prøvekørsel til bestilling og levering – og at det har været den bedste leasingoplevelse, du har haft.

God oplevelse

God oplevelse, aftaler på pris og reperationer overholdes. Seriøse servicemadarnejdere og mekanikere.

5 de junho de 2026

Hej Käte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at aftaler om pris og reparationer blev overholdt. Tak også for de pæne ord om vores servicemedarbejdere og mekanikere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Classificada 3 em 5 estrelas

Syntes ikke om at de oplyser fejlene er…

Syntes ikke om at de oplyser fejlene er fundet og at de så kommer igen flere gange efter rep.

Hej,

Vi er utrolig kede af, hvis vi ikke har levet til dine forventninger. Vi beklager, at vi ikke kunne udbedre fejlen ved dit første besøg, og at du har været nødsaget til tage turen flere gange.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og dejlige biler.

Jeg har været helt igennem glad og tilfreds med forløb før, under og indtil videre efter at have modtaget min nye bil.
Alt er godt.

22 de maio de 2026

Hej Nikolaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har været glad og tilfreds med hele forløbet – før, under og også efter modtagelsen af din nye bil – og at alt er godt.

Rigtig god fornøjelse med bilen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem venlig og professionel…

Helt igennem venlig og professionel personale.
Stor tak til Jacob😎

Hej Alex,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet helt igennem venligt og professionelt personale. Stor tak fordi du fremhæver Jacob

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

God oplevelse

Hej Johan,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

At jeg fik et gavekort og bil kan køre…

At jeg fik et gavekort og bil kan køre igen.

Hej John,

Det glæder os meget, at du giver os 4 stjerner!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse og en meget kompetent…

God oplevelse og en meget kompetent salgsrådgiver,

22 de maio de 2026

Hej Henriette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og mødt en meget kompetent salgsrådgiver.

Fantastisk service

Fantastisk service. Værkstedet sørgede uopfordret for kulance på en dyr reparation.

20 de maio de 2026

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vores service og værksted levede op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den venlige og faglige betjening

Den venlige og faglige betjening, som sædvanlig

21 de maio de 2026

Hej Stoney,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du igen har oplevet den venlige og faglige betjening – som sædvanlig.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Hej Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid oplever god service ved indlevering

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og god gennemgang af min…

Super service og god gennemgang af min nye bil 🙃🙃

12 de maio de 2026

Hej Flemming,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået super service og en god gennemgang af din nye bil.

Audi Odense - en del af Semler Mobility

Audi gør hverdagen nemmere

Audi levede op til de krav, man kan forlange af et kvalitetsmærke.

7 de maio de 2026

Hej Bjarne,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service 😊 samt information om…

Super god service 😊 samt information om hvad der bliver lavet på bilen.

6 de maio de 2026

Hej Eric,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået super god service og god information om, hvad der bliver lavet på bilen.

Classificada 5 em 5 estrelas

De var meget opmærksomme på os da vi..

De var meget opmærksomme på os da vi kom ind i butikken, og sælger var meget kompetent og ikke anmassende, men gav rigtig god information om bilen og dens udstyr..

10 de fevereiro de 2026

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I blev mødt med opmærksomhed fra start, og at sælgeren var kompetent, ikke anmassende og gav rigtig god information om bilen og dens udstyr.

Classificada 3 em 5 estrelas

Dyrt dyrt dyrt

5 de maio de 2026

Hej Finn,

Vi er kede af at høre, at du oplever det som dyrt.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det kan ikke finde løs ledning til SOS modulen eller antenen.

Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen.
Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS fejl før jeg fik skiftet antenne i højre bagskærm for ca. 2 år siden og melder stadig SOS fejl. Denne SOS fejlmelding har stået på siden jeg købte bilen. I april 2026 har den fået service eftersyn, hvor bilen endnu engang er blevet testet, og der blev ikke fundet nogen fejl. Jeg er blevet henvist til at kontakte Audi Fredericia med mine fejl, dette kunne de ikke klare i Odense.

25 de abril de 2026

Hej Halit,

Jeg kan se, at bilen var på værkstedet tilbage i december, hvor vi diagnosticerede udfordringen og gav dig et tilbud på udskiftning af SOS-antennen. Vi har ikke modtaget tilbagemelding på tilbuddet.

Hvis du ønsker at få antennen skiftet, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en tid til det. Du kan ringe til os på tlf. 70 70 10 25 for tidsbestilling, eller sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig har det været nemmere at købe…

Aldrig har det været nemmere at købe bil🌞🌞
STOR TAK til Mathias Alhnor😎😎

24 de abril de 2026

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det aldrig har været nemmere at købe bil

Lang ventetid på 15 dage til afhentning og dårlig service

Svært at komme i kontakt med firmaet.
Der herskede forvirring og manglede orientering undervejs.De beholdt min bil 15 dage, for at lave to små reparationer. Hvis jeg var blevet orienteret om det inden, havde jeg valgt et andet værksted.
Ved afhentning skulle jeg selv finde min bil blandt 1000 andre biler. Godt nok efter en anvisning på en plads, men den passede ikke. Så det tog en time at find bilen. Jeg fik hjælp, da jeg selv rakte ud til et stk personale, der også var længe om at finde bilen.
En anden gang, så skal I hente bilen og aflevere den til jeres kunde. DET ville være god kunde service

15 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Eva,

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi beklager den oplevelse, du har haft.

Vi beklager især, at du ikke blev informeret om ventetiden, og at reparationen endte med at tage 15 dage. Vi beklager også, at bilen var svær at finde blandt de andre biler ved afhentning, og at det tog så lang tid.

Vores kunder betyder meget for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Audi – en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais